Zdarsek Players 144 posts 5,663 battles Report post #1 Posted February 11, 2018 Zdravim, chci se zeptat zda tohle nekdo hral,hraje ? Jakou ta hra ma zivotnost v hodinach cca ? Je to opravdu takova pecka jak se prezentuje ? jestli za ni mam tech 22 ecek dat Share this post Link to post Share on other sites
[TTT] Rock_n_Rolf Players 1,209 posts 12,939 battles Report post #2 Posted February 11, 2018 Podle steamu mám nahráno 15 hodin a nedostal jsem se ani přes úvodní sekvenci hry. Pokud budeš hrát čistě survival tak to je hroznej požírač času. Share this post Link to post Share on other sites
[T-N-T] Endala Players 1,228 posts 4,316 battles Report post #3 Posted February 13, 2018 Podle steamu nevim, to bude mnohem vic. Podle herniho mereni casu tam mam nahrano pres 1.5 dne. Plus, dalsich 6 h mam na verzi pred vydanim hry (z takove te stranky se stoprocentni slevou). Po 6h jsem pochopil, kde jsem na zacatku udelal chybu a rozjel to nanovo. Jukni na nejaky Mighty Jingles video o subnautice. Neni tak otravnej pri hrani jako jini streameri a udelas si peknej obrazek o cem to je. Za me je to skvely survival a uzasny horor, kde si muzes davkovat jak moc se bojis, tim jak hluboko se noris. A ver mi, norit se hluboko bez ponorky, budes rad za hnedy bezpecnostni trenky:) Pak si poridis ponorku a budes si pripadat jako kral mori :-) Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] CNW Players 183 posts 16,781 battles Report post #4 Posted February 17, 2018 Jsem kus před koncem a podle Steamu mám narachtáno asi 45 hodin.. Za 23€ IMO supr. Share this post Link to post Share on other sites