[WG] YabbaCoe WG Staff, WG Staff, WG Staff 10,406 posts 5,196 battles Report post #1 Posted December 6, 2017 Kapitáni! Verze 0.6.15. přichází! Napište nám své postřehy! Nestyďte se... Share this post Link to post Share on other sites
Scavenger09 Players 1,213 posts 14,307 battles Report post #2 Posted December 21, 2017 WG, ach WG... Tolikrát tu bylo probíráno jak jsou mise pro určitou třídu lodí špatné. A co udělá WG? No přeci mise pro jednu třídu lodí. Čekačka na T10 bitvu 3 minuty Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] LucyCZ [IDDQD] Moderator, WoWs Wiki Team, Korzár 4,451 posts 15,851 battles Report post #3 Posted December 21, 2017 Puštěna operace a 2x critical error během 1 bitvy - předtím odehráno na randomu na pohodu......důvody? Puštěna jiná operace a 4x critical !!!!!!!!! Spojler Share this post Link to post Share on other sites
[T-N-T] HavranRyc Beta Tester 992 posts 8,118 battles Report post #4 Posted December 21, 2017 U nás 3x nová operace a jedna starší a všichni bez problémů. Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] LucyCZ [IDDQD] Moderator, WoWs Wiki Team, Korzár 4,451 posts 15,851 battles Report post #5 Posted December 22, 2017 Před 1 hodinou HavranRyc řekl/a: U nás 3x nová operace a jedna starší a všichni bez problémů. tak myslíš chyba jen u mne? Nic nového, co bych dnes neslyšela. ale ráda bych si tu operaci odjela, jako že odjela, ne reloadovala. Share this post Link to post Share on other sites
[T-N-T] HavranRyc Beta Tester 992 posts 8,118 battles Report post #6 Posted December 22, 2017 To nedokážu posoudit, já jen přidal informaci, že to bude specifická záležitost. Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] LucyCZ [IDDQD] Moderator, WoWs Wiki Team, Korzár 4,451 posts 15,851 battles Report post #7 Posted December 22, 2017 Před 1 hodinou HavranRyc řekl/a: To nedokážu posoudit, já jen přidal informaci, že to bude specifická záležitost. Specifická určitě, po zbytek večera samozřejmě vše v pořádku. Share this post Link to post Share on other sites
[BIA] CerVus Alpha Tester 1,610 posts 5,852 battles Report post #8 Posted December 23, 2017 Tak nějak nechápu proč se jako přístav na vánoce přidá něco tak depresivního jako je Hamburk. Share this post Link to post Share on other sites
Haatra Moderator 1,787 posts Report post #9 Posted December 27, 2017 (Reset kapitánů + sejmutí modulů zdarma) = (Velké PLUS pro WG) Děkuji. Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] TheComedian1983 [IDDQD] Alpha Tester 3,884 posts 26,433 battles Report post #10 Posted December 29, 2017 Ve hře nefunguje ň. Má křehká duše se cítí pošpiněna tímto zneuctěním mé rodné krajiny a tradic Pray for Ň # Ň 1 2 Share this post Link to post Share on other sites
Bollosek Players 10 posts 2,807 battles Report post #11 Posted December 30, 2017 ahoj .. 1.) rád bych se zeptal proč už nikde nejde nastavit aby se na minimapě zobrazovala poslední známá pozice enemácké lodě. 2.) nelze již sledovat vystřelený granát/torpído poté co již bylo odpálen ... nyní mi jde pouze sledovat rovnou s výstřelem ... nevím zda mě dobře rozumíte, ale dříve jsem zaměřil, vystřelil a po nějaké době jsem mohl pomocí stisknutí scroll butonu sledovat kam to letí. Nyní když to zmáčknu po výstřelu se nic neděje. Jen když mám nabito a zmáčku sledovat tak to vystřelí a sleduje to, ale už se nedá ani přepnout na vedlejší granát/torpído. pokud tohle přinesla nová aktualizace tak nemám tušení v čem tu to hru zlepší BTW: V módech jsem měl info o lodích ve hře v panelu hráčů a z nějakého důvodu se mi nezobrazuje spoting range enemy lodě. Zůstalo tam info o rychlosti,dostřelu hlavní baterie a dostřelu topídous . Také nějaká novinka ? Děkuji za slušné odpovědi. Bollosek Share this post Link to post Share on other sites
[WG] YabbaCoe WG Staff, WG Staff, WG Staff 10,406 posts 5,196 battles Report post #12 Posted January 17, 2018 Zítra přichází verze 0.7.0, tak archivuji toto vlákno. Děkujeme za vaše postřehy Share this post Link to post Share on other sites