Vaigl_cz Players 1 post 1 battles Report post #1 Posted February 16, 2018 Zdravím všechny hráče! Chtěl bych se Vám představit jako nový oficiální moderátor fóra, sociálních sítí a in game chatu. Je mi 28 let, vystupuji pod přezdívkou Vaigl_cz a pocházím z Havlíčkova Brodu. Wargaming hry jsem začal hrát teprve nedávno, takže co se týče skillu, jsem zatím noob. Mám za sebou ale bohatou "kariéru" v jiných pc hrách, takže v herním prostředí rozhodně nejsem nováčkem. Vzhledem k mojí gaming vášni je toto pro mě v podstatě práce snů a zatím jsem zde velmi spokojený, takže doufám, že mi toto nadšení vydrží. Z toho, co jsem zatím četl na fóru převažuje dobrý pocit. Naprostá většina přispěvatelů na fóru jsou dospělí inteligentní lidé, kteří dokáží psát jak jazykově, tak obsahově kvalitní příspěvky a argumentovat bez vulgarit. Těším se na setkání s Vámi, ať už na fóru, anebo ve hře! 8 Share this post Link to post Share on other sites
[POFF] jurgenb [POFF] Players 442 posts 9,756 battles Report post #2 Posted February 16, 2018 Vítej, měj s námi trpělivost a prosím nepraktikuj přílišnou korektnost. Zkusíme nechat jadrné výrazy stranou, ale blb, hňup, dement a idiot ber prosím s tolerancí. Jinak jsme hodná banda a já kontrétně furt něco mám proti WG, takže si taky zvykneš 2 1 Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] Bergham Weekend Tester 2,035 posts 5,721 battles Report post #3 Posted February 16, 2018 1 hour ago, jurgenb said: a já kontrétně furt něco mám proti WG, takže si taky zvykneš To můžu potvrdit. Každopádně vítej. Věřím, že ta jedna bitva v v popisku se rychle rozroste. :D Share this post Link to post Share on other sites
Scavenger09 Players 1,213 posts 14,307 battles Report post #4 Posted February 16, 2018 Tak přeji hodně zdaru a hlavně trpělivosti, něboť občas to tu vážně stojí za to. Spoiler Tak každej má něco proti WG, že? Kdyby totiž nikdo nic neměl tak by fórum umřelo neaktivitou. Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] Stratos_HF Beta Tester 4,178 posts 7,075 battles Report post #5 Posted February 16, 2018 Tak to Ti nezávidím Já měl na jednom twitch foru,jako moderátor přezdívku Gestapák Takže vítej a přeji občas pevné nervy . A rovnou poprosím o jednu věc,občas tady zahnojíme nějaký topic my z velkou radostí (zeptej se Prdoch68 ehmmm 65 , mohl by vyprávět ) jenže to už je tak lidská vlastnost Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] LucyCZ Moderator, WoWs Wiki Team, Korzár 4,029 posts 15,391 battles Report post #6 Posted February 16, 2018 IDDQD najmulo nového moderátora na své fórum?@Rock_n_Rolf to je z naší kasičky? Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] Stratos_HF Beta Tester 4,178 posts 7,075 battles Report post #7 Posted February 16, 2018 5 minutes ago, LucyCZ said: IDDQD najmulo nového moderátora na své fórum? @Rock_n_Rolf to je z naší kasičky? Hezky , to jsem nevěděl Kdy dá Rolfík zápisný ? Začínám na Tullamorce , anebo dobrou domácí ( a jelikož mám na Moravě pár strýců , tak mám rozmazlený jazýček )tak jen tak něco nepolknu 1 Share this post Link to post Share on other sites
Scavenger09 Players 1,213 posts 14,307 battles Report post #8 Posted February 16, 2018 1 hour ago, LucyCZ said: IDDQD najmulo nového moderátora na své fórum?@Rock_n_Rolf to je z naší kasičky? Tak tak, z naší kasičky. A za chvíli nechám přejmenovat celý tohle fórum na IDDQD fórum. 3 Share this post Link to post Share on other sites