Klaxon22 Players 9 posts 10,031 battles Report post # Posted March 24, 2016 Witam. Zakupiłem w sklepie premium okręt i płaciłem kartą teraz po ponownej próbie zakupu dane tej karty są widoczne oprócz ostatnich 3 znaków.Jak wymazać te dane z serwera? Share this post Link to post Share on other sites
0 Tajfun403 Players 1,796 posts 3,146 battles Report post #1 Posted March 24, 2016 Widać przy nieuwadze zaznaczyłeś "zapamiętaj dane karty" Powinno być w któryś ustawieniach, albo przy następnym zakupie po prostu to odznaczysz. Share this post Link to post Share on other sites
0 Klaxon22 Players 9 posts 10,031 battles Report post #2 Posted March 24, 2016 (edited) Odznaczyłem już ale nadal dane istnieją. Wyczyściłem cookies i nic się nie zmienia. Wydawało mi się że widziałem w ustawieniach jakąś opcje do resetu ale nie pamiętam gdzie i nie mogę znależć Edited March 24, 2016 by Klaxon22 Share this post Link to post Share on other sites
Witam.
Zakupiłem w sklepie premium okręt i płaciłem kartą teraz po ponownej próbie zakupu dane tej karty są widoczne oprócz ostatnich 3 znaków.Jak wymazać te dane z serwera?