[WG] YabbaCoe WG Staff, WG Staff, WG Staff 10,622 posts 5,407 battles Report post #1 Posted February 12, 2018 Kapitáni! Haatra se na to ptá už nějakou dobu. Kdy se začne s překladem WoWs Wiki do češtiny? Brzy! Chtěl bych překladatelské práce rozjet, pokud možno, co nejdříve. Nicméně materiálu, které se musí přeložit je opravdu hodně. Ti z vás, kteří Wiki pravidelně navštěvují určitě dobře ví, o čem mluvím. Najdou se mezi vámi někteří, kteří by měli zájem nám pomoct v překladu? Kaptiáni! Znovu otevírám toto vlákno ve snaze získat nové překladatele a korektory pro náš projekt překladu WoWs Wiki do Češtiny. Pokud půjde vidět aktivita, je možné, že ukecám i nějaké ty herní goodies! 4 Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] TheComedian1983 [IDDQD] Alpha Tester 3,888 posts 26,731 battles Report post #2 Posted February 12, 2018 S mojí rezavou angličtinou mohu jen fandit. Ale budu fandit nahlas Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] von_chom Alpha Tester 3,465 posts 11,649 battles Report post #3 Posted February 12, 2018 pokud po me nekdo bude delat korekci pravopysu , tak jsem ochotny obcas pomoci 1 Share this post Link to post Share on other sites
[WG] YabbaCoe WG Staff, WG Staff, WG Staff 10,622 posts 5,407 battles Report post #4 Posted February 12, 2018 Před 8 minutami TheComedian1983 řekl/a: S mojí rezavou angličtinou mohu jen fandit. Ale budu fandit nahlas Vlastně i takto můžeš pomoct, kontrolou logičnosti. Totiž samozřejmě vždycky bude potřeba jedním člověkem něco přeložit a druhý bude dělat korekturu. Až potom to může jít živě Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] TheComedian1983 [IDDQD] Alpha Tester 3,888 posts 26,731 battles Report post #5 Posted February 12, 2018 Korekce.. jo to by šlo. Takže.... jak, kde a co? S kým neřeším, když se ti chom tak hezky přihlásil. Počítám, že dále PM Share this post Link to post Share on other sites
[WG] YabbaCoe WG Staff, WG Staff, WG Staff 10,622 posts 5,407 battles Report post #6 Posted February 12, 2018 Před 52 minutami TheComedian1983 řekl/a: Korekce.. jo to by šlo. Takže.... jak, kde a co? S kým neřeším, když se ti chom tak hezky přihlásil. Počítám, že dále PM Jak jsem naznačil, brzy. Jde o to, abych věděl, kdo by byl ochoten pomoct. Pak až se to tady rozjede, rozhodně hned budu informovat, asi přes hromadné PMko Share this post Link to post Share on other sites
[FO3] yaketymasq WoWs Wiki Team 291 posts 6,075 battles Report post #7 Posted February 12, 2018 Zalezi na casove narocnosti, taky bych se pokusil prilozit klavesnici k dilu. Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] LucyCZ Moderator, WoWs Wiki Team, Korzár 4,501 posts 15,937 battles Report post #8 Posted February 12, 2018 Před 1 hodinou TheComedian1983 řekl/a: Korekce.. jo to by šlo. Takže.... jak, kde a co? S kým neřeším, když se ti chom tak hezky přihlásil. Počítám, že dále PM Máš hodně volného času? co ty @Rock_n_Rolf??? Share this post Link to post Share on other sites
[0SHIT] Scavenger09 Players 1,213 posts 14,497 battles Report post #9 Posted February 12, 2018 18 minutes ago, LucyCZ said: Máš hodně volného času? co ty @Rock_n_Rolf??? Já? No já vůbec nedělám na směny a mám hrozně času třeba abych dělal content ny YT a tak podobně... Ale záleží na tom jak si ten překlad @YabbaCoe představuje, jestli co nejrychlej a nebo pěkně v klidu podle toho jak budou mít dotyční čas. Třeba když mám odpolední tak bych k tomu mohl třeba na hoďku denně sednout, ale nic neslibuju. Share this post Link to post Share on other sites
[WG] YabbaCoe WG Staff, WG Staff, WG Staff 10,622 posts 5,407 battles Report post #10 Posted February 12, 2018 Před 14 minutami Rock_n_Rolf řekl/a: Já? No já vůbec nedělám na směny a mám hrozně času třeba abych dělal content ny YT a tak podobně... Ale záleží na tom jak si ten překlad @YabbaCoe představuje, jestli co nejrychlej a nebo pěkně v klidu podle toho jak budou mít dotyční čas. Třeba když mám odpolední tak bych k tomu mohl třeba na hoďku denně sednout, ale nic neslibuju. Rozhodně v klidu. Dejme tomu, že bychom si vzali jednu pasáž, dali si an to třeba dva týdny a postupně nějak společnými silami překládali. V žádném případě po vás nebudu chtít, abyste u toho seděli x hodin denně, že to do zítra musí být hotové. Všeobecně si myslím, že se vždycky domluvíme v závislosti na obsáhlosti textů a kolik nás bude mít čas. Navíc pokud se nepletu, je možné, že dostanete taky tag překladatele tady na fóru. Ale to ještě musím ověřit 1 Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] LucyCZ Moderator, WoWs Wiki Team, Korzár 4,501 posts 15,937 battles Report post #11 Posted February 12, 2018 Před 2 hodinami YabbaCoe řekl/a: Vlastně i takto můžeš pomoct, kontrolou logičnosti. Totiž samozřejmě vždycky bude potřeba jedním člověkem něco přeložit a druhý bude dělat korekturu. Až potom to může jít živě S korekturou můžu pomoci též Share this post Link to post Share on other sites
Endala Players 1,230 posts 4,316 battles Report post #12 Posted February 12, 2018 S prekladama taky muzu prilozit ruku k dilu. V patek a nedeli mam zpravidla 3h ve vlaku:) Share this post Link to post Share on other sites
[0SHIT] Scavenger09 Players 1,213 posts 14,497 battles Report post #13 Posted February 12, 2018 Co to je tvl, IDDQD překladatelská kancelář? 3 Share this post Link to post Share on other sites
Mortimord Alpha Tester 200 posts 10,236 battles Report post #14 Posted February 12, 2018 A už zvládne wows wiki česká písmena?? :D jde mi hlavně o jedno konkrétní v naší abecedě se vyskytující písmeno :D jinak možná bych taky někdy mohl s něčím pomoci Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] LucyCZ Moderator, WoWs Wiki Team, Korzár 4,501 posts 15,937 battles Report post #15 Posted February 12, 2018 le Žabak nestačilo prostě přijít k nám na TS? 2 Share this post Link to post Share on other sites
[WG] YabbaCoe WG Staff, WG Staff, WG Staff 10,622 posts 5,407 battles Report post #16 Posted February 12, 2018 Před 1 hodinou Rock_n_Rolf řekl/a: Co to je tvl, IDDQD překladatelská kancelář? s takovou to za chvilku přejmenuju tady celé na IDDQD fórum 3 3 Share this post Link to post Share on other sites
[SECSF] GeorCa Players 94 posts 6,742 battles Report post #17 Posted February 12, 2018 Já bych taky přiložil klávesnici k dílu (a slibuji, že to nebude hlava ale prsty na klávesnici). Pokud by byl zájem a nebudu tu jistému nejmenovanému klanu rušit jeho párty 1 Share this post Link to post Share on other sites
[ADRIA] _The_Wolff_ Korzár 3,143 posts 4,037 battles Report post #18 Posted February 13, 2018 Myslím, že byste měli najmout i někoho, kdo ovládá češtinu, aby Vám psal články na wows.eu. Ty chyby a nepřesnosti co tam jsou neustále dokola jsou do očí bijící. Dokud to nezačal psát někdo jiný, tak to bývalo bez chyb. Share this post Link to post Share on other sites
[T-N-T] Gomez_Addams Players 326 posts 3,085 battles Report post #19 Posted February 13, 2018 Wows wiki prelozit muzu. Jako syn ucitelky AJ, vnuk ucitelky CJ, synovec ucitelky AJ a CJ a pravnuk ucitele cestiny a take dlouholety amatersky student vojenske historie se na to citim :D 3 3 Share this post Link to post Share on other sites
[WG] YabbaCoe WG Staff, WG Staff, WG Staff 10,622 posts 5,407 battles Report post #20 Posted February 14, 2018 Před 20 hodinami Gomez_Addams řekl/a: Wows wiki prelozit muzu. Jako syn ucitelky AJ, vnuk ucitelky CJ, synovec ucitelky AJ a CJ a pravnuk ucitele cestiny a take dlouholety amatersky student vojenske historie se na to citim :D Tak ty máš na to opravdu ideální předpoklady Share this post Link to post Share on other sites
[T-N-T] Sigimundus Weekend Tester, Players, In AlfaTesters 6,566 posts 15,971 battles Report post #21 Posted February 14, 2018 21 hours ago, Gomez_Addams said: Wows wiki prelozit muzu. Jako syn ucitelky AJ, vnuk ucitelky CJ, synovec ucitelky AJ a CJ a pravnuk ucitele cestiny a take dlouholety amatersky student vojenske historie se na to citim :D To byl pokus se pochlubit nebo diagnoza dedicne nemoci? Jinak pokud by bylo potreba tak taky muzu pomoci s kontrolou smyslupnosti obsahu. Aj komunikuji dene v praci ale s pravipisem a korekturama obecne by to bylo horsi 1 Share this post Link to post Share on other sites
[T-N-T] Gomez_Addams Players 326 posts 3,085 battles Report post #22 Posted February 14, 2018 ...spis dedicne zatizeni :D Dovedes si predstavit vyrustat v takove rodine? Jedna minus uz byla spatna znamka a pochopitelne ostuda bud te, nebo druhe strany :))z 1 Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] Bergham Weekend Tester 2,035 posts 5,721 battles Report post #23 Posted February 19, 2018 Taky se hlásím do služby. :) Bude to fajn relax. Share this post Link to post Share on other sites
[BIA] CerVus Alpha Tester 1,610 posts 6,859 battles Report post #24 Posted February 19, 2018 Chybí tam důležitá věc. Co za to? Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] TheComedian1983 [IDDQD] Alpha Tester 3,888 posts 26,731 battles Report post #25 Posted February 19, 2018 Úprava wiki do českého překladu například? Pokud se pár hráčů z našich luhů a hájů díky tomu něco naučí, tak je to pro mě odměna dostatečná Ano. Vím, že je to pro WG laciné atakdále, ale mě je to v tomhle případě wurst 4 Share this post Link to post Share on other sites