Jump to content
Sign in to follow this  
You need to play a total of 50 battles to post in this section.
cro_pwr

Container animation bug?

7 comments in this topic

Recommended Posts

[OSC]
Players
2,731 posts
10,263 battles

From recent patch, whenever I go to collect container, there is animation of container coming on the ship, then disappearing below the deck, then coming back with the crane...

Anyone else experiencing it?

I mean, it was tiresome to watch the animation before, but now you have to watch it twice for every container you open, and it just adds up the frustration...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Beta Tester
4,603 posts
7,488 battles

From recent patch, whenever I go to collect container, there is animation of container coming on the ship, then disappearing below the deck, then coming back with the crane...

Anyone else experiencing it?

I mean, it was tiresome to watch the animation before, but now you have to watch it twice for every container you open, and it just adds up the frustration...

 

Yeah. Seems like this carried over from the PTS.

Expirienced it there too, although i never open crates on the Testserver ^^

Share this post


Link to post
Share on other sites
[SCRUB]
Quality Poster
2,982 posts
8,609 battles

Hi all,

 

From recent patch, whenever I go to collect container, there is animation of container coming on the ship, then disappearing below the deck, then coming back with the crane...
Anyone else experiencing it?
I mean, it was tiresome to watch the animation before, but now you have to watch it twice for every container you open, and it just adds up the frustration...

 

 

It was the same in PT v0.6.3 ... :bajan:

 

 

Leo "Apollo11"

Share this post


Link to post
Share on other sites
[SCRUB]
Alpha Tester
17,384 posts
5,400 battles

Reported that bug during PTS, glad to see they fixed it.... 

  • Cool 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Players
6,008 posts
7,043 battles

Reported that bug during PTS, glad to see they fixed it.... 

 

I reported a bug when the camera is shifting when you press A or D while writing in a chat when you are dead.

Will see that one 

Share this post


Link to post
Share on other sites
[OSC]
Players
2,731 posts
10,263 battles

Reported that bug during PTS, glad to see they fixed it.... 

 

Listening to player feedback since 1998...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×