[-MGT-] PanNickt Players 4,912 posts 20,694 battles Report post #1 Posted June 23, 2016 Proszę o oddanie SHIFTa do przełączania widoku eskadr i dużej mapy. Działało do 0.5.6 i przestało działać. W patchnote nie było o tym ani słowa, czyli BUG!!! Teraz checkbox w ustawieniach (dotyczący SHIFTa) jest bezużyteczny - co by się na nim nie ustawiło, to SHIFT i tak nie działa! Share this post Link to post Share on other sites
Tajfun403 Players 1,796 posts 3,146 battles Report post #2 Posted June 23, 2016 Kolejny bug z przed chwili: Pierwsza bitwa na Kawachi Dołączając do bitwy nie mogłem pisać na czacie, poruszać okrętem itd. mimo, że interfejs był aktywny. Resetuję grę i jest już w porządku, ale nie zdążyłem gdziekolwiek dopłynąć, bo bitwa się skończyła, i to niestety zwycięstwem. Czyli zmarnowałem gwiazdkę. Ktoś raczy mi to wyjaśnić? Z modów mam tylko własny port, własny skin do Kongo, licznik dmg w bitwie i rozszerzone drzewko badań. Share this post Link to post Share on other sites
[-MGT-] PanNickt Players 4,912 posts 20,694 battles Report post #3 Posted June 23, 2016 A propos modów - czy po najechaniu na flagę sygnałową w porcie widzicie jej opis? Ja u siebie mam duże, puste pole tekstowe - choć może to kwestia modów, które nie były weryfikowane w nowej wersji gry. Share this post Link to post Share on other sites
[MAX] waskier Players 512 posts 28,456 battles Report post #4 Posted June 23, 2016 A propos modów - czy po najechaniu na flagę sygnałową w porcie widzicie jej opis? Ja u siebie mam duże, puste pole tekstowe - choć może to kwestia modów, które nie były weryfikowane w nowej wersji gry. usunąłem lepsze ikony na karuzeli i problem by by Share this post Link to post Share on other sites
voulezvous WG Staff 903 posts 9,825 battles Report post #5 Posted June 23, 2016 Błędy proszę zgłaszać tu: http://forum.worldofwarships.eu/index.php?/topic/54714-wersja-057-raportujcie-bledy/ Ten topic zostanie teraz zamknięty. Prosimy o zgłaszanie swoich opinii w stworzonych wątkach Share this post Link to post Share on other sites