The_EURL_Guy WG Team, Master Pirate, Sailing Hamster 2,814 posts Report post #1 Posted January 25, 2021 Přihlaste se na speciální misi „Den Austrálie“ a získejte šanci vyhrát prémiový křižník VI. úrovně Perth. Přečíst na portálu Share this post Link to post Share on other sites
Kulica Players 555 posts 3,033 battles Report post #2 Posted January 25, 2021 Jestli je losování o stejné náhodě jako všechno v této hře, tak věřím, že bych tu loď nevyhrál ikdybych byl jediný účastník této soutěže Ne, díky 3 Share this post Link to post Share on other sites
[FIMRA] Ajax102 [FIMRA] Players 496 posts 13,793 battles Report post #3 Posted January 26, 2021 Vcera mi padol z Twitch Huanghe, tak rad prenecham moznost vyhry niekomu inemu. Share this post Link to post Share on other sites
unhappy360 Players 498 posts 12,659 battles Report post #4 Posted January 26, 2021 42 minutes ago, Ajax102 said: Vcera mi padol z Twitch Huanghe, tak rad prenecham moznost vyhry niekomu inemu. tak teraz neviem či sa sťažuješ alebo chváliš Ink by ma zaujímalo, či sa plánuje pridať celá línia commonwelthu alebo len budú prémiové / špeciálne lode (čaká nás ešte vampire II) Share this post Link to post Share on other sites
[FIMRA] Ajax102 [FIMRA] Players 496 posts 13,793 battles Report post #5 Posted January 26, 2021 3 hours ago, unhappy360 said: tak teraz neviem či sa sťažuješ alebo chváliš no zatial som s nou hral len jednu hru. Tak zatial neviem ci sa chvalim, alebo stazujem Share this post Link to post Share on other sites
[WG] YabbaCoe [WG] WG Staff 9,570 posts 4,963 battles Report post #6 Posted January 26, 2021 Před 21 hodinami Kulica řekl/a: Jestli je losování o stejné náhodě jako všechno v této hře, tak věřím, že bych tu loď nevyhrál ikdybych byl jediný účastník této soutěže Ne, díky No bude náhodné losování ze všech zúčastněných. Ono vlastně stačí jen přijmout misi, splnit alespoň jednu část a nic víc k tomu. Tím pádem ti to může spadnout do klína, aniž bys o tom věděl. Kdybys byl jediným účastníkem, tak rozhodně vyhraješ Jenže něco mi říká, že těch účastníků bude trochu víc 1 Share this post Link to post Share on other sites
Kulica Players 555 posts 3,033 battles Report post #7 Posted January 26, 2021 Před 5 hodinami YabbaCoe řekl/a: No bude náhodné losování ze všech zúčastněných. Ono vlastně stačí jen přijmout misi, splnit alespoň jednu část a nic víc k tomu. Tím pádem ti to může spadnout do klína, aniž bys o tom věděl. Kdybys byl jediným účastníkem, tak rozhodně vyhraješ Jenže něco mi říká, že těch účastníků bude trochu víc Kdysi jsem byl naivní, když jsem od bety pár let dál pořád čekal, že mi vypadne z nějakého super kontejneru jedna z prémiových lodí ... Ne, už naivní nejsem Díky WG získalo slovo NÁHODA ve WOWS novou dimenzi. 1 1 Share this post Link to post Share on other sites
[T-N-T] FlashCV Players 50 posts 7,783 battles Report post #8 Posted February 2, 2021 On 1/26/2021 at 12:23 PM, Ajax102 said: no zatial som s nou hral len jednu hru. Tak zatial neviem ci sa chvalim, alebo stazujem No hele, já jí zrovna mám moc rád a rád za ní hraju. Když dokoupíš na třetí pozici vylepšení kouřové clony a vylepšíš u kapitána druhou pozici vylepšení spotřebních doplňků, dostaneš se s kouřem na 148sekund. Ale pozor, 148 sekund hulíš, takže to jde s tebou 2.5minuty. Akorád musíš plout maximálně 1/4 rychlosti. Docela pecka. No a na druhou pozici vylepšení dáš vylepšenou hydru a jsi téměř nepotopitelný ;) Když s ní hraji operaci, tak akorád měním hydru za urychlovač nabíjení torpéd a taky docela sranda ;) Mě osobně se Haunghe líbí a dobře se s ní hraje ;) Jo a ještě vylepšení u kapitána maskování a s kamufláží tě bez výstřelu z děl neuvidí na 8.3km. Na křižník dobrý. Dále má pak slušnou protiletadlovou obranu a před aktualizací vylepšených schopností kapitánů měli i slušný dostřel sekundární děla, která jsou taky vcelku účinná (na křižník). No a v poslední řadě jsem k ní dal hned kapitána Quán Rónga a vylepšil pirotechniku a odolnost a z kouře co trvá fakt dlouho pěkně zapaluješ ostatní lodě ;) Samo před tou aktualizací to upalování mělo věší pravděpodobnost zapálení (3%... teď je jen 1,5%). 1 Share this post Link to post Share on other sites