Jump to content
  • 0
belgiumhunter112

installation issue

6 comments in this topic

Question

Players
1 post
40 battles

Hi guys,

 

Totally new and already a technical question.

When launching the install exe, the programms pops straight up an error message : "Runtime Error at x:y" and "could not call proc." after pressing OK I can choose the language but the exact same error message shows up again and the installation process stops.

I've added the computer specs from DXDiag.
Any body had that before?

 

Thanks

WoW error.PNG

DxDiag.txt

Share this post


Link to post
Share on other sites

5 answers to this question

Recommended Posts

  • 1
[FAD]
Players
86 posts

is it Malwarebytes ?

Iam not sure i had problems with Malwarebytes ( issue could not proc other error ) maybe this is the problem 

These videos solved my problem

Video 1

Video 2

 

 

 

but iam not sure if that is your problem try contact with Wargaming

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Players
2 posts
294 battles

Hey, I have the same Problem but i dont have Malwarebytes, only Avast und ccCleaner installed. It tells me tu reinstall the app, but if I wanna do this, i get the same Error again and again. Somebody knows how to fix this? It worked yesterday without problems btw.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Players
19 posts
4,470 battles

Well, a few common tricks would be to disable your anti-virus temporarily while trying to install and run the installation program as admin, if you don't get prompted.

 

Else I would also advice you to send support a ticket, we can't edit any potential faulty code in the installer, after all :)

 

Best of luck!

 

Sincerely,

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×