Jump to content
Sign in to follow this  
You need to play a total of 50 battles to post in this section.
inkedsoulz

Minimap pings not working after patch 10.2

7 comments in this topic

Recommended Posts

Players
157 posts
8,910 battles

Does it happen to anyone else?

 

Any suggestions on how to fix it, if it did happen to anyone.

 

Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
[PUPSI]
Freibeuter
12,267 posts
Vor 32 Minuten, inkedsoulz sagte:

Does it happen to anyone else?

do you use a minimap mod? because from Aslain:

Zitat

- known issues: minimap Battleframe and Juger65 have problems with pinging the minimap

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
[OGHF]
Players
1,412 posts
24,513 battles

Posted the same this morning, poss mod update screw up??

Share this post


Link to post
Share on other sites
[BS4]
Players
227 posts
12,934 battles

I'd note another ''bug'' with 10.2

It seems that Armour viewer for those, and only those ships in Armory, is ''again'' broken.

 

It's almost like someones do not want the buyers to learn of the 25mm turtle-back on Marco Polo before the purchase, but to make that ''feature'' to come as an Surprise for people who buy it...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Players
6,589 posts

Hee... the pings are working for me. At least the mods I use are not doing anything buggy. Maybe you just ran out of pings? They might be some new type of consumable...:cap_hmm:

Share this post


Link to post
Share on other sites
[OGHF]
Players
1,412 posts
24,513 battles

It is being caused by a glitch in the BatttleFrame Minimap Mod, turned mine off and pining is back :-)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Players
157 posts
8,910 battles

I reset the whole client, then reinstalled all the mods back, its working fine now.

 

 

Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×