The_EURL_Guy WG Team, Master Pirate, Sailing Hamster 2,756 posts Report post #1 Posted March 18, 2021 Dočasný typ bitvy pro 16 hráčů, šest speciálních tematických kamufláží a nové trvalé kamufláže! Přečíst na portálu Share this post Link to post Share on other sites
unhappy360 Players 473 posts 12,338 battles Report post #2 Posted March 18, 2021 jakože nejaký sprievodca hrou? čo mám robiť? čo sú lode zač? čo znamená čo a aký doplnok? fakt? kedy aktivuhjem dačo a čo to robí? haloooooooooooooooooooooo? velice spackane Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] LucyCZ [IDDQD] Moderator, WoWs Wiki Team, Korzár 4,091 posts 15,413 battles Report post #3 Posted March 19, 2021 Pravda je, že si prostě sedneme do něčeho co nevíme čo urobí. Nechápu proč nahazuju divizi, když se stejně hledáme jako trotli - takže je to něco jako lepší odpočet? Některé lodě vypadají dobře - prosím chápat, jako že se mi líbí kontrastní barvy atd - do fun modu super. Bezva je přídání nové lodi Aurora - jak se psalo. Prostě jen Moskva s tou svou krásnou vesmírnou camo 2 roky cca zpět - Halloween mod? Takhle po CW či při covidu z nudy ok. Zábava byla. Spojler Share this post Link to post Share on other sites
[FIMRA] Ajax102 [FIMRA] Players 494 posts 13,734 battles Report post #4 Posted March 19, 2021 tak som to vyskusal. Nechytilo ma to. 1 Share this post Link to post Share on other sites
[_CSR_] Ragnar6661 [_CSR_] Players 146 posts 16,404 battles Report post #5 Posted March 25, 2021 Úspěch PROLOMENÍ OSMÉ ZDI získám jak, je tam psáno vraťte se na místa minulých bitev, mapu jsem objel snad 100x a nic . Tak mne napadlo jestli nemusím třeba 8 x krát zdrhnout portálem Share this post Link to post Share on other sites
[SALIS] Dave6 Players 1,159 posts 16,765 battles Report post #6 Posted March 25, 2021 Před 19 minutami Ragnar6661 řekl/a: Úspěch PROLOMENÍ OSMÉ ZDI získám jak, je tam psáno vraťte se na místa minulých bitev, mapu jsem objel snad 100x a nic . Tak mne napadlo jestli nemusím třeba 8 x krát zdrhnout portálem Spojler Spojler Spojler Musíš vjet do té arény co je v jednom rohu mapy Nebo mně to aspoň tak fungovalo.... 1 1 Share this post Link to post Share on other sites
[_CSR_] Ragnar6661 [_CSR_] Players 146 posts 16,404 battles Report post #7 Posted March 25, 2021 Jo díky, to mně nenapadlo Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] SRNDA77 [IDDQD] Players 242 posts 29,567 battles Report post #8 Posted April 1, 2021 Spoiler Ahoj V popisu je zmiňován Inženýr budoucnosti za vyzkoumání všech lodí a modulů. Provedl jsem, ale kde nic tu nic. Nebo se bude udělovat až po skončení, případně je to globálnější problém. Potkal se s tím ještě někdo. Share this post Link to post Share on other sites
[PPH] mortas_invader [PPH] Players 997 posts 19,152 battles Report post #9 Posted April 1, 2021 2 hours ago, SRNDA77 said: Reveal hidden contents Ahoj V popisu je zmiňován Inženýr budoucnosti za vyzkoumání všech lodí a modulů. Provedl jsem, ale kde nic tu nic. Nebo se bude udělovat až po skončení, případně je to globálnější problém. Potkal se s tím ještě někdo. Zrovna dnes jsem se na to díval a dával to do Otázek k Žábovi... taktéž mám splněno. Tím pádem to buď dostaneme po akci, nebo se jedná o bug... popř. je potřeba ještě nějaká další, v textu neuvedená podmínka. Snad to Žába osvětlí po Velikonocích. 1 Share this post Link to post Share on other sites
[WH1TE] Avalon1270 Players 454 posts 13,353 battles Report post #10 Posted April 3, 2021 Ono těch bugů je tam povíc...... Zasekáváni se za neviditelne ostrovy např .... Škoda psát . Share this post Link to post Share on other sites
[ROUGH] Yamashiro42 Players 734 posts 23,026 battles Report post #11 Posted April 5, 2021 (edited) (prosím smazat, odpověď už jsem našel) Edited April 5, 2021 by Yamashiro42 Share this post Link to post Share on other sites
[ROUGH] Yamashiro42 Players 734 posts 23,026 battles Report post #12 Posted April 5, 2021 Pak už bude sloužit jenom k co nejrychlejšímu splnění prvních tří misí každodenního řetězce - proste třikrát naramuj první potvoru a je hotovo za čtyři minuty. Share this post Link to post Share on other sites
[KG_CZ] beautifulbutterfly Players 138 posts 12,414 battles Report post #13 Posted April 7, 2021 Tie 3 tematické T8 kamufláže mohli byť univerzálne teda s možnosťou namontovať na akú loď xcem Share this post Link to post Share on other sites
ims21 Players 5,481 posts 35,256 battles Report post #14 Posted April 7, 2021 Před 2 hodinami beautifulbutterfly řekl/a: Tie 3 tematické T8 kamufláže mohli byť univerzálne teda s možnosťou namontovať na akú loď xcem To by ti ale stačila jen jedna a co by pak WG dávalo příště ? A kdo by kupoval permakamo ? Share this post Link to post Share on other sites
[KG_CZ] beautifulbutterfly Players 138 posts 12,414 battles Report post #15 Posted April 7, 2021 6 hours ago, ims21 said: To by ti ale stačila jen jedna a co by pak WG dávalo příště ? A kdo by kupoval permakamo ? si ma nepochopil .....ale ok myslel som ako tie vianocne univerzalne - namontujes na lod aku chces a potom uz tam ostane navzdy Share this post Link to post Share on other sites
[-VU-] alfi111 Players 388 posts 28,952 battles Report post #16 Posted April 7, 2021 Před 33 minutami beautifulbutterfly řekl/a: si ma nepochopil .....ale ok myslel som ako tie vianocne univerzalne - namontujes na lod aku chces a potom uz tam ostane navzdy Myslím, že ty jsi ho nepochopil. :D ale ok Share this post Link to post Share on other sites
[PPH] mortas_invader [PPH] Players 997 posts 19,152 battles Report post #17 Posted April 7, 2021 1 hour ago, beautifulbutterfly said: si ma nepochopil .....ale ok myslel som ako tie vianocne univerzalne - namontujes na lod aku chces a potom uz tam ostane navzdy Tak ony jsou to dvě rozdílné věci... postapo kamo, Vánoční, speciálně sbírkové výroční atp. které jdou namontovat např. na všechny T8,T9 ( a mám dojem že u některých byly výjimky, že na pár lodí to namontovat nešlo) jsou de facto "nátěr", který nemění nijak zásadně model lodi... Zatímco tyto scifi úpravy jsou dělány na konkrétní loď - zde Amagi, Akizuki a Oland ( pokud jsem to popletl tak sorry, jedu jen z paměti) - takže se blbě montuje "nátěr" na ddčko... které má věž ve předu a vzadu na loď co má dvě vepředu a jednu vzadu apod. Prostě by to nesedělo... Jinak - celá akce je v pohodě - trvá dlouho, i podpůrné úkoly dávají dost bodů... takže získat bez placení kompletní balíčky za body + 2 různá permakama na lodě šlo s prstem v nose a s druhým... v jiném tělním otvoru Jako bonus přebytečné body se překlopí na kredity, což potěší ( teda nepotěší to ims21) - aktuálně z toho bude u mě min. 15 mega... a otázka co ještě nahraju. Tyhle "blbárničky" patří k tomu povedenějšímu co WG dělá... ;-) 1 Share this post Link to post Share on other sites
unhappy360 Players 473 posts 12,338 battles Report post #18 Posted April 8, 2021 ako získam inžiniera? mám všetky misie na moduly splnené ale nevidím, že by sa mi pripísal úspech. Share this post Link to post Share on other sites
[SALIS] Dave6 Players 1,159 posts 16,765 battles Report post #19 Posted April 8, 2021 Před 2 minutami unhappy360 řekl/a: ako získam inžiniera? mám všetky misie na moduly splnené ale nevidím, že by sa mi pripísal úspech. V 6. 4. 2021 v 14:40 YabbaCoe řekl/a: V 1. 4. 2021 v 13:51 mortas_invader řekl/a: Dotaz - při akci Velký lov je možnost získat úspěch " Inženýr budoucnosti — vyzkoumejte všechny lodě a moduly v akci Velký lov. " Podmínku splněnu mám, odznak nikde.... to bude přidělen až po skončení akce, nebo musím splnit něco specifického ( zahrát se všemi možnými kombinacemi modulů, tančit po jedné noze, zpívat ruskou/sovětskou hymnu při hře... etc.)?? Je to bug, tento úspěch bude připsán v 0.10.3. 3 Share this post Link to post Share on other sites