Jump to content
Sign in to follow this  
You need to play a total of 50 battles to post in this section.
degupower

Armory not working?

4 comments in this topic

Recommended Posts

Players
27 posts
14,507 battles

Hi!

 

Is it just me or cant anyone go into the armory? Its been down for a couple of days for me now.

When I click on it, its just a dark blue screen.

Share this post


Link to post
Share on other sites
[WG]
WG Staff
6,640 posts
4,521 battles
Před 46 minutami degupower řekl/a:

Hi!

 

Is it just me or cant anyone go into the armory? Its been down for a couple of days for me now.

When I click on it, its just a dark blue screen.

Can you please make a screenshot for me?

Have you tried the workaround with hardwareAcceleration or Checking the game integrity?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Players
27 posts
14,507 battles
3 hours ago, YabbaCoe said:

Can you please make a screenshot for me?

Have you tried the workaround with hardwareAcceleration or Checking the game integrity?

 

I get into the armory...but its nothing there.
It worked fine just a few days ago. All others things work...so strange. This just stopped for no reason.

wow.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
[GEUS]
[GEUS]
Players
429 posts
13,412 battles
4 hours ago, degupower said:

Hi!

 

Is it just me or cant anyone go into the armory? Its been down for a couple of days for me now.

When I click on it, its just a dark blue screen.

No problems with accessing armory in game here.

 

As a workaround you could use https://armory.worldofwarships.eu/en/ in your browser. Doesn't fix your problem, but at least you can spend your resources and make use of any offers before something expires. :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×