Blacha56 Players 2 posts 9,481 battles Report post # Posted December 18, 2016 Witajcie. Natrafiłem na taką dziwną sytuację. Na losowej grze było tylko po 4 graczy w każdej drużynie. Share this post Link to post Share on other sites
0 [TF16] Escapist7 Players 1,020 posts 29,868 battles Report post #1 Posted December 18, 2016 Nic dziwnego-mało osób to tylko tyle dało się zrobić. Wielokrotnie grałem bitwy 3vs3 (i to na X i na II... po nocach). Choć od kogoś u nas na TSie słyszałem historie, że był mecz 1vs1...i to były CV IX lub X. To dopiero była pasjonująca gra . Share this post Link to post Share on other sites
0 [FAP] Wojnar92_PL Players 40 posts 5,962 battles Report post #2 Posted December 19, 2016 1v1... I Duży kaliber wchodzi po pierwszej nawet nie w pełni trafionej salwie torped? Share this post Link to post Share on other sites
0 XbodzioXplX Players 6,008 posts 7,043 battles Report post #3 Posted December 19, 2016 1v1... I Duży kaliber wchodzi po pierwszej nawet nie w pełni trafionej salwie torped? Nie wejdzie. Musisz uszkodzić przynajmniej 4 jednostki. Share this post Link to post Share on other sites
0 [N_D] TS_UZI [N_D] Players 113 posts 21,304 battles Report post #4 Posted January 16, 2017 Witajcie. Natrafiłem na taką dziwną sytuację. Na losowej grze było tylko po 4 graczy w każdej drużynie. miałem raz 2 na 2 zdarza się tylko na niskich TRach Share this post Link to post Share on other sites
0 [-SBF-] Greyshark Alpha Tester, In AlfaTesters 8,315 posts Report post #5 Posted January 16, 2017 Nic dziwnego-mało osób to tylko tyle dało się zrobić. Wielokrotnie grałem bitwy 3vs3 (i to na X i na II... po nocach). Choć od kogoś u nas na TSie słyszałem historie, że był mecz 1vs1...i to były CV IX lub X. To dopiero była pasjonująca gra . Ja taką bitwę miałem, Essex na Taiho. A także 1 na 3 oraz 1 na 4: Share this post Link to post Share on other sites
0 [N_D] TS_UZI [N_D] Players 113 posts 21,304 battles Report post #6 Posted January 16, 2017 Ja taką bitwę miałem, Essex na Taiho. A także 1 na 3 oraz 1 na 4 Niezłe . A tak z czystej ciekawości wygrałeś? Share this post Link to post Share on other sites
0 [-SBF-] Greyshark Alpha Tester, In AlfaTesters 8,315 posts Report post #7 Posted January 16, 2017 Niezłe . A tak z czystej ciekawości wygrałeś? Z takimi małpami w drużynie nie dało rady tego wyciągnąć. 2 Share this post Link to post Share on other sites
Witajcie. Natrafiłem na taką dziwną sytuację. Na losowej grze było tylko po 4 graczy w każdej drużynie.