Jump to content
Sign in to follow this  
You need to play a total of 50 battles to post in this section.
Hades_warrior

Game crashing + unable to load some ships in port - Anyone else?

9 comments in this topic

Recommended Posts

Players
4,076 posts
5,458 battles

Anyone else experiencing some stability issues in game like constant game crases, unable to load ships or something else?

This sh1tfest started with new patch and its question when it will be fixed.

Have no plan to grind anything when I can expect game crash in any battle...

 

Last patch had a lot of bugs but seems WG have to keep this tradition of annoying bugs and in new patch.

GG...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Players
4,076 posts
5,458 battles

What is more worse, now I cant even start the freakin game...

When I need to log in, game just crash.

 

Its possible that Aslain's update for 0.7.2 was bugged. Now I see he have additional update released.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Players
3,168 posts
9,352 battles

lets start diagnose... restart computer, check integrity (in options), then try to play. if it doesnt work, check what background programs you are running also (specially if you installed something in last week)..

Share this post


Link to post
Share on other sites
Players
4,076 posts
5,458 battles

Cant now restart. I have some stuff to download and it will undo several hour if I restart and download again from start.

I'll check integrity.

 

Now instaled new update of @Aslain and its still crashing...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Players
4,076 posts
5,458 battles

Ok, it seems now that my problem is fixed with checking integrity. I hope problem wont pop up again.

Share this post


Link to post
Share on other sites
[CAIN]
Players
4,823 posts
20,074 battles

Well, if it pops up again and everything else fails, there's always this method to deal with PCs...

 

giphy.gif

 

No need to thank me, it's all about me being helpful!

 

#QualityPosterInitiativeFTW #VoteForMe

  • Funny 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
[UNICS]
Players
1,451 posts
22,341 battles

You can try deleting preferences.xml in root game folder, make a backup , if u do this the game will reset all settings.

 

My preference.xml got corrupted after power failure while logging in

 

EDIT: saw you got it fixed

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×