__Katniss__ Players 790 posts 2,278 battles Report post #1 Posted April 1, 2016 Nakolko v CZ/SK sekcii je len klanova sekcia, tak to davam sem. Kto by mal zaujem si zahrat primarne tier 9 lode v div, tak sa mi moze ozvat. Hram vacsinou po 17:00 cez pracovne dni a cez vikend skor az vecer. Davam to sem hlavne kvoli tomu, ze na tier 9 sa tazko zhanaju hraci. Mam len par ludi v kontaktoch, ktori ten tier hraju a nie vzdy su online. Takze rad doplnim stavy. Zahrat si mozem skoro s kazdym, nevyzadujem ziadne super staty ani nic podobne. Sam som lama. Jedine, co je nutnost je TSko a vek 18+. Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] von_chom Alpha Tester 3,465 posts 11,649 battles Report post #2 Posted April 1, 2016 pozn.: nabidka je casove omezena bo skvido je blazen a tu T9 odklika za vikend pardon, nemohl jsem si pomoct 2 Share this post Link to post Share on other sites
[BL4CK] Stratos_HF Beta Tester 4,203 posts 9,457 battles Report post #3 Posted April 1, 2016 (edited) pozn.: nabidka je casove omezena bo skvido je blazen a tu T9 odklika za vikend pardon, nemohl jsem si pomoct Jednuduché,zvedne požadavek na T10 PS: Nekoukal jsem na staty,nemá je skoro všechny ? Edited April 1, 2016 by Stratos_HF 1 Share this post Link to post Share on other sites
S4h3L Players 1,593 posts 8,797 battles Report post #4 Posted April 3, 2016 ja by som sa tiež rád pridal, ale môj potkan mi prekusol myš (som sklamaný z jeho chovania, aspoň medzi hlodavcami by mohla vládnuť druhová súdržnosť) Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] TheComedian1983 [IDDQD] Alpha Tester 3,884 posts 26,433 battles Report post #5 Posted April 3, 2016 Já si říkal, kde se asi flákáš A skvido shání křižníkáře což je tvoje parketa. Z našich bitevek moc radost neměl Share this post Link to post Share on other sites
[T-N-T] HavranRyc Beta Tester 992 posts 8,118 battles Report post #6 Posted April 4, 2016 Já mu tam můžu hodit DD, ale to nechce určitě. btw.: Vám nepřijdou čety v lodích strašně neefektivní? Vzhledem k délce bitev se s DD nedají jezdit skoro vůbec a i u křižníků mám pocit že se víc čeká na posledního než hraje... Share this post Link to post Share on other sites
[O-S-W] Wotan_73 Players 48 posts 16,364 battles Report post #7 Posted April 4, 2016 Ahoj, přidal bych se. Jezdím s Baltimore a nick ve hře Wotan_73. Jen pro mě. Co je to zkratka TS (nesmát se, taky můžu něco nevědět)? Share this post Link to post Share on other sites
__Katniss__ Players 790 posts 2,278 battles Report post #8 Posted April 4, 2016 Lock. Dik Share this post Link to post Share on other sites