[WG] YabbaCoe [WG] WG Staff 9,229 posts 4,868 battles Report post #1 Posted February 15, 2018 Kapitáni! narazíte-li při testování verze 0.7.2 na nějakou chybu, nahlaste nám ji, prosím, do tohoto vlákna. Jak hlásit chyby? Pro snadnější navigaci a shromažďování vašich hlášení prosím dodržujte následující pravidla: Podívejte se, jestli již bug nenahlásil někdo jiný. Pokud ano, přidejte své hlášení k již existujícímu tématu. Založte vlákno s jasným názvem Vyhýbejte se příspěvkům mimo téma daného vlákna Pro bugy a chyby týkající se problémů s grafikou, pádů hry atd. prosím přiložte ve spoileru kopii souboru dxdiag. Pro chyby na mapách přidejte obrázky, případně záznam z bitvy, pokud jej máte k dispozici. Zkuste nám dodat co nejvíc informací o situaci, kdy se bug objevil. Doporučená struktura hlášení bugu: Loď Mapa Čas Popis bugu kopie záznamu dxdiag V příloze nebo nalinkovaný obrázek/záznam bitvy. Záznam z dxdiag schovejte do spoilerů, abyste usnadnili procházení tématu. Děkujeme Share this post Link to post Share on other sites
ims21 Players 5,462 posts 34,668 battles Report post #2 Posted February 16, 2018 Proč u francouzských BB lodí (T7,T8) jde tak velice mizerně označit letka pro AA obranu (Ctrl+L) ? Pokaždé asi až na pátý pokus, když už bylo většinou pozdě. Nic jinýho jsem s AA nehrál, tak nevím, jestli to není nová "lepší" vlastnost "na žádost komunity" ... Jo - pořád nefunguje ( takže vlastně ani nevím, proč reportovat chyby, když to nikdo neřeší) ve scénářích počet lodí, které na mě míří. Share this post Link to post Share on other sites
[WG] YabbaCoe [WG] WG Staff 9,229 posts 4,868 battles Report post #3 Posted February 16, 2018 Před 3 hodinami ims21 řekl/a: Proč u francouzských BB lodí (T7,T8) jde tak velice mizerně označit letka pro AA obranu (Ctrl+L) ? Pokaždé asi až na pátý pokus, když už bylo většinou pozdě. Nic jinýho jsem s AA nehrál, tak nevím, jestli to není nová "lepší" vlastnost "na žádost komunity" ... Jo - pořád nefunguje ( takže vlastně ani nevím, proč reportovat chyby, když to nikdo neřeší) ve scénářích počet lodí, které na mě míří. Já to samozřejmě hlásím, pokud někdo reportuje chybku Share this post Link to post Share on other sites
ims21 Players 5,462 posts 34,668 battles Report post #4 Posted February 17, 2018 Hele, tak ono to dela i na public ... velice spatne se ty letadla oznacujou i v Miss Share this post Link to post Share on other sites
[WG] YabbaCoe [WG] WG Staff 9,229 posts 4,868 battles Report post #5 Posted March 14, 2018 Zamykám toto vlákno Share this post Link to post Share on other sites