Jump to content
Sign in to follow this  
You need to play a total of 30 battles to post in this section.
___HADES____

[VI] Mutsu

107 comments in this topic

Recommended Posts

Players
5,402 posts
24,784 battles
4 minutes ago, turkina said:

@UP. Spotkałem dziś Mutsu. jedna cytadela z Julka + reszta dział dało mi 25K z jednej salwy. Kolejna była także za nascie K. Jeżali takie Mutsu ma pływać to mój Julek mówi zgoda.

No widzisz, a ja spotkałem Julka i naklepałem mu 50K z 24 AP. On mi wrzucił tylko11K z 22 AP,  bo żadnych cytadel mu nie pokazywałem, a resztę dingnąłem - a w niego jak w masełko wszystko wchodziło pod każdym kątem. Jedyne co powinien zrobić to na HE się przerzucić.

W otwartej walce z taką różnicą kalibru żadna V nie ma szans. Najwięcej mi NM raz zrobił bo twardo rzucał HE i on mi wtedy razem z pożarami 40K wrzucił, a ja tylko połowę tego. Fakt on walił tylko do mnie, a ja po różnych celach.

Weekend Tester
832 posts
6,132 battles

@UP. Cezar powinien być na tierze szóstym. Co do tego masz moje 100% poparcie. Biednego Mutsu zabiłem używając AP. He na Julku czasem używam HE jak spodziewam się DD. W sumie przepraszam za off top temat o Mutsu a mnie zabrało się o Cezarze. Przepraszam:)

Players
5,402 posts
24,784 battles
On 27.01.2018 at 5:33 PM, turkina said:

@UP. Cezar powinien być na tierze szóstym. Co do tego masz moje 100% poparcie. Biednego Mutsu zabiłem używając AP. He na Julku czasem używam HE jak spodziewam się DD. W sumie przepraszam za off top temat o Mutsu a mnie zabrało się o Cezarze. Przepraszam:)

Daj spokój - za co ? Tak a pro-po walcząc z Giulio potrzebowałem 10 salw, żeby zabrać mu 50K HP. Nie wiadomo, kto by kogo szybciej wykończył. Miałem podobnie teraz w Nagato. Ja vs 2 razy Duke of York skierowane do mnie dziobami na 10 km. Ja strzelałem tylko do nich, a oni wybierali też inne cele.

Jednemu zabrałem 57K, a drugiemu 32K, w sumie 35 pocisków w celu, a oni razem: 23 pociski za 26 K i tylko 2 pożary za 12 K. Mieli pecha, a może za bardzo po burtach mi strzelali. Czyli u mnie 2.5 K na pocisk, a u nich 1.65K. Myślę, że w takim starciu dużą rolę wzięło by RNG i wygrany zostałby i tak na ogryzku.

Tutaj jedna z moich gier na Mutsiaku - prawie 150K :-)

• Cool 1

Players
204 posts
33,249 battles

Tak pisząc lekko Okręt Premium bez duszy bardzo ale to bardzo słaby na VI, jeszcze za kasę i jak człowiek może pograć tym BB na klanówkach.Powodzenia naiwnym i dobrym Graczą.

• Cool 1

Players
223 posts
17,968 battles

Mam Mutsu zakupione bez żadnego kuponu itd :D Jak na początku żałowałem zakupu tak teraz gra mi się dobrze. Jak nie pokazujemy burty to nawet coś da się wytankowac a i działa niczego sobie. Nie wiem czy to tylko moje odczucie ale na bliskim dystansie celność jakąś taką kartoflana ale już na tych 13-16 km trochę wolno ale celnie pociski lecą :D Po zmaniach w art. Dodatkowej pociski he ładnie siekaja ddki i jeśli tylko uda się wyminac torpedy to zpalimy dziada :D

[1DF]
Players
426 posts
23,554 battles

Poproszę o aktualizację perków i umiejków kapitana na ten okręt. Dostałem z kontenera rocznicowego. W pancernikach nie czuję się za dobrze, z tego co wyczytałem Mutsu nie należy do elity tieru. Jakies porady jak tym grać?

Sign in to follow this