Jump to content
Sign in to follow this  
You need to play a total of 30 battles to post in this section.

12 comments in this topic

Recommended Posts

[-NFG-]
Players
2,176 posts
29,179 battles

Temat poświęcony pancernikowi premium IX tieru Iwami

File:Iwami wows main.jpg

[ISEN]
Players
208 posts
11,383 battles

Okręcik bardzo przyjemny. Celny, z dobrymi kątami strzału do przodu. Mam i łajba daje radę.

Players
222 posts
14,338 battles
On 11/17/2022 at 5:59 PM, UT0PlEC said:

zależy który kapitan :)

Mam Lutjensa 

Żwirski czy Kuzniecow ?

----

22 hours ago, ob1wan said:

Okręcik bardzo przyjemny. Celny, z dobrymi kątami strzału do przodu. Mam i łajba daje radę.

A jakieś czasy przeładowania z dobrym kapitanem, czas obrotu dział, torpedy itp...To jest dla mnie ważne. Jak wygląda kątowanie na dziub itd..To że jest fajny - ale w czym jest  fajny . Czy jest lepszy od Izumo ? 

Ludzie napiszcie cos wiecej - bo te 242 000 węgla można spozytkowac na coś innego. Nie chce sparzyć się jak przy Pommernie, a takie lakonicznee informacje raczej nie zachęcają do kupna.

Niestety Wargaming (bo inne pierdoły sa ważniejsze )  w odróznieniu od Gajin - nie wpadł na pomysł by mozna było przetestować okret przed jego zakupieniem, wypływajac w nim na próbną testową bitwę  ...

[CMWR]
Players
234 posts
17,019 battles

A wiesz, pooglądaj może jakies filmiki na YT :) Może to nie jest głupi pomysł? 

Zresztą.... sprawdziłem, grasz tylko na coopach, to co Ci to za róznica, czym...? Chyba, ze to nie Twoje konto...

Players
222 posts
14,338 battles
14 hours ago, sokolgs said:

A wiesz, pooglądaj może jakies filmiki na YT :) Może to nie jest głupi pomysł? 

Zresztą.... sprawdziłem, grasz tylko na coopach, to co Ci to za róznica, czym...? Chyba, ze to nie Twoje konto...

Moje konto. Nie chce wydac tyle węgla na okręt, który może być padaką. To że w 98% gram na COOP nie znaczy, że mam marnować cenne zasoby. 

Jesli rozmawiamy o samochodach - to dzielimy się ich parametrami - przyśpieszeniem, droga hamowania,  predkoscią maksymalna.  Tak wygląda dyskusja.  Samo zdjecie okretu mi nie wystarczy. 

[WRONA]
Players
2 posts
8,500 battles

Świetny okręt. Jeden z moich ulubionych. Gram nim na drugiej/trzeciej lini, świetnie sie tam sprawdza ze wzgledu na bardzo dobra celność(wedlug mnie najcenniejszy pancernik na 9) i spory zasięg (ponad 22km). Dotego torpedy 20km potrafia nie raz coś trafić. Niejednokrotnie wpadło mi na nim ponad 100k obrażeń.

Jedena z lepszych 9 za węgiel ;)

Players
914 posts
87 battles

Właśnie kupiłem za węgiel. Aktualnie testuję na coopach. Celność możliwa. Dodatkowa przeciętna. Torpedy się przydają czasami.

[GJMW]
Alpha Tester
980 posts
20,923 battles

Czy w porównaniu do Hizena jest wyraźnie lepszy czy tylko różnica jest minimalna ?. Wyniki na serwerze pokazują bowiem że oba zadają podobne ilości obrażeń.

Sign in to follow this