[LEGIO] Falathi Alpha Tester 2,309 posts 12,619 battles Report post #1 Posted June 28, 2016 Zapraszam do dyskusji na temat nowego trybu gry. Share this post Link to post Share on other sites
HectorBarbossa Beta Tester 5,081 posts 5,478 battles Report post #2 Posted June 28, 2016 Gdzie opis jak ten tryb bedzie wygladal? Share this post Link to post Share on other sites
IDAGI Players 1,462 posts 12,078 battles Report post #3 Posted June 28, 2016 http://worldofwarships.eu/pl/news/public-test/public-test-058/ wygląda ciekawie, zobaczymy jak będzie z równoważeniem między stronami. Jednak podstawą jest aby gracze mogli wyłączać "nielubiane tryby" Share this post Link to post Share on other sites
[ORKAN] ___HADES____ [ORKAN] Beta Tester 495 posts 16,652 battles Report post #4 Posted June 28, 2016 nie ma tego w testowym Share this post Link to post Share on other sites
CasualSlav Players 3,296 posts 5,105 battles Report post #5 Posted June 28, 2016 Czy da się wyłączyć ten tryb, w razie czego? Share this post Link to post Share on other sites
[HARF] A1024 Players 49 posts 10,110 battles Report post #6 Posted June 29, 2016 jakoś nie przypadło mi to do gustu, wole strzelać do statków ;) Share this post Link to post Share on other sites
[LEGIO] Falathi Alpha Tester 2,309 posts 12,619 battles Report post #7 Posted June 29, 2016 nie ma tego w testowym Jest, ale tylko na mapie Atlantyk, więc szansa na jego trafienie jest ograniczona. Czy da się wyłączyć ten tryb, w razie czego? Zobaczymy. Share this post Link to post Share on other sites
stary_gracz Beta Tester 696 posts 6,278 battles Report post #8 Posted June 29, 2016 Gdzie opis jak ten tryb bedzie wygladal? - Bastion jest przypisany do zajmowanej strefy. - Przejmujesz powiedzmy A i razem z tym bastion zostaje przypisany do twojego teamu. Od tego momentu będzie strzelał do przeciwników których ma w zasięgu. - Można strzelać w neutralny, nieprzejęty bastion. - Regenerują mu się HP. - Bastion ma swój zasięg spota. Tyle udało mi się dowiedzieć. Jak coś wygląda inaczej to dajcie znać. 2 Share this post Link to post Share on other sites
IDAGI Players 1,462 posts 12,078 battles Report post #9 Posted June 29, 2016 (edited) Trafiła mi się bitwa z bastionami i pierwsze wrażenia całkiem fajne. Skuteczność ich ognia bardzo ograniczona (chyba większe znaczenie ma spot), a rozwalić fort idzie bardzo sprawnie (krążkiem 9 tieru w szybkiej bitwie ledwo 24k damage na okrętach i nie wiadomo kiedy 68k na 2 fortach). Takie ubarwienie gry, które nie powinno za bardzo zmieniać balansu. Dodatkowo bastiony najwyraźniej bardziej niż same punkty zwycięstwa motywują graczy do zajmowania capów i nie ma takiej campy Edited June 29, 2016 by IDAGI Share this post Link to post Share on other sites
Memku Beta Tester 698 posts 20,602 battles Report post #10 Posted July 3, 2016 Nowy tryb Bastion którego nie można włączyć Mam wchodzić do gry i zaraz wychodzić bo nie wylosowało mi bastionu? Share this post Link to post Share on other sites
IDAGI Players 1,462 posts 12,078 battles Report post #11 Posted July 3, 2016 Na testowym 9/10 tier losowało w co drugiej bitwie (na niższych ani razu) ale tak jak wspominałem to raczej ubarwienie bitwy i na dodanie odwagi. Spodobało mi się, o ile nie przegną w przyszłości ze skutecznością i to pomimo, że nie da się wyznaczyć jako celu, a czasami mierząc w wysoką wyspę wysokość celownika ustawia się niewłaściwie - trzeba zgrywać odległość celu z zasięgiem celowania, a nie jak normalnie położenie na ekranie punktu celowania z celem. Share this post Link to post Share on other sites