cerny_pasazer Players 2 posts 1,342 battles Report post #1 Posted July 1, 2016 Ahoj kapitáni, chtěl bych se zeptat, co je to za odměnu ARP KIRISHIMA je to tier V bitevní loď. Tuto odměnu mam již vydanou. Nikde tu odměnu najít nemůžu.Je to jen kapitán, nebo bitevní loď tier V. s kapitánem ? Je to mise " Mlžná flotila " Předem děkuji za odpovědi. Share this post Link to post Share on other sites
ims21 Players 5,524 posts 35,777 battles Report post #2 Posted July 1, 2016 Zalezi, jestli jsi udelal 3. nebo 4. cast. Lod je az za 4. cast a jeste musis mit prepnuto na japonsky pristav. V ostatnich pristavech jsou ARP lode skryte. Share this post Link to post Share on other sites
[O-S-W] MarfyArt Players 278 posts 15,515 battles Report post #3 Posted July 1, 2016 Mám pocit, že ARP Kirishima je za první část (kapitánka) a druhou část (loď)... za třetí a čtvrtou část je ARP Haguro. V každém případě ji uvidíš a můžeš použít pouze v přístavu Yokosuka... Pozor, ještě tam je jeden japonskej přístav, ale v něm ARP lodě neuvidíš... Share this post Link to post Share on other sites
cerny_pasazer Players 2 posts 1,342 battles Report post #4 Posted July 1, 2016 Po získání odměny jsem hned zkusil přepnout na přístav Jokosuma a nic tam nemam. Uvidim jak to bude dál. A má to nějakou výhodu ty ARP lodě ? Share this post Link to post Share on other sites
[BL4CK] Stratos_HF Beta Tester 4,203 posts 9,457 battles Report post #5 Posted July 1, 2016 (edited) Po získání odměny jsem hned zkusil přepnout na přístav Jokosuma a nic tam nemam. Uvidim jak to bude dál. A má to nějakou výhodu ty ARP lodě ? Mě tam naběhla hned ve hře.Vyskoušej restartovat hru.A výhoda je,že máš Kongo ve více variantách a jinak pokerovaný.Ani prodat nejde Edited July 1, 2016 by Stratos_HF Share this post Link to post Share on other sites
ims21 Players 5,524 posts 35,777 battles Report post #6 Posted July 1, 2016 (edited) Jen by mne zajimalo, kdyby nahodou zrusili ARP program, jestli nam taky vezmou 16b kapitana, kteryho treba nekdo hranim vyexpil vys ... Ono z 16->17 a z 17->18 uz jsou to velky davky ZK a prijit o ne by nebylo moc vesele... I kdyz, treba to v te dobe uz clovek ani nebude hrat. Edited July 1, 2016 by ims21 Share this post Link to post Share on other sites
[BL4CK] Stratos_HF Beta Tester 4,203 posts 9,457 battles Report post #7 Posted July 1, 2016 Když ty lodě zrušej tak je ti ten kapitán na dvě věci,nejde dát jinam.Takže... Psalo se,že mají licenci na rok ? Share this post Link to post Share on other sites
147midii Players 31 posts 1,080 battles Report post #8 Posted July 1, 2016 (edited) Ahoj kapitáni, chtěl bych se zeptat, co je to za odměnu ARP KIRISHIMA je to tier V bitevní loď. Tuto odměnu mam již vydanou. Nikde tu odměnu najít nemůžu.Je to jen kapitán, nebo bitevní loď tier V. s kapitánem ? Je to mise " Mlžná flotila " Předem děkuji za odpovědi. mě už to taky jednou napsalo : ARP KIRISHIMA - VYDÁNO, ale u mlžné flotily mám fáze 2/4 a je u toho napsáno: odměna za splnění aktuální fáze ARP KIRISHIMA, v přístavu ji samozřejmě nemám, tak to asi bude, jak je psáno výše, až po splnění prvních dvou fází, ale proč mi to psalo vydáno, nevím, asi nějaká chyba, možná že máš stený případ. Aha, tak EDIT: mám v záloze kapitánku, takže mě to nevydalo lod ale kapitánku. Edited July 1, 2016 by Mira76 Share this post Link to post Share on other sites
MPosp Players 419 posts 7,004 battles Report post #9 Posted July 1, 2016 (edited) Musíte si zapnou přístav Jokosuma (v přístavu vlevo nahoře symbol lodní kotvy), pak se ARP lodi ukážou ... a v první fázi získáš pouze kapitána, až ve druhé loď, pak se to opakuje 3. a 4. fáze ... Edited July 1, 2016 by MPosp Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] TheComedian1983 [IDDQD] Alpha Tester 3,884 posts 26,433 battles Report post #10 Posted July 1, 2016 Jestli se nemýlím, tak s dalším patchem přijdou min. další dvě ARP (nepochybuji, že Kongo či Myoko) useless srágory. Hurá! Nebo.... ne? Share this post Link to post Share on other sites
S4h3L Players 1,593 posts 8,797 battles Report post #11 Posted July 1, 2016 náhodou keby tam hodili také ARP Takao Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] Bergham Weekend Tester 2,035 posts 5,721 battles Report post #12 Posted July 1, 2016 Po získání odměny jsem hned zkusil přepnout na přístav Jokosuma a nic tam nemam. Uvidim jak to bude dál. A má to nějakou výhodu ty ARP lodě ? Ne. Je to v podstatě jen radost pro milovníky Hentaie. Share this post Link to post Share on other sites
[DMZ] tomaso58 Players 212 posts Report post #13 Posted July 1, 2016 Ono je to spíš nevýhoda. Dostaneš tam kapitánku s 0 body a nejde tam přehodit žádný kapitán z jiné lodi. Jenom mezi ARP loděmi, takže pokud nemáš kapitána z minula (dávali 15 bodového), tak začínáš od nuly. Žádný bonus k výdělkům také není, je to bráno jako normální loď. Share this post Link to post Share on other sites
ims21 Players 5,524 posts 35,777 battles Report post #14 Posted July 2, 2016 Ono je to spíš nevýhoda. Dostaneš tam kapitánku s 0 body a nejde tam přehodit žádný kapitán z jiné lodi. Jenom mezi ARP loděmi, takže pokud nemáš kapitána z minula (dávali 15 bodového), tak začínáš od nuly. Žádný bonus k výdělkům také není, je to bráno jako normální loď. Jestli ti dali 15b, tak tě ošidili, Ja dostal 16b. Share this post Link to post Share on other sites
[DMZ] tomaso58 Players 212 posts Report post #15 Posted July 2, 2016 Já dostal 0b kapitánku, takže nic moc. Přesto jsem si s ARP Myoko omylem spustil bitvu a je to bijec i tak. Byl jsem na vrcholu tabulky a ta loď nakládá neskutečně. Docela jsem se i divil kolik vydrží zásahů. Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] Bergham Weekend Tester 2,035 posts 5,721 battles Report post #16 Posted July 2, 2016 Porad je lepsi si vyjezdit normální Myoko. Na T7 se dostaneš za par bitev... Navíc Japonci za to stojí. Share this post Link to post Share on other sites
[-SEAW] rarach666 Players 748 posts 19,812 battles Report post #17 Posted July 24, 2016 (edited) Ty trojnásobky pro kapitána jsou super 12 100XP za hru. http://wowreplays.com/Replay/12473 Edited July 24, 2016 by rarach666 Share this post Link to post Share on other sites
ims21 Players 5,524 posts 35,777 battles Report post #18 Posted July 24, 2016 to jo, ale fuj, s cim to jezdis ... Share this post Link to post Share on other sites
general00azetsk ∞ Players 165 posts 4,433 battles Report post #19 Posted July 24, 2016 náhodou keby tam hodili také ARP Takao Takao je uz hotove bude to japonsky premiak,, Ale kedy bude jeho arp verzia to si este pockame . A dalsia lod ma byt Ashigara Share this post Link to post Share on other sites
[-SEAW] rarach666 Players 748 posts 19,812 battles Report post #20 Posted July 24, 2016 to jo, ale fuj, s cim to jezdis ... Chcu KIEV i když s US DD se mi daří lépe. Share this post Link to post Share on other sites
janperdok Players 9 posts 205 battles Report post #21 Posted August 6, 2016 dobrý den dnes jsem splnil podmínku misei všechno nejlepší wargamingu ale nebyla mi vydána odměna proč? Share this post Link to post Share on other sites
Ivana_Drago Players 814 posts 245 battles Report post #22 Posted August 7, 2016 dobrý den dnes jsem splnil podmínku misei všechno nejlepší wargamingu ale nebyla mi vydána odměna proč? Ahoj, víš jistě, že jsi splnil všechny podmínky nutné pro dokončení mise? Máš přepnuto do správného přístavu? Pokud ano a přesto svou odměnu na účtě nemáš, kontaktuj prosím podporu.Tam ti pomohou s řešením Share this post Link to post Share on other sites
[POFF] MilanMico Players 84 posts 14,862 battles Report post #23 Posted August 28, 2016 (edited) čo je vlastne ta odmena za prejdenie 4/4. Nevidim nič v prístave, som v yokošuke a vyskušal som aj reštart. Edit: aha tak už to došlo, další teplošský klon Myoka? Niekedy mi manželka povie, že som ..., ale mám pocit, že ju nabudúce odkážem do bieloruska. Edited August 28, 2016 by MilanMico Share this post Link to post Share on other sites
[CZSL] RosTDor Beta Tester 2,536 posts 8,375 battles Report post #24 Posted September 5, 2016 čo je vlastne ta odmena za prejdenie 4/4. Nevidim nič v prístave, som v yokošuke a vyskušal som aj reštart. Edit: aha tak už to došlo, další teplošský klon Myoka? Niekedy mi manželka povie, že som ..., ale mám pocit, že ju nabudúce odkážem do bieloruska. Nj ale nikto ta snimi nenuti hrat a ked nemas zapnuty ten pristav tak ich ani nespoznas rozdiel. Share this post Link to post Share on other sites