Jump to content
Crysantos

Public Test 0.7.0 - rewards can be claimed

9 comments in this topic

Recommended Posts

Players
2,239 posts
6,231 battles

Hi. On the reward page I gotten this, which should be correct:

 

CLAIM YOUR BONUS

Claim your free bonus content on this page.

 

Congratulations, captain! An award is waiting for you to claim.

Public Test 0.7.0 - Earn Elite Emblem

No description

Public Test 0.7.0 - Part 2 - Play 1 Battle

No description

Public Test 0.7.0 - Part 1 - Play 1 Battle

No description

 

The test reward for the special emblem should be 5 of each special flags, but I didn't receive any.

I completed this mission on part 1 of the test server, but iirc the reward for doing so was the same as in round 2 of the test server.

I did see that all normal signals were added +3 each twice, which is correct.

 

Did anyone else not receive all test server rewards? Or am I perhaps overlooking something?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Players
154 posts
2,330 battles

As  NothingButRain wrote, i also havent received the 5 special flags even tho i finished the mission 

Share this post


Link to post
Share on other sites
[IDDQD]
[IDDQD]
Beta Tester
57 posts
7,438 battles

same problem here, i didnt get my rewards for completing missions in PT round 1. And you know what? this issue happens to me for the 3rd time and im really sick of it. Why should i waste my time playing on PT? Just to beg for rewards? I say screw it! This was my last participation on PT. Anyway good luck with waiting for your claim.

Share this post


Link to post
Share on other sites
[PORT]
Modder
1,473 posts
10,752 battles
On 20.1.2018 at 7:53 PM, RAZ0RLIGHT said:

As  NothingButRain wrote, i also havent received the 5 special flags even tho i finished the mission 

Same here. userbonus-page was working, but nothing arrived ingame. :/

 

Edit: Got another email, went to the userbonus-page, could claim "earn all patches", but - still no special flags ingame.

 

Edit 2: Just checked my NA-Account - there I got all rewards. @Crysantos, please poke your intern to check it again :D

  • Cool 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Players
2,239 posts
6,231 battles
On 21-1-2018 at 3:47 PM, Smeggo said:

Same here. userbonus-page was working, but nothing arrived ingame. :/

 

Edit: Got another email, went to the userbonus-page, could claim them again - still no rewards ingame :D

Thanks for notifying us here. I checked and didn't receive an email.

I did however receive a new bonus to claim. It was this one:

Congratulations, captain! An award is waiting for you to claim.

Public Test 0.7.0 - Earn All Patches

No description

 

And it added a day of premium, which I am thankful for. However, the reward I'm entitled for was the one where I got 5 of each special flags which I was anticipating and I'd prefer the special flags tbh.

 

But it's good they are trying to fix this quickly.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×