Jump to content
sparviero142

Cannot select ships in the port

9 comments in this topic

Recommended Posts

Players
248 posts
5,147 battles

Goodmorning I've some problem in the port. Since yesterday (0.6.3) me and a friend of mine have a problem in the port, we play a battle in some tier ship and then back to port we can only select,in the carousel, the ships in the column of the ships played before. or maybe even stranger the column on her right or even the first column. somone have the same problem? 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
[C-F-C]
Weekend Tester
74 posts
9,705 battles

yep - I can only encourage to make a bug-report so we can get this fixed   :red_button:

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Players
15 posts
9,265 battles

same problem here 1 st ship is ok to select - next 4 in row are dead, and also the "i" button is dead if i go look at something else on my pc.

Share this post


Link to post
Share on other sites
[AEH]
Players
43 posts
3,419 battles

The entire interface system is borked in many places after patch.

 

I cant use "return to port" or "battle on" so have to hit esc to get out of it.

 

Clicking interface stuff in battle also sometimes will not work. Like selecting target for my AA and secondaries.

Share this post


Link to post
Share on other sites
[SOLO_]
Beta Tester
86 posts
7,637 battles

And I can't access many ships and I can't access the messages window.

 

Looks like WG didn't only remove stealthfiring... :facepalm:

Share this post


Link to post
Share on other sites
[HAWKS]
Players
172 posts
16,724 battles

I had some problems. 
I removed my preference file and restarted the game. Then I shot down the game again and deleted the new preference file and installed the old one again.

No problems since that.

Please let me know if it works for you too.

 

 

Fionia

  • Cool 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Players
4 posts
582 battles

The entire interface system is borked in many places after patch.

 

I cant use "return to port" or "battle on" so have to hit esc to get out of it.

 

Clicking interface stuff in battle also sometimes will not work. Like selecting target for my AA and secondaries.

 

Yea same here really needs fixing quickly 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Players
587 posts
5,313 battles

I've seen this too. A game restart fixed it. Perhaps related to the fact that the submarine messed things up so much... so maybe it will go away when the sub does?

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×