[BL4CK] Stratos_HF Beta Tester 4,190 posts 7,346 battles Report post #1 Posted January 13, 2018 Aby se nezas***lo téma soutěže,tak zde si popovídejte No pánové pěkně se rozjíždíte . Začínají tam poletovat cifry jak prase Ponožka s tím Geringem hodně pěkně A co mě zatím potěšilo,že koháč nedal 300 litrů,sice o prsa korejské maratonkyně , ale nedal Osobně jsem SuperFerdu tipoval okolo 700K DMG , ale tímdle tempem se možna k milionu dostanete . Spoiler na kolik vyjde objednání zlomení ruky ? Že bych vyhlásil hon na kluky z BL4CK-u ? 2 1 Share this post Link to post Share on other sites
[BL4CK] Stratos_HF Beta Tester 4,190 posts 7,346 battles Report post #2 Posted January 13, 2018 Ono těch 300K nebude sranda. Já viděl v přímém přenosu na twitchi 305 a nějaký drobný . Z Montanou sesvačil dvě Yamata - pěkně mu vyjížděli zpoza ostrova,po jednom , na bůček a děla otočený na druhou stranu . Citadeli jenom svištěli a ještě se mu krásně dohealovávali . A zbytek na nějakých křižnících a dalších bitevkách . Když se to tak vezme,tak těch HP pro tolik lidí zase až tolik není , takže i ta klika k tomu patří . Vidte pane Kohy Share this post Link to post Share on other sites
[BL4CK] Stratos_HF Beta Tester 4,190 posts 7,346 battles Report post #3 Posted January 13, 2018 Dopsal jsem do pravidel - Možná budou i nějaké ceny pro druhé místo,tak se nenechte odradit a zveřejněte i svoje výsledky. I když nebudou tak epické jak jsou tady už uvedené Share this post Link to post Share on other sites
[BL4CK] Stratos_HF Beta Tester 4,190 posts 7,346 battles Report post #4 Posted January 13, 2018 Moje chyba,měl jsem to udělat hned,omlouvám se Došlo k menší změne - Nechal jsem topic soutěže Ferda Mravenec zamknout . Jednoduchý důvod - kvůli vaší frustraci ( co si budeme povídat,co už tam je zveřejněné,by mě nas**lo a ne málo ) a asi bych se nějak extra nesnažil .Ještě chybí nejenom křižníky a bitevky,takže nezoufejte . A i ty výsledky co jsou již vidět se dají pokořit takže ještě jednou : Do 10 ůnora 2018 je soutěž Ferda Mravenec zamčena schovávejte si svoje screeny a po 10 únoru dojde k odemčení topicu Ferda Mravenec . A budete je moci zveřejnit Toto same je i v hlavním vlákně Share this post Link to post Share on other sites
[BL4CK] Stratos_HF Beta Tester 4,190 posts 7,346 battles Report post #5 Posted January 19, 2018 Asi Ferdu zruším . Pomalu mě totiž začíná nahlodávat červíček - Proč dávat peníze za něco rozbitého. A podle ohlasů na nový patch , se jim to znova povedlo . Tady to sice odskáčou lidi,kterým jsem mohl udělat trochu radost za jejich výkony. A že Koháč z Ponožkou nasadili laťku hodně vysoko. Je mi jasné,že k vůli těm mým 15 stovkám, který jsem do toho chtěl vrazit WG nezbankrotuje , jenže ... Co jsem chtěl v přístavu už mám a než mi skončí premiak , tak na Montanu z Kondíkem vydělám . No,uvidíme ještě si to nechám projít hlavou . 1 Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] TheComedian1983 [IDDQD] Alpha Tester 3,879 posts 26,003 battles Report post #6 Posted January 19, 2018 @Tuccydíky za včerejší odpověď při streamu s @Crysantos em, ale tady Stratos dlouhodobě dělá první poslední pro CZ/SK hráče (s naprosto žalostnou podporou od WG mimochodem) a vy tohoto kolíka dokážete patchem vytočit tak, že se snad i naštve což je naprosto nevídané. Že vržu já je normální, od toho tady jsem, ale na Stratose mi nešahejte!. Share this post Link to post Share on other sites
[BL4CK] Stratos_HF Beta Tester 4,190 posts 7,346 battles Report post #7 Posted January 19, 2018 6 minutes ago, TheComedian1983 said: Myslíš že Ti odpoví ? Nechci ? být drzej , ale asi jsme hluboko pod prahem vnímání . 1 Share this post Link to post Share on other sites
[BL4CK] Stratos_HF Beta Tester 4,190 posts 7,346 battles Report post #8 Posted January 23, 2018 Tak jsem to přehodnotil Ferdu nechám dojet a nebudu ho rušit . Takže hrajte a dělejte si screeny,budou se Vám hodit Přiznám se na rovinu,měl jsem s tím celkem velké dilema abych to nezrušil . Ale byli mi přislíbeny nějaké ceny i pro hráče na druhém místě , tak by byla škoda to nevyužít . Share this post Link to post Share on other sites
[BL4CK] Stratos_HF Beta Tester 4,190 posts 7,346 battles Report post #9 Posted February 10, 2018 Sice mi žabák neodepsal na PM , ale snad nezapomene a dneska večer odemkne Ferdu . Ono to zatím ani není v podstatě třeba. Stačí i zítra . V katastrofickém scénáři mám i možnost , že svoje příspěvky dáte v sem . Nepropadejte panice , základ je mít RUČNIK !! Ještě to sem párkrát zaspamuju,aby to nezapadlo Share this post Link to post Share on other sites
[WG] YabbaCoe [WG] WG Staff 9,557 posts 4,960 battles Report post #10 Posted February 10, 2018 Před 7 hodinami Stratos_HF řekl/a: Sice mi žabák neodepsal na PM , ale snad nezapomene a dneska večer odemkne Ferdu . Ono to zatím ani není v podstatě třeba. Stačí i zítra . V katastrofickém scénáři mám i možnost , že svoje příspěvky dáte v sem . Nepropadejte panice , základ je mít RUČNIK !! Ještě to sem párkrát zaspamuju,aby to nezapadlo V klidu, však jsi mě instruoval dnes, v sobotu v šest, tak to v šest bude odemčené. Nech mě taky přes můj víkend trochu vydechnout Share this post Link to post Share on other sites