[PEPEP] Baltona_2016 Players 103 posts Report post # Posted August 1, 2021 Witam , burza załatwiła mi cały sprzęt do gry Więc pytam się czy zagram na konsoli xbox w tę grę ? bo nie mogę jej znależdz 1 Share this post Link to post Share on other sites
0 [T---T] pl_piter Players 365 posts 24,044 battles Report post #1 Posted August 1, 2021 1 hour ago, Baltona_2016 said: Witam , burza załatwiła mi cały sprzęt do gry Więc pytam się czy zagram na konsoli xbox w tę grę ? bo nie mogę jej znależdz Czas szukania 5 sekund WoWS: Legends—Become a naval legend (wowslegends.com) Share this post Link to post Share on other sites
0 [E--C] HasashiHanzo Players 3,247 posts Report post #2 Posted August 1, 2021 W TĄ grę nie zagrasz. Konta WoWs i WoWs legends nie są powiązane. W każdym razie tak kumpel pisał. ;) Share this post Link to post Share on other sites
0 [GRAY] TOMOZI Players 74 posts 17,112 battles Report post #3 Posted August 1, 2021 7 godzin temu, brzeczyszkiewicz123 napisał: W TĄ grę nie zagrasz. W TĘ grę. Share this post Link to post Share on other sites
0 Almer72 Players 194 posts 7,985 battles Report post #4 Posted August 1, 2021 godzinę temu, TOMOZI napisał: W TĘ grę. W TOM grę 1 Share this post Link to post Share on other sites
0 [WG] bloodminister WG Staff 899 posts 11,726 battles Report post #5 Posted August 2, 2021 On 8/1/2021 at 11:54 AM, Baltona_2016 said: Witam , burza załatwiła mi cały sprzęt do gry Więc pytam się czy zagram na konsoli xbox w tę grę ? bo nie mogę jej znależdz Na konsolach poprzedniej i obecnej generacji zagrasz w WoWs: Legends, ale niestety nie ma ona cross-play ani cross-save z wersją PCtową. Osobne gry, niemniej do siebie bardzo podobne. Share this post Link to post Share on other sites
0 [PEPEP] Baltona_2016 Players 103 posts Report post #6 Posted August 6, 2021 No tak , Nie potrzebnie , pytałem Tu jak zwykle , przepychanki na temat słownictwa Nic dziwnego że polacy wtydzą się swego języka ANGIELSKI choćby najbardziej zły , jest lepszy niż nasz bo angielskiego ciężej się nauczyć , a krytykować lepiej nie , bo nie wiadomo jak JA PISAŁEM O PORADĘ NA TEMAT SPRZĘTU !!!!!!!!!! NIE O WYKŁAD Z JĘZYKA POLSKIEGO Share this post Link to post Share on other sites
0 [PEPEP] Baltona_2016 Players 103 posts Report post #7 Posted August 6, 2021 Sądziłem że uzyskam TAK lub NIE , lub TAK ale pod pewnymi warunkami A tu wykład z języka polskiego Share this post Link to post Share on other sites
0 Almer72 Players 194 posts 7,985 battles Report post #8 Posted August 6, 2021 1 godzinę temu, Baltona_2016 napisał: JA PISAŁEM O PORADĘ NA TEMAT SPRZĘTU !!!!!!!!!! NIE O WYKŁAD Z JĘZYKA POLSKIEGO Dramatyzujesz kolego;) Odpowiedź dostałeś w 2 poście: zagrasz ale niestety od "zera". Nie ma możliwości zagrania na konsoli z zachowaniem konta WOWS. A poza tym jakby ktoś miał Ci robić wykład z języka polskiego to by raczej zaczął od ostatniego słowa z Twojego pierwszego wpisu;) A nikt się nie przyczepił, prawda?;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
0 [PUNKS] z4r4z4 Weekend Tester 249 posts 43,558 battles Report post #9 Posted August 6, 2021 On 8/1/2021 at 11:54 AM, Baltona_2016 said: Witam , burza załatwiła mi cały sprzęt do gry Więc pytam się czy zagram na konsoli xbox w tę grę ? bo nie mogę jej znależdz Przykro, jak nie masz komputera, najtańsze rozwiązanie to wydanie ok 450pln na komputer poleasingowy z systemem, 8 gb ram, SSD i subskrypcja GeForce Now (ok 50 pln miesiąc) przez pm wyślę ci propozycje komputera i wymagania na GFN Może jakiś mądrala z forum ma taki "stary" komputer i będzie mógł pomóc ( idealny by był jakiś AMD APU serii A - te integry mieszczą sie w specyfikacji GFN) plusy - cicha praca komputera, nie bujasz się ze ściąganiem i instalowaniem aktualizacji ta sama wydajność przy full detalach. minusy takiego rozwiazania - nie pograsz w PT, nie po instalujesz modów... maksymalna rozdzielczość ( fullHD) dostępna przy naprawdę szybkim łączu... Share this post Link to post Share on other sites
Witam , burza załatwiła mi cały sprzęt do gry
Więc pytam się czy zagram na konsoli xbox w tę grę ? bo nie mogę jej znależdz