Jump to content
Sign in to follow this  
You need to play a total of 50 battles to post in this section.
nambr9

Crashed entirely

8 comments in this topic

Recommended Posts

[SCRUB]
Players
2,911 posts
7,779 battles

Ok so the client crashed and wont start.

 

NrelFJo.png

 

Faulting application name: WorldOfWarships.exe, version: 0.6.15.1, time stamp: 0x5a3c311d
Faulting module name: ucrtbase.dll, version: 10.0.15063.674, time stamp: 0xd8c924c3
Exception code: 0xc0000409
Fault offset: 0x000a543b
Faulting process id: 0x4c
Faulting application start time: 0x01d38157713f96c5
Faulting application path: C:\Games\WOWs\WOWs\WorldOfWarships.exe
Faulting module path: C:\WINDOWS\System32\ucrtbase.dll
Report Id: d2d1bc0d-43d6-4b27-a65f-0aa13ade19c8
Faulting package full name: 
Faulting package-relative application ID: 

 

I would expect the "check integrity" would repair something, but it gives hilarious exception. Apparently I do not have internet.

 

GmxZHf9.png

 

Anyone had similar problem? Or do I need to uninstall and reinstall the entire game (AGAIN).

Share this post


Link to post
Share on other sites
[DAVY]
Players
1,581 posts
9,377 battles

@nambr9 there was another thread about in off topic -

it happened to me once about a week ago, i checked my registry with ccleaner and updated my nvidia drivers and fingers crossed it's been fine since...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Players
4,085 posts
6,257 battles
4 hours ago, nambr9 said:

I would expect the "check integrity" would repair something, but it gives hilarious exception. Apparently I do not have internet.

 

Did you reboot PC? Check firewall setting also / add expection. No connection points to a firewall blocking the game.

Share this post


Link to post
Share on other sites
[SCRUB]
Players
2,911 posts
7,779 battles
15 hours ago, ForlornSailor said:

 

Did you reboot PC? Check firewall setting also / add expection. No connection points to a firewall blocking the game.

 

I appreciate the help, but you are pointing out the obvious.

 

I did:

- reboot

- tried game repair 

- antivirus scan

- malware check

- nvidia drivers update

- registry check

 

So in the end I uninstalled and reinstalled. 

 

No problem since.

Share this post


Link to post
Share on other sites
[-TFD-]
Players
17 posts
10,160 battles

Same problem happend to me yesterday. I'm using Aslains modpack so first off i updated that one, and just to be sure i updated my video card driver also. 

Dunnow wich of the 2 fixed the problem, but it hasn't happend anymore since.

A clanmember had the same problem before, he deleted the 'preferences' file in the game folder and that seemed to have fixed it for him.

Share this post


Link to post
Share on other sites
[SCRUB]
Players
7,716 posts
9,928 battles

Y'all lucky as hell.

 

I get that CTD multiple times per gaming session. Did everything I could to try and nail that issue short of building an entirely new PC. For now I have to wait for the devs to look through the 2GB procdump datafile they asked me to provide after I finally got hold of a specialist at WG support. Until then I'll keep spamming them with WGCHeck report files each day the game crashes.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Players
4,085 posts
6,257 battles
5 hours ago, nambr9 said:

I appreciate the help, but you are pointing out the obvious.

 

Might be obvious for you, but not for many others. I worked in IT-Support for a while, what Ive seen there...

 

4 hours ago, Aotearas said:

I get that CTD multiple times per gaming session.

 

Do you leave your browser open while gaming? Sounds weird, but when I leave firefox open, my game will most certainly crash. Usualy happens during loading into a map. When I close my browser before playing - it never happend *knock on wood*

Share this post


Link to post
Share on other sites
[SCRUB]
Players
7,716 posts
9,928 battles
23 minutes ago, ForlornSailor said:

 

Do you leave your browser open while gaming? Sounds weird, but when I leave firefox open, my game will most certainly crash. Usualy happens during loading into a map. When I close my browser before playing - it never happend *knock on wood*

 

Happens with browser open (Chrome) or without.

 

The only other programs running in the background are TeamSpeak, my antivirus (and that isn't conflicting) and essential processes from Windows. CTDs (well, I call them CTDs but only because they crash to desktop eventually ...) happen all the time in port (switching ships, switching captains, selecting captain skills, mounting or demounting upgrades, signals or camouflages) and when transitioning to loading screens (port to queue or queue to map loading).

 

It's always the memory exception error (hence why WG support asked for a procdump report).

 

 

 

The other issue as of lately is random ingame freezes, but who knows what's causing those (utterly random so far and just freezes up the game, no crash or error messages even after I kill the task manually via task manager so nothing really I can use to pinpoint a possible cause).

 

 

 

I've exhausted my wealth of user troubleshooting and am at the tender mercies of WG support looking through that 2GB worth of crash dump that procdump spewed out. Fingers crossed they're actually looking through that and find the culprit.

Error came out of nowhere with patch 0.6.1 (game ran flawlessly before that patch), so it should be fixable, they just have to find that sucker.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×