voulezvous WG Staff 903 posts 9,825 battles Report post #1 Posted June 27, 2016 Co sądzicie o mniejszych zmianach w tych elementach gry: Nowe oferty osobiste Wskaźnik wykrycia Informacja o team killu w czacie Komentujcie tutaj! Share this post Link to post Share on other sites
Strzelam_za_jeden_HP Players 310 posts 15,940 battles Report post #2 Posted July 9, 2016 Dla mnie wszelkie zmiany związane z teamkillingiem już od kilku patchy są do d...y. Teraz nie wiadomo kto jest prawdziwym TK psującym zabawę innym, a kto został przez przypadek bo sojusznik nadział się na jego torpedy. Zepsuto to co było dobre. Zjawisko teamkillingu nie było tak uciążliwe żeby podchodzić do tego tak restrykcyjnie. Poza tym jeśli pojawił się prawdziwy TK można było go własnymi siłami unieszkodliwić, teraz trzeba czekać i się przyglądać. Okazuje się też często że obecni TK są najlepszymi graczami, bo grają agresywnie, nie chowają się za plecami innych a różowy kolorek to wypadek przy pracy. 1 Share this post Link to post Share on other sites
HectorBarbossa Beta Tester 5,081 posts 5,478 battles Report post #3 Posted July 9, 2016 System przypadkowa kolizje wyswietla na czacie jako ostrzelanie sojusznika Share this post Link to post Share on other sites
IDAGI Players 1,462 posts 12,078 battles Report post #4 Posted July 9, 2016 Ja natomiast uważam, że za teamkill powinien być dzień bana bez żadnego ostrzeżenia. "Najlepsi gracze, grający agresywnie" którzy puszczą torpedy z zza pleców własnego nie dając mu szans na manewrowanie nie są potrzebni w tej grze. Natomiast wkurzają ostrzeżenia za ostrzał z pomocniczej która jest niekierowalna (raz dostałem ostrzeżenie gdy włączyłem na niszczarce AA żeby pomóc pancernikowi z samolotami). Share this post Link to post Share on other sites
HectorBarbossa Beta Tester 5,081 posts 5,478 battles Report post #5 Posted July 9, 2016 Ja natomiast uważam, że za teamkill powinien być dzień bana bez żadnego ostrzeżenia. "Najlepsi gracze, grający agresywnie" którzy puszczą torpedy z zza pleców własnego nie dając mu szans na manewrowanie nie są potrzebni w tej grze. Natomiast wkurzają ostrzeżenia za ostrzał z pomocniczej która jest niekierowalna (raz dostałem ostrzeżenie gdy włączyłem na niszczarce AA żeby pomóc pancernikowi z samolotami). No to wedlug twojego pomyslu, niekierowalna pomocnicza ubija kogos na ogryzku z mojego teamu, dostaje status teamkilera i mam za to jeszcze wyrwac bana? Share this post Link to post Share on other sites
IDAGI Players 1,462 posts 12,078 battles Report post #6 Posted July 9, 2016 pewnie ..w końcu zepsułbyś komuś bitwę, zawsze można wyłączyć pomocniczą gdy widzi ogryzek i sztuczną inteligencję WG sterującą pomocniczą. Nie myślisz = ban ..i od razu przyjemniej by się zrobiło na randomie. Share this post Link to post Share on other sites
KaraMon Players 4,154 posts 9,221 battles Report post #7 Posted July 11, 2016 Da się wyłączyć ten idiotyczny komunikat na chacie o "TK" ? Nie jest mi do szczęścia potrzebny spam przez kilkadziesiąt sekund , że jakiś ktos drugiemu komuś lakier na okręcie rysuje bo sie nie może od lornetki odkleić. Share this post Link to post Share on other sites
[GOFER] stryk33 Players 1,607 posts 9,928 battles Report post #8 Posted July 11, 2016 wlasnie dostalem oferte osobista 7 dni premium za darmo, raczej niespodziewane ale jak najbardziej na plus a co do TK komunikatow to w przypadku "ramowania" sojuszniczych okretow moznaby go ograniczyc do jednego na 3, moze 5 sekund 1 Share this post Link to post Share on other sites