[1919] Reddragon_73 Weekend Tester 37 posts Report post #1 Posted October 20, 2015 (edited) Merhaba Kaptanlar , Öncelikle, Bu sene 92. yılını yaşadığımız, Yüce Lider Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK 'ün bizlere hediye ettiği "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı" nızı kutlarım. Sizleri bu anlamlı günde yeni bir yarışma ile başarılarınızı ödüllendirmek istedik. Yarışmamız şu şekilde olacak ; GÖREV : 29 Ekim Perşembe'den itibaren 2 hafta ; evet sizlere 2 hafta süre veriyorum. bu süre içerisinde Yaptığınız en iyi Savaş sonucunu Forum da bizlerle paylaşın. 12 Kasım 2015 23:59 son katılım süresidir. "Forum saati ile" Alman Gemileri ile " en çok Rus " Gemilerini batıran. "VEYA" Rus Gemileri ile " en çok Alman " Gemilerini batıran. Ödüller: 1. 1500 Doubloons 2. 1400 Doubloons3. 1200 Doubloons4. 1000 Doubloons5. 900 Doubloons6. ve 10. 800'er Doubloons. Kazacaklar. Kuralları kısaca şu şekilde.! Aynı sayıda Gemi batıran kaptanlar olursa SAF Deneyim farkı devreye girecek. ! Ekran Görüntüleri Belirtilen süre içerisinde Wows Forum sayfasına yüklenecek. Sayfa Editleme yapılmayacak. En iyi olduğunu düşündüğünüz savaş sonuç ekran görüntülerinin Tüm sayfalarını da paylaşmanızı istiyorum. Ekip olarak değil bireysel olarak katılımlar geçerlidir. Ekip katılımları geçersiz sayılacaktır. Herkes yarışmaya 1 kere, 1 savaş ile katılabilir. " Yani bir Kaptan sadece bir katılımda bulunabilir..!Birden fazla katılımlarda sadece ilk katılım dikkate alınacak, sonraki katılımlar yok sayılacaktır. Ya Alman gemileri ile ya da Rus gemileri ile yaptığınız savaş sonuçlarınızı istiyorum. Yani her Kaptan sadece 1 Ülke gemisi ile savaş sonucunu gönderebilir...! İyi avlar Bol Şans.! " 73 " Edit. : Detayları detaylandırmak amaçlı... Edited October 20, 2015 by Reddragon_73 3 Share this post Link to post Share on other sites
Azrailin Beta Tester 34 posts 4,285 battles Report post #2 Posted October 20, 2015 reddragon en iyi sonuçlu maçlarımı istiyorsun yoksa en çok alman yada rus gemisi batırılmış sonuçlarımı? ben 2. sini anladım ancak tam emin değilim açıklarsan sevinirim Share this post Link to post Share on other sites
Rayspeed Beta Tester 201 posts 3,058 battles Report post #3 Posted October 20, 2015 Savaşı kazanmamıza gerek yok sanırım en çok Alman gemisi ile Rusları ve Rus gemisi ile Almanları batırmak önemli değil mi sadece ? Share this post Link to post Share on other sites
[1919] Reddragon_73 Weekend Tester 37 posts Report post #4 Posted October 20, 2015 Anladığım kadar ile biraz daha detaylı yazmalıymışım... Editleyip tekrar yazacağım.! 1 Share this post Link to post Share on other sites
[1919] Reddragon_73 Weekend Tester 37 posts Report post #5 Posted October 20, 2015 Azrailin Bİr ülke seçip sadece rakibi olarak belirttiğim ülkenin gemilerini batırdığın sonuçlar. Rayspeed Savaşı kazanmanız ya da hayatta kalmanız detaylarda yok. dolayısı ile kazanmanız ya da hayatta kalma durumu söz konusu değil. başarılar... 1 Share this post Link to post Share on other sites
[ALTAR] CouTSoN Players 611 posts 13,753 battles Report post #6 Posted October 21, 2015 (edited) Uff zormuş bu Yani Rus DD ile oynamak ciddi sıkıntı,bırak Alman batırmayı gemi batırmak olay onunla..Alman Cruiser lede Rus DD kovalamak sıkıntılı iş Sanırım şansta yanımda olursa 2 tane batırırsam hiç beklmeden koyacağım foruma.. Bu arada, bu kadar önemli bir günde (özellikle yaşadıgımız bu günlerde) böyle bir etkinlik yaptıgınız için tebrik ve tesekkür ediyorum.. Edited October 21, 2015 by CouTSoN 1 Share this post Link to post Share on other sites
[RN-G] MarsAtlantis Players 736 posts Report post #7 Posted October 28, 2015 ya bırsey soracağım ben ayın 24 unde çektıgım bır fotoğrafı koyabılırmıyım ayrıca nerden anlayacağız hangı gemılerı oldurduğumuzu ( yanı sız nasıl anlıcaksınız) 4 Share this post Link to post Share on other sites
stratocasterers Players 4 posts 1 battles Report post #8 Posted October 28, 2015 Ekran Görüntüleri Belirtilen süre içerisinde Wows Forum sayfasına yüklenecek. MarsAtlantis Yahu arkadaş. yazılı işte. daha ne soruyorsun.... Her forumda soru soru soru..... biraz oku. 2 Share this post Link to post Share on other sites
[RN-G] MarsAtlantis Players 736 posts Report post #9 Posted October 28, 2015 (edited) okudum kaçırmışım olamazmı ayrıca o deılde bunlar bızım hangı gemılerı oldurduğumuzu nerden anlıcak tum sayfaları ceksende orda hangı gemılerı oldurduğun yazmıyor Edited October 29, 2015 by MarsAtlantis 4 Share this post Link to post Share on other sites
stratocasterers Players 4 posts 1 battles Report post #10 Posted October 28, 2015 strotocaster hayırdır kardeş 1 mesajla bana mı laf edıyosun okudum kaçırmışım olamazmı ayrıca o deılde bunlar bızım hangı gemılerı oldurduğumuzu nerden anlıcak tum sayfaları ceksende orda hangı gemılerı oldurduğun yazmıyor Mesajın 1 olması mı önemli, senin hep bir şeyleri kaçırıyor olman mı ? Savaş sonuçları diye ekran var. 3 bölümden oluşuyor. bu kadar oynuyorsan biliyorsundur. Onu da kaçırmış olamazsın sanırım .! hangi gemiye vurduğun hangisini batırdığını gösterir. biraz ne oynadığını öğren. mesele forum a dahil olmak mı, ne yaptığını bilmek mi ? 3 Share this post Link to post Share on other sites
[RN-G] MarsAtlantis Players 736 posts Report post #11 Posted October 28, 2015 oralara dıkkat etmedim ayrıca vurduğun gemılrı gosterıyor nasıl anlayabılırsınkkı hangısını oldurduğunu belkı ayrıntıda yazıyodur ama ben goremedım ayrıca gır statlarıma bak ıyı oynuyomusmuyum oynamıyomusum 4 Share this post Link to post Share on other sites
Kamyon_Necati Beta Tester 173 posts 1,200 battles Report post #12 Posted October 29, 2015 (edited) oralara dıkkat etmedim ayrıca vurduğun gemılrı gosterıyor nasıl anlayabılırsınkkı hangısını oldurduğunu belkı ayrıntıda yazıyodur ama ben goremedım ayrıca gır statlarıma bak ıyı oynuyomusmuyum oynamıyomusum Edited October 30, 2015 by dragon0636 Bu konu forum kurallarına aykırı olduğundan dolayı Moderasyon Takımının bir üyesi tarafından editlenmiştir. ~ semm 12 Share this post Link to post Share on other sites
S_aLtAy_KiNgCrUsHeRsAmEt Beta Tester 2 posts 54 battles Report post #13 Posted October 29, 2015 adamsın abi Share this post Link to post Share on other sites
[RN-G] MarsAtlantis Players 736 posts Report post #14 Posted November 8, 2015 Dikkatlice okudum Sadece Rastgele savaşlar mı ortak savaşlarda varmı 1 Share this post Link to post Share on other sites
stratocasterers Players 4 posts 1 battles Report post #15 Posted November 8, 2015 Dikkatlice okudum Sadece Rastgele savaşlar mı ortak savaşlarda varmı Yarışmaların geneli [hatta tümü] Rastgele savaşlarda Yapılır. Botlara karşı savaş ekip eğitimi vs belirtilmemiş. bunun anlamı klasik olarak "RASTGELE SAVAŞLARDIR" hatalı isem Reddragon_73 beni de bilgilendirir misin.! Teşekkürler. Not: Yarışma gerçekten zor olmuş.. Ama bu güzel 1 Share this post Link to post Share on other sites
[RN-G] MarsAtlantis Players 736 posts Report post #16 Posted November 10, 2015 Buyrun ( kill sayfasını 2 kez koydum aşağıdaki killer gözükmüyordu toplam 3kill) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Kamyon_Necati Beta Tester 173 posts 1,200 battles Report post #17 Posted November 12, 2015 Share this post Link to post Share on other sites
FinnickOdair Players 50 posts Report post #18 Posted November 12, 2015 Buyrunuz 1 kill Share this post Link to post Share on other sites
4rchangel Players 5 posts 3,449 battles Report post #19 Posted November 12, 2015 Share this post Link to post Share on other sites
[GGR] cmlozcn Players 6 posts 38,094 battles Report post #20 Posted November 12, 2015 Share this post Link to post Share on other sites
[GGR] cmlozcn Players 6 posts 38,094 battles Report post #21 Posted November 12, 2015 Share this post Link to post Share on other sites
[GGR] cmlozcn Players 6 posts 38,094 battles Report post #22 Posted November 12, 2015 Share this post Link to post Share on other sites
[RN-G] MarsAtlantis Players 736 posts Report post #23 Posted November 13, 2015 sonuçlar? Share this post Link to post Share on other sites
[1919] Reddragon_73 Weekend Tester 37 posts Report post #24 Posted November 15, 2015 Merhaba Kaptanlar. Forum da yarışmaya katılımlarınız için teşekkürler. Çoğunuz beni Wowp'dan tanıyorsunuz. Wowp daki başarılarım ve WG Oyunları Facebook Twitter Düzenlenen Etkinliklere katılarak bir isim yaptım. Bu Oyun ortamında tanışmış olsak da aramızda bazı dostluklar, arkadaşlıklar gelişti. Bizler, [1919] Çanakkale Geçilmez.! Klan olarak, topluluk olarak insan olarak bir yerlere geldik. Başlangıç olarak "İstikbal Göklerdedir." Çatısı altında toplanmış ve Türk Topluluğu olarak iyi birşeyler başarabileceğimizi Tüm Dünya " EU serveri " oyuncularına gösterdik. Hep birlikte Saygı ve korku kazandık. Bu gelişim beni "Reddragon_73" olarak Türkiye Topluluk Katılımcısı seçilmeme yardımcı oldu. Ve O saatten sonrada daha da çalışmam çaba harcamam gerçekliği ortaya çıktı. Diyeceğim şu ki. : Benim ya da bir başka birinin bu oyunca birden fazla Hesap ile oyunda olması ve yarışmalara katılmadığını sanmıyorum. Nihayetinde burada Nİck name olarak bulunuyorum. TC Kimlik no ile kayıt olunmuyor değil mi ? Sonuç benim açtığım SaLDirAY_73 ve immortal_73 Nick li hesaplarım ile de yarışmalara katılma hakkım oldukça doğal. Neden Çünkü bana dediler ki " Vuque ve İshtara" Kendi hesabın ile "Reddragon_73" yarışmalara katılamazsın. ama yaptığım ufak bir arama ile [ http://forum.worldof...hstronny-pilot/ ] Burada 32adin Nickli topluluk temsilcisi bir yarışma düzenlemiş ve KENDİSİ DE KATILMIŞ. E hadi bunu da açıklayın ya da onunda yetkilerini elinden alın Vuque ve İshtara Bilirsiniz İzmir e ilk geldiğiniz de kendimi ve takımımı buna sende dahildin Vuque. nasıl korudum savundum. Haksız yenilgiyi asla kabullenmem.... Nihayi olarak. Bu yarışmaya katıldığınız için tüm Kaptanlara tekrar teşekkür ederim. Yarışmanın sonucunu Fransa da yaşayan Türkiye Topluluk Koordinatörü Vuque ve Türkiye Topluluk Temsilcisi İshtara yapacaklar. 12 Kasım 2015 tarihinden itibaren bu yetkilerimi geri aldıkları için.! 1 Share this post Link to post Share on other sites
vuque WG Staff 499 posts 1,318 battles Report post #25 Posted November 18, 2015 Öncelikle yarışma iptal olmadı, yarışmaya katılım yapmış ve ödül almayı hak etmiş bütün katılımlar değerlendirilecek ve ödülleri hesaplara işlenecektir. Bu yarışma Wargaming Türkiye Topluluk Ekibi tarafından mümkün olan en kısa sürede sonuçlandırılacak ve ödülleri dağıtılacaktır. Sonuç benim açtığım SaLDirAY_73 ve immortal_73 Nick li hesaplarım ile de yarışmalara katılma hakkım oldukça doğal. Neden Çünkü bana dediler ki " Vuque ve İshtara" Kendi hesabın ile "Reddragon_73" yarışmalara katılamazsın. ama yaptığım ufak bir arama ile [ http://forum.worldof...hstronny-pilot/ ] Burada 32adin Nickli topluluk temsilcisi bir yarışma düzenlemiş ve KENDİSİ DE KATILMIŞ. E hadi bunu da açıklayın ya da onunda yetkilerini elinden alın Vuque ve İshtara Burada adı geçen 32adin isimli Polonya topluluk katılımcısı düzenlediği yarışmalara katılmaması gerektiği konusundan haberdar olmadığı için kendi düzenlediği yarışmaya yine kendi hesabıyla katılım göstermiştir ancak sonrasında kendisine durum açıklandıktan sonra kendiliğinden yarışmadan çekilmiş ve herhangi bir şekilde ödül kazanmamıştır. Bilmediği bir şey yaptığından ve sonuç olarak bir ödül almadığından ve kendi teklifiyle yarışmaya katılımını geri çektiğinden topluluk katılımcısı olarak kalmasında Polonya Topluluk Ekibi tarafından bir sakınca görülmemiştir. Saygılar, 1 Share this post Link to post Share on other sites