Jump to content
You need to play a total of 50 battles to post in this section.
Fenz

After every patch I have to rebind more keys before I start playing.

11 comments in this topic

Recommended Posts

[DMAS]
Alpha Tester
56 posts

Up to three now. Geme just will not save them on exit. Might be because I bound them on my Razer Naga but it is rather annoying. If anyone knows how to fix this I am all ears :)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Players
151 posts
13,113 battles

I have the same problem. As a lefty, I use the numeric keypad instead of the WASD. I have to re-bind forward, back and lock target.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Alpha Tester, In AlfaTesters
2,556 posts
1,924 battles

Hmm, strange. I have not had to do any key rebinding. Granted I only got a few, but they are still where I left them.

Share this post


Link to post
Share on other sites
[SKIDZ]
Players
1,027 posts

Yea I also play left handed and need to rebind several keys on the numeric  pad every time I login 

 

Edited by chazwozza

Share this post


Link to post
Share on other sites
[ANV]
Players
637 posts
5,931 battles

Weird. I never have to rebind . Maybe add a poll?

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
[DMAS]
Alpha Tester
56 posts

Weird thing is that in the preferences file the keybinds are saved. I just have to rebind them everytime I start up the game even tho they are in the preferences file. These keybinds get cleared everytime :

 

             <CMD_MOVE_LEFT>
                <keyCode>    KEY_L    </keyCode>
            </CMD_MOVE_LEFT>
 
            <CMD_FIXING_TARGET_POSITION>
                <keyCode>    KEY_8    </keyCode>

            </CMD_FIXING_TARGET_POSITION>

            <CMD_TRACK_OBJECT_CAMERA>
                <keyCode>    KEY_5    </keyCode>
            </CMD_TRACK_OBJECT_CAMERA>

 

The L key is new. That one stopped being bound after the latest patch. 8 and 5 stopped working the patch before that. I opened a ticket but that lead nowhere.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
[DMAS]
Alpha Tester
56 posts

Maybe try to change file to read only.

 

Tried that, didn't work. It is already in the file but somehow the game unbinds those keybinds in the settings.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Players
1 post
2,871 battles

+1

every new patch breaks a few more keys.

For me it started with left and right arrows.

Now its lock target with Num  0, Torpedo spread Num1 etc.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Beta Tester
6,634 posts
24,787 battles

Same here...

I use several keybinds bound to the number pad. Most stay, but the replacement for the second "ability" key and for the alternate view - usually "alt" :rolleyes: - are reset every time I load the game.

Share this post


Link to post
Share on other sites
[BONUS]
[BONUS]
Beta Tester
3,207 posts
14,708 battles

Weird thing is that in the preferences file the keybinds are saved. I just have to rebind them everytime I start up the game even tho they are in the preferences file. These keybinds get cleared everytime :

 

             <CMD_MOVE_LEFT>
                <keyCode>    KEY_L    </keyCode>
            </CMD_MOVE_LEFT>
 
            <CMD_FIXING_TARGET_POSITION>
                <keyCode>    KEY_8    </keyCode>

            </CMD_FIXING_TARGET_POSITION>

            <CMD_TRACK_OBJECT_CAMERA>
                <keyCode>    KEY_5    </keyCode>
            </CMD_TRACK_OBJECT_CAMERA>

 

The L key is new. That one stopped being bound after the latest patch. 8 and 5 stopped working the patch before that. I opened a ticket but that lead nowhere.

 

 

Prgramme the mouse not the game.  I have the Razer Blackwidow Chroma keyboard and a Logitech mouse.  I've programmed them rather than the game.

Share this post


Link to post
Share on other sites

×