Jump to content
Sign in to follow this  
Mark55S

Connect screen appears in the middle of play

3 comments in this topic

Recommended Posts

Players
1 post
1,644 battles

I am only playing for 10 days or so but i frequently get the connect screen in the middle of a battle. I click on connect, then i see the screen that appears before a battle and then the connect screen again. That happened at least 6 times in the last 10 days. I go to the support section of wargaming.net and i see a little red arrow downwards next to wows eu server. Is the server so many times down ? Most of the times it happens between 00.00 and 01.00 hours middle european time

Share this post


Link to post
Share on other sites
[DAVY]
Players
2,643 posts

I am only playing for 10 days or so but i frequently get the connect screen in the middle of a battle. I click on connect, then i see the screen that appears before a battle and then the connect screen again. That happened at least 6 times in the last 10 days. I go to the support section of wargaming.net and i see a little red arrow downwards next to wows eu server. Is the server so many times down ? Most of the times it happens between 00.00 and 01.00 hours middle european time

 

The problem will more than likely be at your end i'm afraid.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Alpha Tester
18,781 posts
6,084 battles

Server resets are much much much later, I think 5:00 or 6:00 cet. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×