Jump to content
  • 0
You need to play a total of 50 battles to post in this section.
DaviTactic

Critical error after using the launcher

7 comments in this topic

Question

Players
8 posts
5,578 battles

Hello all,

 

I'm not quite sure if this is the correct section but it was the best I saw.

Since a month I'm active again in the game and it was funny and all, but since Monday I have a problem while logging in.

When I click on "play" in the launcher and the PC starts opening the game, he always give this critical error:

5aa903bbec1c1_Errorwows.thumb.jpeg.778a858be9ceef78dceebf35847b3812.jpeg

(I'd have rather had a screenshot but it isn't possible now).

 

Does anyone know how to fix this?

I've already re-downloaded the game completely 2 times but it still gives this message...

 

Thanks in advance and cheers

Share this post


Link to post
Share on other sites

6 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
[CPC]
[CPC]
Quality Poster
2,263 posts
7,057 battles

Did you check the integrity of the game files  (from the launcher) ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Players
8 posts
5,578 battles
17 hours ago, Ulvesnutepostei said:

Did you fix your problem?

Sadly, I haven't been able to (yet), I have opened it multiple times in save mode and without using the launcher, but it still doesn't work...

Today I saw the icon was invalid or something like that, so I re-downloaded again but still...

 

I'm not quite sure what you mean with it's integrity, but I've been looking through almost all of the options I get when I right click the icon and found nothing wrong...

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Players
8 posts
5,578 battles
5 hours ago, Caine180 said:

Check and upgrade graphic card drivers. I had same issue.

Well, games like PUBG and BF4 are played on the same PC, therefore I personaly think it's not the quality of the PC (but I'm not even close to being an expert).

Via steam the game can run, but I'm unable to play my own account and I don't want to play from the begin...

 

But on the website I found that this particulair problem is expected to be fixed with 7.3.0.

Share this post


Link to post
Share on other sites

×