Kroduk Players 2 posts 5,850 battles Report post #1 Posted August 30, 2015 Witam. Jest problem z czasem przeładowania torped na okręcie Omaha, lub z opisem co do czasu przeładowania torped. Screen poniżej, chyba nie wymaga dodatkowych komentarzy. Share this post Link to post Share on other sites
[GHOST] _Admiral_Nimitz_ Weekend Tester, Players 6,486 posts 9,678 battles Report post #2 Posted August 30, 2015 Nie widzę problemu. To jest krążownik na 5 tierze i czas przeładowania torped jest w porządku. Share this post Link to post Share on other sites
szczerbo1507 Players 20 posts 384 battles Report post #3 Posted August 30, 2015 Chodzi o to, że w statystykach jest pokazane 44 sekundy ładowania, podczas kiedy w grze są to 64 sekundy. Nie jest to przypadkiem spowodowane nie do końca przeszkolonym dowódcą okrętu? Share this post Link to post Share on other sites
[GHOST] _Admiral_Nimitz_ Weekend Tester, Players 6,486 posts 9,678 battles Report post #4 Posted August 30, 2015 W obecnej wersji statystyki nie uwzględniają modułów i perków. Musisz mieć buga w opisie bo czas ładowania to 66 sec. Share this post Link to post Share on other sites
Kroduk Players 2 posts 5,850 battles Report post #5 Posted August 30, 2015 Więc jeśli jest bug w opisie w języku polskim, przydałoby się to poprawić. Nie wiem, czy mam to tylko ja i jest to spowodowane moim clientem gry, czy jednak mają to wszyscy posiadający polski pakiet językowy. Share this post Link to post Share on other sites
[GHOST] _Admiral_Nimitz_ Weekend Tester, Players 6,486 posts 9,678 battles Report post #6 Posted August 30, 2015 Teraz ci nie powiem, bo nie mam dostępu do gry, ale polska wersja jest tłumaczona przez translator googla, więc lepiej przerzuć się na angielską. Share this post Link to post Share on other sites
[CMWR] Anhelli [CMWR] Sailing Hamster 1,552 posts 17,576 battles Report post #7 Posted August 30, 2015 (edited) Teraz ci nie powiem, bo nie mam dostępu do gry, ale polska wersja jest tłumaczona przez translator googla, więc lepiej przerzuć się na angielską. Z tego wszystkiego wziąłem i odpaliłem Omahę i w wersji angielskiej jest to samo. Na kadłubie B 1.4 rundy na minutę i 44 sek w opisie a w rzeczywistości ponad minuta. Edited August 30, 2015 by Anhelli Share this post Link to post Share on other sites
CasualSlav Players 3,296 posts 5,105 battles Report post #8 Posted August 30, 2015 Na kadłubie A pokazuje 44 s. Na B 66 s. ROF wszędzie podaje 1,4. Nie wiem, jak jest na kadłubie C. Share this post Link to post Share on other sites