Voltors Weekend Tester 13 posts 320 battles Report post # Posted January 25, 2018 Witam, dziś ściągnełem gre i zagrałem sobie 2 bitwy. Mój komputer ma za słabe chłodzenie i sie zrestartował w pewnym momencie. Teraz po ponownym włączeniu gry wyskakuje mi taki raport Share this post Link to post Share on other sites
1 [ISEN] Dark_Havoc Moderator 4,857 posts Report post #1 Posted January 25, 2018 Spróbuj sprawdzić integralność plików gry. Może w czasie restartu wywaliło jakiś plik. Niestety zrzut jest nieczytelny. 1 Share this post Link to post Share on other sites
0 Voltors Weekend Tester 13 posts 320 battles Report post #2 Posted January 25, 2018 reinstal pomógł, do zamknięcia Share this post Link to post Share on other sites
0 [FSO] Dzony_Kalasony Players 151 posts 10,151 battles Report post #3 Posted February 17, 2018 Mam ten sam problem ale przy moim necie pobieranie gry na nowo potrwa. Więc jak to kurcze naprawić? Share this post Link to post Share on other sites
0 [BUSHI] Odo_Toothless Modder 4,875 posts 22,504 battles Report post #4 Posted February 18, 2018 On 25.01.2018 at 4:51 PM, Voltors said: Witam, dziś ściągnełem gre i zagrałem sobie 2 bitwy. Mój komputer ma za słabe chłodzenie i sie zrestartował w pewnym momencie. Teraz po ponownym włączeniu gry wyskakuje mi taki raport Na przyszłość, jeżeli chcesz zrobić zrzut tylko aktywnego programu, szczególnie mając więcej niż jeden monitor, stosuj tą kombinację klawiszy: CTRL+ALT+PRT SC. Share this post Link to post Share on other sites
Witam, dziś ściągnełem gre i zagrałem sobie 2 bitwy. Mój komputer ma za słabe chłodzenie i sie zrestartował w pewnym momencie. Teraz po ponownym włączeniu gry wyskakuje mi taki raport