Jump to content
Sign in to follow this  
You need to play a total of 50 battles to post in this section.
heksen6

Kapitan ARP Kongo na ARP Miyoko?

13 comments in this topic

Recommended Posts

Players
9 posts
11,007 battles

Mam pytanko czy Kapitan z ARP Kongo Może dowodzić na ARP Miyoko bez żadnych konsekwencji?

Bo jak przeniosłem z Kongo Na Miyoko to w zasadzie nie pojawił się żaden komunikat o potrzebie przeszkalania. Tyle że te działa na Miyoko obracają się tak wolno że mam wrażenie że perk na szybszy obrót dział z kapitana ARP kongo nie działa. Chyba że Miyoko po prostu tak ma? Bo np. Szusty zmysł działa normanie i na Kongo i Miyoko

Pozdrawiam

Share this post


Link to post
Share on other sites
Players
465 posts
5,264 battles

Tak można przenosić dowolnie, są one traktowane jako okręty premium ale bez dodatkowego expa i kredytów.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Players
1,160 posts
5,324 battles

W porcie w danych na okręcie masz m.in. czas obrotu dział wyrażony w sekundach. Sprawdź ile wynosi na "gołym" okręcie (bez kapitana) a potem przydziel go i zobacz czy jest różnica. Oczywiście zakładając że kapitan posiada ten perk :)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Players
9 posts
11,007 battles

Czyli misja np. na kapitana APR HIEI nie sjest konieczna do wypelnienia żeby sobie popływać HIEI bo wsadze tam sobie z KONGO i będzie ok. i kapitan już wyszkolony trochę bardziej i szybciej się będą szkolić jak będę zdejmowal gwiazdki z kolejnych ARO na jednym kapitanie. Troche bez sensu w takim razie ci kolejni dowódcy ARp bo tylko miejsce zajmują w koszarach

Share this post


Link to post
Share on other sites
[ZGZ]
Weekend Tester
1,858 posts
8,449 battles

nie na ARP tylko kapitanowie z ARP, normalsa ( tych z cyklu o dziedzictwie aldenata też nie - tak mi się skojarzyło) tam nie wstawisz..

Edited by Bang_Bang_Bum_Bum

Share this post


Link to post
Share on other sites
[ZGZ]
Weekend Tester
1,858 posts
8,449 battles

Sorry za zamieszanie, ale chyba nie skumałem pierwszych pytań.

Podsumowanie:

- kapitanów ( kapitanki? kapitanówki??) z ARP można przenosić na inne okręty ARP bez kary,

- normalnego kapitana nie wsadzimy na okręt ARP,

- kapitana ARP nie wsadzimy na normalny okręt.

Uff mam nadziej że teraz jest ok, bo się wcześniej pogubiłem z deka.

Przepraszam za zamieszanie

Edited by Bang_Bang_Bum_Bum
  • Cool 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
[ARES-]
Sailing Hamster
1,543 posts
8,271 battles

Sorry za zamieszanie, ale chyba nie skumałem pierwszych pytań.

Podsumowanie:

- kapitanów ( kapitanki? kapitanówki??) z ARP można przenosić na inne okręty ARP bez kary,

- normalnego kapitana nie wsadzimy na okręt ARP,

- kapitana ARP nie wsadzimy na normalny okręt.

Uff mam nadziej że teraz jest ok, bo się wcześniej pogubiłem z deka.

Przepraszam za zamieszanie

 

A najlepiej Sukę wyłączyć i spokój jest.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×