Jump to content
You need to play a total of 50 battles to post in this section.
Leo_Apollo11

Do we have that old Forum bug back (that doesn't show images in posts)?

25 comments in this topic

Recommended Posts

[SCRUB]
Quality Poster
2,871 posts
8,094 battles

Hi all,

 

Do we have that old Forum bug back (that doesn't show images in posts)?

 

 

Leo "Apollo11"

Share this post


Link to post
Share on other sites
Players
236 posts
11,140 battles

Indeed, signature not working and also when I try to post a img on a topic is not working aswell... amazing. :cap_haloween:

Share this post


Link to post
Share on other sites
[BFS]
Beta Tester
760 posts
4,585 battles

I see a signature for robihr.

 

For Salentine I just see ffY5Z9I.jpg (and the blurb for the DAVY clan) and Giolonutz I see 532825888.jpg.

 

Is it something to do with where the images are hosted?  

Share this post


Link to post
Share on other sites
[UNICS]
Beta Tester
4,451 posts
7,794 battles
15 minutes ago, BrusilovX said:

Is it something to do with where the images are hosted?  

 

Last time this happened it was due to a white-list.

Only a handful of domains were allowed for image posting.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Players
236 posts
11,140 battles
2 hours ago, BrusilovX said:

I see a signature for robihr.

 

For Salentine I just see ffY5Z9I.jpg (and the blurb for the DAVY clan) and Giolonutz I see 532825888.jpg.

 

Is it something to do with where the images are hosted?  

My signature is the wows-numbers stats.

Share this post


Link to post
Share on other sites
[ADRIA]
[ADRIA]
Players
3,571 posts
6,401 battles

Well then, I guess it's time for summoning:

 

@MrConway @Tuccy @Crysantos @Sub_Octavian

 

Hello WG staff, I'd post a "Merry Shipsmas" image here for you, but it looks like images are down again :cap_happy: So I guess we can say Merry Shipsmas to the technical team :Smile_trollface:

  • Cool 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
[SCRUB]
Quality Poster
2,871 posts
8,094 battles

Hi all,

 

It was posted in Q&A section as well:

 

"Problem with uploading images"

 

 

 

 

 

Leo "Apollo11"

Share this post


Link to post
Share on other sites
[SCRUB]
Quality Poster
2,871 posts
8,094 battles

Hi all,

 

11 hours ago, IanH755 said:

Images are still not working for me with either forum attachments or with hosted pics.

 

Yep... it is still a ongoing problem... :Smile_sad:

 

 

Leo "Apollo11"

Share this post


Link to post
Share on other sites
[-T-O-]
Alpha Tester, Players, In AlfaTesters
1,970 posts
5,450 battles

Doesn't work

Share this post


Link to post
Share on other sites
[WG-EU]
[WG-EU]
WG Staff, Community, Alpha Tester
3,376 posts
5,881 battles

Test

c7c6d704-e418-11e7-b491-ac162d8bc1e4_120

 

Failed!

 

EDIT: In any case we're working on it, stay tuned!

Share this post


Link to post
Share on other sites
[WG-EU]
[WG-EU]
WG Staff, Community, Alpha Tester
3,376 posts
5,881 battles

Okay, it seems the issue has been fixed!

 

285b6d66-e417-11e7-a88e-ac162d8bc1e4_120

  • Cool 2
  • Funny 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
[SCRUB]
Quality Poster
2,871 posts
8,094 battles

Hi all,

 

Yep - it works OK now (and for old post done when bug was in play one has to re-edit the message and then save it in order to show picture)! :Smile_great:

 

 

BTW, on Reddit "Crysantos" posted this few hours ago:

 

Quote

@Crysantos

Thanks, we've seen the reports on forums and pass it along to our forum team :)

Greetings, Crysantos

 

 

 

Leo "Apollo11"

Share this post


Link to post
Share on other sites
[BS4]
Players
672 posts
4,912 battles

errrhhh its STILL not fixed as of this morn:Smile-angry:

 

Guess its a fix it on Monday when were back at work?:Smile_sceptic:

Share this post


Link to post
Share on other sites
[SCRUB]
Quality Poster
2,871 posts
8,094 battles

Hi all,

 

Strangely enough and if I see this correctly the NA forum works OK regarding this (and both forums should now be running same software)... :Smile_sad:

 

 

Leo "Apollo11"

Share this post


Link to post
Share on other sites
[ADRIA]
[ADRIA]
Players
3,571 posts
6,401 battles

I already let MrConway know on Friday so they probably are already working on it, then again - what's the chance something will be done on weekend.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×