Steeler33 Players 95 posts 16,135 battles Report post #1 Posted February 11, 2018 Podarilo sa niekomu zachytiť v hre niečo podobné? https://www.youtube.com/watch?v=TDLZzDle_v4 Share this post Link to post Share on other sites
Steeler33 Players 95 posts 16,135 battles Report post #2 Posted August 9, 2018 https://youtu.be/3b_ZRArec6o a takéto niečo? Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] LucyCZ [IDDQD] Moderator, WoWs Wiki Team, Korzár 4,501 posts 15,949 battles Report post #3 Posted August 9, 2018 Napises na support a odpoved bude: odinstaluj mody (i kdyz je nemas) Share this post Link to post Share on other sites
nothero01 Players 85 posts 210 battles Report post #4 Posted August 9, 2018 V prvom pripade sa ti nenacitali textury ostrovov a v druhom ti chyba GUI? Viem ze v minulosti s tym boli problémy (oba pripady) a sposobovali to prave niektore mody v aslainovi. V kazdom pripade urcite odinstaluj vsetky mody, daj skontrolovat integritu suborov. A ak problém pretrvava, tak urcite kontaktuj podporu prave s videom DxDiagom a WG checkom. Share this post Link to post Share on other sites
Steeler33 Players 95 posts 16,135 battles Report post #5 Posted August 11, 2018 On 10. 8. 2018 at 1:34 AM, nothero01 said: V prvom pripade sa ti nenacitali textury ostrovov a v druhom ti chyba GUI? Viem ze v minulosti s tym boli problémy (oba pripady) a sposobovali to prave niektore mody v aslainovi. V kazdom pripade urcite odinstaluj vsetky mody, daj skontrolovat integritu suborov. A ak problém pretrvava, tak urcite kontaktuj podporu prave s videom DxDiagom a WG checkom. Uz je to zase ok, stacil restart hry Mody nepouzivam, hram panensky cistu hru jak ju WG stvoril...., avsak veru mohol by to byt novy level obtiaznosti nevediet kam mas namierene,co nabite a ci je lod na ktoru palis vasa, alebo nepriatelska... Share this post Link to post Share on other sites
nothero01 Players 85 posts 210 battles Report post #6 Posted August 11, 2018 1 hour ago, Steeler33 said: Uz je to zase ok, stacil restart hry Mody nepouzivam, hram panensky cistu hru jak ju WG stvoril...., avsak veru mohol by to byt novy level obtiaznosti nevediet kam mas namierene,co nabite a ci je lod na ktoru palis vasa, alebo nepriatelska... stlac CTRL + G 1 Share this post Link to post Share on other sites
Steeler33 Players 95 posts 16,135 battles Report post #7 Posted May 11, 2019 https://youtu.be/hw6wRC5tfYk kym nezaplatis neodides.... 1 Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] LucyCZ [IDDQD] Moderator, WoWs Wiki Team, Korzár 4,501 posts 15,949 battles Report post #8 Posted May 12, 2019 16k dmg s Bismarckem - no se divím, že se ti ta hra neodinstalovala btw, když sem ten odkaz dáš normálně, lépe se nám to pouští Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] TheComedian1983 [IDDQD] Alpha Tester 3,888 posts 26,744 battles Report post #9 Posted May 12, 2019 Tohle se mě stalo s novou myškou. Omylem jsem se uklikl, změnil nastavení myši a dělal jsem double/triple kliky a pak to takhle reagovalo. Nemůže to být ono? Share this post Link to post Share on other sites
Steeler33 Players 95 posts 16,135 battles Report post #10 Posted May 14, 2019 On 5/12/2019 at 10:08 AM, TheComedian1983 said: Tohle se mě stalo s novou myškou. Omylem jsem se uklikl, změnil nastavení myši a dělal jsem double/triple kliky a pak to takhle reagovalo. Nemůže to být ono? Hmm, po CtrlAltDel a nutenom ukonceni wows a pre istotu aj restarte kompu to nabehlo OK, avsak hned prva bitka po dalsom spusteni lodi zas toto.... po restarte hry toto... Vsetko na pc funguje normalne, je vsak este dostatocna zostava i5 8g RAM GTX960 a 1TB SSD? To Lucy: verim ze aj v tychto pripadoch by si dala 200k a krakena avsak ja som len clovek, tvor omylny. Preto sry za Bismarcka a enemy 2x CVs... Share this post Link to post Share on other sites
[T-N-T] cer243 [T-N-T] Players 1,283 posts 25,276 battles Report post #11 Posted May 15, 2019 Před 8 hodinami Steeler33 řekl/a: Hmm, po CtrlAltDel a nutenom ukonceni wows a pre istotu aj restarte kompu to nabehlo OK, avsak hned prva bitka po dalsom spusteni lodi zas toto.... po restarte hry toto... Vsetko na pc funguje normalne, je vsak este dostatocna zostava i5 8g RAM GTX960 a 1TB SSD? To Lucy: verim ze aj v tychto pripadoch by si dala 200k a krakena avsak ja som len clovek, tvor omylny. Preto sry za Bismarcka a enemy 2x CVs... Za umělecký dojem Ti dávám deset bodů z deseti možných (za ten taneček s Nürnbergem), ale hrát bych to nechtěl, se musí blbě uhýbat granátům i torpédům. Nenainstaloval sis náhodou driftovací mód? /ironie/ 1 Share this post Link to post Share on other sites
[BL4CK] Stratos_HF Beta Tester 4,204 posts 10,186 battles Report post #12 Posted May 15, 2019 Musím to zaklepat , ale tydle srandy se mi vyhýbají . Celkem by mne zajímalo kde je zakopaný pes . Může za to železo na kterém hrajete , připojení , o serverech se nemá cenu bavit . Dokáže mě vytočit propad FPS , jeden den to jede 120+ a druhý jsem rád za 80 . Ping se mi drží kolem 35 . Share this post Link to post Share on other sites
[HUGO] VeronikaSVK [HUGO] Weekend Tester 259 posts 3,224 battles Report post #13 Posted May 15, 2019 Zaujímavé videá. Povedala by som, že tu tak trošku absolútne haprovala synchronizácia medzi klientom a serverom. Trpaslíci, prenášajúci "pakety" boli asi riadne unavení(alebo štrajkovali). Tipujem len "od brucha", ako hovorieval strýko. Pretože ku koncu druhého videa sa dymová clona vytvorila tam, kde Steeler dodriftoval na začiatku videa. Možno by nebolo márne skúsiť traceroute(pre Win tracert, alebo traceroute6-pre IPv6) k adrese login1.worldofwarships.eu alebo použiť pingplotter. Pre prípad, že by toto, čo som napísala, bola kravina, ignorujte to a požiadajte moda o výmaz príspevku. (nech si nerobím dlho hanbu) ďakujem za váš čas. V. 1 Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] LucyCZ [IDDQD] Moderator, WoWs Wiki Team, Korzár 4,501 posts 15,949 battles Report post #14 Posted May 15, 2019 Před 11 hodinami Steeler33 řekl/a: To Lucy: verim ze aj v tychto pripadoch by si dala 200k a krakena avsak ja som len clovek, tvor omylny. Preto sry za Bismarcka a enemy 2x CVs... Kdepak ja a Bismarck s tim ted jezdi jen masochisti a jinak jsem rada ze jsi vtipek pochopil. Takovych bitev mame totiz všichni plne kapsy. Na videa mrknu doma. Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] LucyCZ [IDDQD] Moderator, WoWs Wiki Team, Korzár 4,501 posts 15,949 battles Report post #15 Posted May 15, 2019 Kazdopadne slusny bugy - ci mozna jak psala Verca. vypada to na fakt spatnou odezvu. Dlouho jsem ted valcila s pingem -35 / 3500 vim jak je to k pokukani. Drzim palce at se to spravi. Share this post Link to post Share on other sites
Steeler33 Players 95 posts 16,135 battles Report post #16 Posted May 16, 2019 Dnes znova v prvej polovici prvej dnešnej hry sek a odvtedy takéto hovadiny. Nepomohol ani reštart hry ani PC a ani stiahnutie kvality zobrazenia na stredné...A tie penalizácie, aj keď sú teraz zbytočné ma vedia ešte viac vytočiť... 2x poslaný report súdruhom do CCCP, to som teda zvedavý... Share this post Link to post Share on other sites
[BL4CK] Stratos_HF Beta Tester 4,204 posts 10,186 battles Report post #17 Posted May 17, 2019 Můžu se zeptat na jaké sestavě hraješ ? Možná by stálo za zkoušku to zahrát na jiném pc , u nějakého známého . Nejdřív u něj a pak ho i přenést k tobě jestli se to bude chovat stejně . A vyzkoušíš dvě věci najednou - železo i připojení . Mám v práci poloviční rychlost než máš ty a když jsem tu měl velký počítač tak lodky šlapali bez problému . Mě se takhle sekají hry , když si ty blbé desítky tahají a instalují aktualizace , jenže to není každý den . 1 Share this post Link to post Share on other sites
[BL4CK] Stratos_HF Beta Tester 4,204 posts 10,186 battles Report post #18 Posted May 17, 2019 6 hours ago, Steeler33 said: 16 minutes ago, Stratos_HF said: Můžu se zeptat na jaké sestavě hraješ ? Možná by stálo za zkoušku to zahrát na jiném pc , u nějakého známého . Nejdřív u něj a pak ho i přenést k tobě jestli se to bude chovat stejně . A vyzkoušíš dvě věci najednou - železo i připojení . Mám v práci poloviční rychlost než máš ty a když jsem tu měl velký počítač tak lodky šlapali bez problému . Mě se takhle sekají hry , když si ty blbé desítky tahají a instalují aktualizace , jenže to není každý den . 6 hours ago, Steeler33 said: omlouvám se , ale tvl editace příspěvků je taky boží 1 Share this post Link to post Share on other sites
[CSP] MaVon1962_CZ [CSP] Players 231 posts 8,116 battles Report post #19 Posted May 17, 2019 Jak už psala Veronika, to je špatná komunikace klient - server. Udělej kompletní WG check, tzn. i s testem sítě, a pošli na support. 2 Share this post Link to post Share on other sites
[HUGO] VeronikaSVK [HUGO] Weekend Tester 259 posts 3,224 battles Report post #20 Posted May 17, 2019 Steeler, speedtest je fajn, ale to je málo informácií. Fakt skús buď ping priamo na adresu login1.worldofwarships.eu(Alebo zadaj priamo IP adresu: 92.223.24.95) , ale skús i traceroute(vo windows príkaz tracert), či pingplotter. Ukáže ti to, či nie je problém na trase medzi WoWS serverom a tebou. A ešte mám jednu zbytočnú otázku.. nemal si spusteného i nejakého ďalšieho žrúta výkonu? To mi pripadalo celkom reálne pri tom druhom príspevku, keď sa ti zvláštne vykresľovali tlačítka. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Steeler33 Players 95 posts 16,135 battles Report post #21 Posted May 17, 2019 OK, vyskúšam čo sa dá. Zostava je desktop i5, NV, 8 GB RA,M GTX960, 1TSSD. Doteraz bol problém max s "unresponding" cca 1X za 15 bitiek. Zťaženie nikde plynule nevybehlo nad 75% (bežal správca na pozadí) ani procák ani prenos na disk a nič okrem WoWs, správcu a bandicamu nebežalo čo by žralo výkon. (A robilo to isté aj pri strednej úrovni kvality zobrazenia, kedy by to fakt nemalo mať problém...) Potestujem viac a asi aj preinštalujem.... Ako niekto povedal: Keď ju miluješ nie je čo riešiť! Sry, asi mi už z toho trochu preplo... 1 Share this post Link to post Share on other sites
[T-N-T] Sigimundus Weekend Tester, Players, In AlfaTesters 6,566 posts 15,971 battles Report post #22 Posted May 17, 2019 21 minutes ago, Steeler33 said: OK, vyskúšam čo sa dá. Zostava je desktop i5, NV, 8 GB RA,M GTX960, 1TSSD. Doteraz bol problém max s "unresponding" cca 1X za 15 bitiek. Zťaženie nikde plynule nevybehlo nad 75% (bežal správca na pozadí) ani procák ani prenos na disk a nič okrem WoWs, správcu a bandicamu nebežalo čo by žralo výkon. (A robilo to isté aj pri strednej úrovni kvality zobrazenia, kedy by to fakt nemalo mať problém...) Potestujem viac a asi aj preinštalujem.... Ako niekto povedal: Keď ju miluješ nie je čo riešiť! Sry, asi mi už z toho trochu preplo... Zkusil jsi integrity check ve WG launcheru? Tohle vypada na poskozene soubory hry protoze takhle divne veci jsem v bitve jeste nevidel. https://na.wargaming.net/support/en/products/wows/article/19497/ 1 Share this post Link to post Share on other sites
Steeler33 Players 95 posts 16,135 battles Report post #23 Posted May 17, 2019 1 hour ago, Sigimundus said: Zkusil jsi integrity check ve WG launcheru? Tohle vypada na poskozene soubory hry protoze takhle divne veci jsem v bitve jeste nevidel. https://na.wargaming.net/support/en/products/wows/article/19497/ Spravil som ho, neidentifikovalo to ziadnu chybu avsak zatial 3 hry a bezia na vysokych detailoch OK. Dufam ze to bolo ono... Pre istotu spraveny aj netreport tak uvidime ci to vydrzi. Share this post Link to post Share on other sites
Steeler33 Players 95 posts 16,135 battles Report post #24 Posted August 25, 2019 Sme še pobavili v rankedoch..... Share this post Link to post Share on other sites
[PPH] mortas_invader Players 1,005 posts 22,176 battles Report post #25 Posted August 26, 2019 Jééé... tohle znám.... :-))) Nemůžu si pomci ale britský křižník je loď.. se kterou se zasekávání o "něco" konalo snad nejčastěji... s žádnou jinou třídou lodí jsem toho nenastál u pobřeží víc jak s těmito miláčky ( u mě hlavně Minotaur) :-)) Share this post Link to post Share on other sites