Jump to content
Forum Shutdown 28/7/2023 Read more... ×
You need to play a total of 50 battles to post in this section.
YabbaCoe

Veřejný test 0.10.7 - Všeobecná zpětná vazba

26 comments in this topic

Recommended Posts

[WG]
WG Staff, WG Staff, WG Staff
10,676 posts
5,495 battles

Publictest_EN_Portal_1200x790_wg_spb_wows.jpg

Rozvrh 1. kola

Začátek: Čtvrtek 22. července 18:30 SELČ (UTC+2)

Konec: Úterý 27. července 07:30 SELČ (UTC+2)

Zkuste si akci „Nizozemské křižníky: 2. část“, nové doky a další vzrušující nové funkce. Určitě si přečtěte Zpravodaj vývojářů, a budeme se na vás těšit serveru Veřejného testu!

Odměny za aktivity na serveru Veřejného testu se mohou lišit od těch na živém serveru.

Během Veřejného testu aktualizace 0.10.7 budou mít všichni hráči přístup k ponorkám VI. úrovně, se kterými mohou hrát v kooperativních a hodnocených bitvách ve formátu 7 proti 7. Ponorky VIII. a X. úrovně lze získat plněním bojových misí.

Odměnou za dokončení 24. fáze výstavby lodi na serveru Veřejného testu je 100 000 uhlí namísto lodi  VIII De Zeven Provinciën.

[1CSSL]
Players
602 posts
12,756 battles

Zdvořilý dotaz, nestihnul jsem test (nevim, myslím 5 cosi) tak to znamená, že se nepropojí moje účty a nebudu moci používat v testu premiové lodě jako ostatní, nebo to nějak naskočí v těch dvou nových kolech teď..? Případně co proto mám udělat??

[ADRIA]
Korzár
3,144 posts
4,391 battles

Já jsem stihnul odjet minulé 2 PTS a ty prémiové lodě tam nemám též, mohl bych se téže zeptat, proč? Když minulé dva testy jsme s nimi jezdil.. @YabbaCoe

Players
1,005 posts
23,378 battles

Tak jsem včera i dnes zkusil testovat.... mé osobní vyhodnocení ponorek je - ZBYTEČNOST.... co mají jako přinést do hry?? Je to pomalé, interakce mezi ponorkami na prd... spousta lodí nemá jak s nima bojovat... prostě zbytečnost.. :-(

[WG]
10,676 posts
5,495 battles
On 7/22/2021 at 12:08 PM, Prdoch65 said:

Zdvořilý dotaz, nestihnul jsem test (nevim, myslím 5 cosi) tak to znamená, že se nepropojí moje účty a nebudu moci používat v testu premiové lodě jako ostatní, nebo to nějak naskočí v těch dvou nových kolech teď..? Případně co proto mám udělat??

4 hours ago, Wolffnstein said:

Já jsem stihnul odjet minulé 2 PTS a ty prémiové lodě tam nemám též, mohl bych se téže zeptat, proč? Když minulé dva testy jsme s nimi jezdil.. @YabbaCoe

Obvykle klonujeme účty z live na PT, nicméně kvůli toho, že už nepotřebuješ separátní PT účet, tak potřebuješ odehrát alespoň jednu bitvu na předchozím PT.

Nicméně občas zde mohou být technické důvody, které to blokují, které se vlastně staly i nyní, kdy jsme měli problém mezi 0.10.6 a 0.10.7, který vlastně zabránil zklonování účtu z live na PT v 0.10.7. Nicméně v 0.10.8 by zase měly být všechny účty zklonované.

• Cool 1

[1CSSL]
Players
602 posts
12,756 battles

1.) pochopil jsem správně, že ještě tyto dvě serie testů to fungovt nebgude a premiovky tam mit nebudu?? Asi ano protože je tam nemám.

2) To co WoW předvádí s těmi trapnými ponorkami je teda fak hustý masakr, ty editováno sem vůbec nepatří, hra se tím jen rozbije na hovínka, taktika jde do zadečku, většina zažitých postupů je kvůli pár editováno co chtěli ponorky v záchodové míse přikrytá toaletním papírem. Jen tak dál soudruzi a tahle hra se může spláchnout do odpadové roury.

[ADRIA]
Korzár
3,144 posts
4,391 battles

@YabbaCoe mohl bych vědět, proč některé lodě nemají možnost se bránit ponorkám? Jak se má například V. Veneto bránit ponorce hm? Zatímco Queen Elizabeth se bránit může.. A pak zase naopak, proč se Amalfi může bránit ponorce ale Abermarle ne? Kde je logika?

Druhá věc, proč byly nerfnuty odměny z PT? Minulé kolo šlo vydělat CCA 4000 komunitních žetonů, že je cca 2000. Přitom, ty ponorky je třeba řádně otestovat, tak kde je motivace? Minulý PT šlo o prd, tam se nic netestovalo, protože nizozemské křižníky na PT testovat nešly.

• Cool 1

[WG]
10,676 posts
5,495 battles
On 7/24/2021 at 11:21 AM, Wolffnstein said:

@YabbaCoe mohl bych vědět, proč některé lodě nemají možnost se bránit ponorkám? Jak se má například V. Veneto bránit ponorce hm? Zatímco Queen Elizabeth se bránit může.. A pak zase naopak, proč se Amalfi může bránit ponorce ale Abermarle ne? Kde je logika?

Druhá věc, proč byly nerfnuty odměny z PT? Minulé kolo šlo vydělat CCA 4000 komunitních žetonů, že je cca 2000. Přitom, ty ponorky je třeba řádně otestovat, tak kde je motivace? Minulý PT šlo o prd, tam se nic netestovalo, protože nizozemské křižníky na PT testovat nešly.

https://worldofwarships.eu/cs/news/public-test/public-test-0107/

Pokud správně počítám, dá se získat 5100 komunitních žetonů, takže dokonce více, než během předchozího PT.

Je to stejné, jako třeba s AA obranou, kdy některé lodě mají mnohem lepší protiletadlovou obranu a některé lodě naopak nic moc. Z toho stejného důvodu se tedy rozhodlo dát protiponorkové výzbroje jen vybraným lodím. Navíc i z toho důvodu, že třeba holandské křižníky už mají své vlastní přivolatelné letadla a také, kdyby naprosto všechny hladinové plavidla měly ASW nebo hlubinné nálože, bylo by toho příliš moc a tak tuto obranu má většina lodí, ale ne všechny. Ponorka navíc stejně má omezenou dobu ponoru a stejně pro doplnění bude muset na hladinu.

Players
1,005 posts
23,378 battles
1 hour ago, YabbaCoe said:

Pokud správně počítám, dá se získat 5100 komunitních žetonů, takže dokonce více, než během předchozího PT.

Je to stejné, jako třeba s AA obranou, kdy některé lodě mají mnohem lepší protiletadlovou obranu a některé lodě naopak nic moc. Z toho stejného důvodu se tedy rozhodlo dát protiponorkové výzbroje jen vybraným lodím. Navíc i z toho důvodu, že třeba holandské křižníky už mají své vlastní přivolatelné letadla a také, kdyby naprosto všechny hladinové plavidla měly ASW nebo hlubinné nálože, bylo by toho příliš moc a tak tuto obranu má většina lodí, ale ne všechny. Ponorka navíc stejně má omezenou dobu ponoru a stejně pro doplnění bude muset na hladinu.

V pořádku.... ale jen malé rýpnutí... pokud se bavíme o T6+ hrách kde se vyskytují ponorky... tak snad na těchto tierech není situace jako u T2-3 kde lodě třeba AA obranu ani nemají... A on je pořád rozdíl mezi mnohem lepší možností jak sejmout ponorku... a NULOVOU možností jak sejmout ponorku.. Obzvláště pokud to bude v pozdější fázi bitvy, kde ti ostatní schopní tu krabičku sardinek vykuchat už jsou v přístavu..

V testu budu u druhého kola pokračovat ale můj osobní dojem, že rozmr... ehm ne úplně povedený rework CVček a posléze i kapitánských skillů bude naprostá banalita proti tomu DOOMu co chystáte s hrou udělat s ponorkama.... ale je to vaše hra, vaše věc... a NAŠE prachy které neuvidíte ;-)

[ADRIA]
Korzár
3,144 posts
4,391 battles
Před 4 hodinami YabbaCoe řekl/a:

Fakt? Mno podívám se znovu a kdyžtak dám EDIT.

Hele to s tou AA je ale úplně něco jiného. 

1. MrConway psal na ENG forum, že se hráči nemají bát, že dokud nebudou vybalancovány, ve hře nebudou. Tohle není balanc. Balanc je, že každá lod má šanci se nějak bránit proti jiné lodi. To jako když zbudu v rankedech proti ponorce ve Venetu sám, mám to rovnou leavnout? To přece nemůžete myslet vážně. Pak tedy opět porušujete slib, co jste hráčům dali.. 

2. S těmi AA.. I kdybych vzal Atago, které má strašně slabé AAčka, pořád nějaká má, pořád má baráž a pořád ta AA může zlepšit skilly. Jinými slovy, i kdyby mělo DPS 500, pomocí skillů se může dostat na 500+ a prostě letadla sestřelit. Navíc má stíhačku.. Takže tohle jako přirovnání vůbec neberu. Balanc slabá AA vs. Silná AA není top stejné jako balanc protiponorková výzbroj vs. žádná protiponorková výzbroj. Něco není nic. 

3. Hrál jsi PT? pokud ne, doporučuji si jej zahrát a zeptat se chatu, jak se jim líbí rankedy s ponorkami. Já to zkusil, někdy sem ani nemusel nic psát a takovou toxicitu.. nadávky.. Opravdu chcete tohle na živém serveru? Máte tu zpětnou vazbu, tak si ji ověřte/zapište/předejte, ať si zase neuděláte ostudu. Vyjímečně prosím použijte hlavu a úsudek a zabrante zkáze dřív, než bude pozdě. Nebo chcete další shitstorm alá makarov/cv rework/porto rico? Máte šanci žabáku, nepo... to kvůli penězům.. Já tě prosím.. Ani já tu pořád nechci psát jen "jak je Wg špatné", rád bych Vás i pochválil, ale musíte fakt poslouchat lidi, co tu hru hrají a ne jen slepě koukat na nový content. Co takhle z PT vím, hodně lidí by si přála operačky s ponorky. Útok na konvoj.. A samo psalo, že nevěří, že byste něco takového udělali. Co takhle ty hráče potěšit/překvapit, hm? Co myslíš. 

• Cool 7

[1CSSL]
Players
602 posts
12,756 battles
Před 15 hodinami YabbaCoe řekl/a:

Ponorka navíc stejně má omezenou dobu ponoru a stejně pro doplnění bude muset na hladinu.

Nejprve trocha matematiky  -  pokud by se ponorka potopila jen na nějakých 6-8 minut (což tam je) tak stráví bez problémů  + - 1/3 času celé bitvy pod vodou pak se schová za ostrov  "nadechne"

a znova a to už jsme na 2/3 času ztráveného pod vodou a i kdybychom teoreticky počítaly tu třetí třetinu na to "nadechnutí" je to z celkového času 20minut bitvy více jak polovinu spíše ke dvoum třetinám času pod vodou. Jak bojovat proti ponorce která tráví cca 14 minut z dvaceti bitvy pod vodou když na to nemáš zbraně?? A druhá věc už vidím jak MM Sčot dokáže poladit, aby se nestávalo, že na jedné straně bitvy budou ani jen kocábky  bez protiponorkové výbavy, do dneška nejste schopní to poladit u radarů a tam alespoň máš čím střílet..

Zkus si zahrát PT a tohle nikdy napsat nemůžeš.

Ještě jedna věc u které bych se zastavil. Jen doufám, že skládání týmů tady na PT bylo jen zkušební a nikdy se nedostane na živý server. Protože skladbá 3 ponorky 3 DDa 1CV doplněné o normální lodě je katastrofa.

Závěrem: další nepovedená aktualizace, budete to ladit   2-3 roky stejně jako CV který dodněška ladíte, jako totálně ujetý kapitánský skilly. Přitom vám hra nefunguje, spravte raději torpéda aby nejezdila kam nemají, spravte raději zaměření cílu sec. děl aby nebylo kdesi v nebi, spravte přepínání prioritních cílů klávesou X tak aby reagovalo na tu správnou loď a v reálném čase ne potom co si dám kávu, stabilizujte lochnesku (pro mladší sinusoidu) FPS aby během jedné bitvy neoscilovaly od 70 do 15, spravte vykopávání ze hry a nemožně dlouhé přihlašování atd...

• Cool 3

[WG]
10,676 posts
5,495 battles
14 hours ago, Wolffnstein said:

Fakt? Mno podívám se znovu a kdyžtak dám EDIT.

Hele to s tou AA je ale úplně něco jiného. 

1. MrConway psal na ENG forum, že se hráči nemají bát, že dokud nebudou vybalancovány, ve hře nebudou. Tohle není balanc. Balanc je, že každá lod má šanci se nějak bránit proti jiné lodi. To jako když zbudu v rankedech proti ponorce ve Venetu sám, mám to rovnou leavnout? To přece nemůžete myslet vážně. Pak tedy opět porušujete slib, co jste hráčům dali.. 

2. S těmi AA.. I kdybych vzal Atago, které má strašně slabé AAčka, pořád nějaká má, pořád má baráž a pořád ta AA může zlepšit skilly. Jinými slovy, i kdyby mělo DPS 500, pomocí skillů se může dostat na 500+ a prostě letadla sestřelit. Navíc má stíhačku.. Takže tohle jako přirovnání vůbec neberu. Balanc slabá AA vs. Silná AA není top stejné jako balanc protiponorková výzbroj vs. žádná protiponorková výzbroj. Něco není nic. 

3. Hrál jsi PT? pokud ne, doporučuji si jej zahrát a zeptat se chatu, jak se jim líbí rankedy s ponorkami. Já to zkusil, někdy sem ani nemusel nic psát a takovou toxicitu.. nadávky.. Opravdu chcete tohle na živém serveru? Máte tu zpětnou vazbu, tak si ji ověřte/zapište/předejte, ať si zase neuděláte ostudu. Vyjímečně prosím použijte hlavu a úsudek a zabrante zkáze dřív, než bude pozdě. Nebo chcete další shitstorm alá makarov/cv rework/porto rico? Máte šanci žabáku, nepo... to kvůli penězům.. Já tě prosím.. Ani já tu pořád nechci psát jen "jak je Wg špatné", rád bych Vás i pochválil, ale musíte fakt poslouchat lidi, co tu hru hrají a ne jen slepě koukat na nový content. Co takhle z PT vím, hodně lidí by si přála operačky s ponorky. Útok na konvoj.. A samo psalo, že nevěří, že byste něco takového udělali. Co takhle ty hráče potěšit/překvapit, hm? Co myslíš. 

Pokud zbydeš sám ve Venetu proti ponorce, no nebude to pro tebe vůbec ideální. Leda zkusit utéct a spoléhat na to, že dříve či později ponorka musí na hladinu. Navíc lodě jsou rychlejší než ponorky. 

Rozhodně neleavuj bitvu, to je proti pravidlům.

3 hours ago, Prdoch65 said:

Nejprve trocha matematiky  -  pokud by se ponorka potopila jen na nějakých 6-8 minut (což tam je) tak stráví bez problémů  + - 1/3 času celé bitvy pod vodou pak se schová za ostrov  "nadechne"

a znova a to už jsme na 2/3 času ztráveného pod vodou a i kdybychom teoreticky počítaly tu třetí třetinu na to "nadechnutí" je to z celkového času 20minut bitvy více jak polovinu spíše ke dvoum třetinám času pod vodou. Jak bojovat proti ponorce která tráví cca 14 minut z dvaceti bitvy pod vodou když na to nemáš zbraně?? A druhá věc už vidím jak MM Sčot dokáže poladit, aby se nestávalo, že na jedné straně bitvy budou ani jen kocábky  bez protiponorkové výbavy, do dneška nejste schopní to poladit u radarů a tam alespoň máš čím střílet..

Zkus si zahrát PT a tohle nikdy napsat nemůžeš.

Ještě jedna věc u které bych se zastavil. Jen doufám, že skládání týmů tady na PT bylo jen zkušební a nikdy se nedostane na živý server. Protože skladbá 3 ponorky 3 DDa 1CV doplněné o normální lodě je katastrofa.

Závěrem: další nepovedená aktualizace, budete to ladit   2-3 roky stejně jako CV který dodněška ladíte, jako totálně ujetý kapitánský skilly. Přitom vám hra nefunguje, spravte raději torpéda aby nejezdila kam nemají, spravte raději zaměření cílu sec. děl aby nebylo kdesi v nebi, spravte přepínání prioritních cílů klávesou X tak aby reagovalo na tu správnou loď a v reálném čase ne potom co si dám kávu, stabilizujte lochnesku (pro mladší sinusoidu) FPS aby během jedné bitvy neoscilovaly od 70 do 15, spravte vykopávání ze hry a nemožně dlouhé přihlašování atd...

Na druhou stranu, pokud je ponorka odhalena, "baterka" se spotřebovává mnohem rychleji... navíc je velmi zranitelná, tudíž pokud se bohužel dostane do špatné pozice a je tam nad ní DDčko, nebude mít moc šancí na přežití kvůli hlubinným náložím. Zkoušel jsi na testu hrát ponorky? Podařilo se ti strávit 14 minut pod vodou?

MM na PT je trochu ovlivněno tím, že v drtivé většině hráči zkoušejí právě ponorky a DDčka

[ADRIA]
Korzár
3,144 posts
4,391 battles
Před 18 minutami YabbaCoe řekl/a:

Pokud zbydeš sám ve Venetu proti ponorce, no nebude to pro tebe vůbec ideální. Leda zkusit utéct a spoléhat na to, že dříve či později ponorka musí na hladinu. Navíc lodě jsou rychlejší než ponorky. 

Rozhodně neleavuj bitvu, to je proti pravidlům.

Děkuji, za obsáhlou pomoc při řešení problému balancu hladinových lodí a ponorek. Je vidět, jak balancujete v praxi. hezká názorná ukázka od zaměstnance WG. Určitě budu v rankedech, kde se hraje na capy utíkat.. Určitě žabáku nechám ponorku ocapovat všechny zóny zadarmo aby vyhrála na body. A určitě budu dalších 10 minut utíkat, místo abych to rovnou vypnul, když nemám šanci tu ponorku spotnout, pokud se jednou za 8 minut neukáže z čistě pro ni nezdůvodnitelných důvodů. 

Taktéž děkuji za ignoraci toho nejpodstatnějšího, tedy scénářů s ponorky. Je krásně vidět, jak nahlížíte na zpětnou vazbu.

A taky děkuji, jak Vám je úplně jedno, jak ponorky dopadnou. Jak ta hra dopadne. Jsem opravdu rád, že takoví lidé se starají o tuto hru a jsou tu pro nás, hráče. :)

• Cool 4
  • Funny 2

[BL4CK]
Players
354 posts

Ponorky vs lode je jedna velka nepovedena komedie…. Pul veci nefunkci druha pulka funguje a blbe neni tam zadny dobry napad ktery by hrace drzel u toho tuhle hru hrat. Pulka bitev konci, protoze nikdo nemuze dorazit ponorku a nebo obracene……

1. zruste pinkovani a navadene torpeda to je hovadina

2. zrychlete ponorky pod vodou ( tahle hra nema nic spolecneho s realitou)

3. Dejte ponorce nekolik torped na vyber ( lode taky maji druhy munice

napr. Ryhla torpeda maly alfa dmg , pomala a silna torpeda a obrovsky alfa dmg

4. dejte vsem Cv jednu letku navic a to hlubine bombardovani 

5.dejte ponorkam mensi spot cca 5 km

Tohle je jen maly vycet nutnych zmen to co tam je ted je jeden velkej omyl doufam….

To co je ted na teste podporuje cisty kamp jinak to ani hrat nejde aktivni tym prohraje🤨

• Cool 2

[1CSSL]
Players
602 posts
12,756 battles

Nerozumím ???? Proč mám hodnost 2 a když pustím bytvu tak 4 ???

798671419_Snmekobrazovky(1858).thumb.png.dd73d16f2c0e33bfae433459f7060953.png701925478_Snmekobrazovky(1857).thumb.png.05c9ab802f9f4df15f4218aa8f1a20ee.png

Beta Tester
434 posts
21,232 battles
4 hours ago, Prdoch65 said:

Nerozumím ???? Proč mám hodnost 2 a když pustím bytvu tak 4 ???

Protoze nepouzivas mozek :-)

Jasne napsano - jeden sprint skoncil, tam si byl dvojka. A v novem zacinas na nejnizsi hodnosti v dane lize

Beta Tester
434 posts
21,232 battles

Tak jsem si nedaval pozor a dosahl maximalni urovne v hodnocenkach driv, nez jsem stihl vybrat veskere mise.

Uzavreni tohoto formatu mi na testu prijde jaksi nestastne a kontraproduktivni, jaksi zajemce o testovani uz nema co testovat. Takze bych navrhoval to uzavreni alespon na testu zrusit. A kdyz nad tim premyslim, tak mi prijde zbytecne to uzavirat obecne. I na ostrem serveru, prece pokud to nekdo chce hrat i po dosazeni maximalni hodnosti, proc by nemohl?

Test - mise.png

Test - hodnocenky.png

Beta Tester
434 posts
21,232 battles

A jeste zpetna vazba. Ponorky jsem zkousel poprve a nijak zvlast me nechytly. Na ovladani je to samozrejme slozitejsi nez ostatni tridy, ale to se asi cvykem zvladne. Principialne asi tak nejak fungujou, ale proste uz svoji povahou do hladinovych bitev podle meho nepatri a snaha je tam nejak dostat pak vede k tomu, ze uz se na muj vkus prilis odklani hra od inspirace realnymi lodemi k arkadovosti.

Ja vim ze je to arkada, jenze... Zvolena mira arkadovosti mi dosud rekneme vyhovovala, ale posledni roky proste priklon k arkadovosti je prilis velky, pritom vetsina novych mechanik je z meho pohledu zbytecna (za posledni dobu SAPy, pohyblive smoky (ita BB, Paolo Emilio), holandske nalety, skakaci pumy. U ponorek je to posunuti k arkade enormni.

Ponorky do hladinovych boju nepatri, nikdy se tak nepouzivaly. Hlavni duvod - rychlost. Tady se je WG snazi naroubovat, proto ponorky frci nad hladinou pres 20 uzlu, pod hladinou pres 15 uzlu. Kdyz uz se nejaka ponorka dostala k utoku na velkou hladinovou lod, vzdy to bylo ze skrytu a o ponorce se svaz mnohdy dozvedel az ve chvili, kdy do lodi narazila torpeda. Tady ne, tady se to dozvime diky pingovani. Do toho ta navadena torpeda. Proste podivne mechaniky jen proto, aby se tu ty ponorky nejak dostaly a dokazaly v bitve aspon neco udelat. 

Takze -  me to proste nebavilo. Nebavilo me hrat s ponorkou, nebavilo me to hrat proti ni. Jedina zabava byla snad s torpedoborcem hledat ponorku a zahazet si parkrat hlubinne pumy. Teda pokud mi to souper v hodnocenkach dovolil, protoze DDcka maji najednou jeste vic prace nez driv. 

Za sebe, ja nechapu, proc bych to mel chtit na publicu mezi hladinovymi lodemi hrat. Vazne ne. Nicmene, dovedu si ty ponorky zive predstavit v zabavne forme skoro tak, jak dnes jsou. Staci to prestat nasilne rvat tam, kde to nepatri, a udelat pro ne novy herni mod - konvojove bitvy. Vse pro to ma WG vyvinute. Staci vzit obchodni lode, dat je do konvoje, proti tomu dat jen ponorky, na druhou stranu ddcka a muzeme se vyblbnout. WG muze dat ponorkam nizsi rychlost a proti tomu dat podobne rychle fregaty a korvety. A pokud nekdo chce, tak muze byt i kapitalka s funkci velitele konvoje. To bych si zahral rad. Ale tyhle ponorkove stihacky me neba 

[1CSSL]
Players
602 posts
12,756 battles
Před 21 hodinami MrHector řekl/a:

Protoze nepouzivas mozek :-)

Já možná nepoužívám mozek, ale ty se zkus naučit abecedu a čtení ( to je učivo první třdy) aniž bych cokoli zahrál dneska jsem zase stříbrná dvojka. Divný co ??? 265536770_Snmekobrazovky(1881).thumb.png.7e42942ff6d0e32fea2f3c7923885e11.png

Beta Tester
434 posts
21,232 battles
3 hours ago, Prdoch65 said:

Já možná nepoužívám mozek, ale ty se zkus naučit abecedu a čtení ( to je učivo první třdy) aniž bych cokoli zahrál dneska jsem zase stříbrná dvojka. Divný co ??? 

A vcera si nehral? :-)

[WG]
10,676 posts
5,495 battles
On 7/31/2021 at 4:22 PM, MrHector said:

Tak jsem si nedaval pozor a dosahl maximalni urovne v hodnocenkach driv, nez jsem stihl vybrat veskere mise.

Uzavreni tohoto formatu mi na testu prijde jaksi nestastne a kontraproduktivni, jaksi zajemce o testovani uz nema co testovat. Takze bych navrhoval to uzavreni alespon na testu zrusit. A kdyz nad tim premyslim, tak mi prijde zbytecne to uzavirat obecne. I na ostrem serveru, prece pokud to nekdo chce hrat i po dosazeni maximalni hodnosti, proc by nemohl?

Test - mise.png

Test - hodnocenky.png

V pátek jsme to resetovali všem, kteří dosáhli na jedničku do té doby.

Pokud to chceš mít resetované nyní, prosím kontaktuj podporu, která je instruována udělat tento reset.

Ale je fakt, že design té mise nebyl úplně nejšťastnější.

Beta Tester
434 posts
21,232 battles
37 minutes ago, YabbaCoe said:

V pátek jsme to resetovali všem, kteří dosáhli na jedničku do té doby.

Pokud to chceš mít resetované nyní, prosím kontaktuj podporu, která je instruována udělat tento reset.

Ale je fakt, že design té mise nebyl úplně nejšťastnější.

Zabaku, ja nechci reset. Vyjadruju jen nazor, ze uzamknout prostredi, ktere chcete testovat, po dosazeni nejake mety je proste nestastne. Minimalne na testu by bylo vhodnejsi to nechat otevrene (nehlede na to, ze my testujici taky budeme spokojenejsi, protoze budeme moci dokoncit mise a ziskat odmeny).

[1CSSL]
Players
602 posts
12,756 battles
Před 22 hodinami MrHector řekl/a:

A vcera si nehral? :-)

Ne ale jak jsem zjistil útrpným výslechem třetího stupně, mladý (přez přísný zákaz) klidně hrál na mém účtu, tím se to vysvětluje..

[1CSSL]
Players
602 posts
12,756 battles
V 31. 7. 2021 v 16:22 MrHector řekl/a:

Ono je toho víc co nedává smysl na testovacím serveru kolem těch hodnocených bitev, abys mohl hrát hodnocené s 10 ponorkama musíš mít zlatou ligu aby ses do ní dostal, musíš mít ty předchozí, potud rozumím a chápu, ale podle délky těch sprintů to musíš odehrát najednou jakmile to jde, jinak tě to (dle tvých nepochybně správných informací) druhý den ráno vynuluje na nejnižší stupeň danné ligy ajede se znovu. Tolik času ale normální člověk nemá, aby začínal znova znova...

Stejně tak proč většina úkolů je směřována specielně na Hodnocené bitvy a závislá na tom kam postoupíš, což spoustu lidí odradí od testování a používají pak PT na vyzkoušení lodí, které si chtějí nebo nechtějí pořídit a smysl testování nového produktu jde vniveč

[WG]
10,676 posts
5,495 battles
3 hours ago, MrHector said:

Zabaku, ja nechci reset. Vyjadruju jen nazor, ze uzamknout prostredi, ktere chcete testovat, po dosazeni nejake mety je proste nestastne. Minimalne na testu by bylo vhodnejsi to nechat otevrene (nehlede na to, ze my testujici taky budeme spokojenejsi, protoze budeme moci dokoncit mise a ziskat odmeny).

Já s tím souhlasím. Ten design té mise nebyl úplně nejšťastnější, jenže bohužel nyní se to již nedá změnit.

Proto se přišlo s tím nápadem resetu to alespoň nějak částečně vyřešit, kdyby byl o to zájem.

Guest
This topic is now closed to further replies.