The_EURL_Guy WG Team, Master Pirate, Sailing Hamster 1,931 posts Report post #1 Posted January 8 Legendární lodě IX. úrovně se nyní také dají zakoupit za dublony! Přečíst na portálu 1 Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] Stratos_HF Privateer 3,827 posts 5,380 battles Report post #2 Posted January 8 Já su tak blbé , mohl jsem si koupit Alasku za dublony a ne jak trouba za ni uvalit mega fríček . Zrovna včera... Share this post Link to post Share on other sites
[FIMRA] Ajax102 [FIMRA] Players 323 posts 11,935 battles Report post #3 Posted January 8 38 minutes ago, Stratos_HF said: Já su tak blbé , mohl jsem si koupit Alasku za dublony a ne jak trouba za ni uvalit mega fríček . Zrovna včera... fricka mas "zadarmo", dublony musis kupovat. Teda pokial nemas sponzora... Share this post Link to post Share on other sites
ims21 Players 5,250 posts 31,615 battles Report post #4 Posted January 8 Že by částečné provalení podvodů s lootboxy nenaplnilo kýženým způsobem pokladnu ? Škoda hoši, šetřím na APR Yamato v plné palbě, ale určitě bych jinak koupil alespoň 3. Jinak - zase wg počty ... freečka se konvertují 25ks za dublon, v "akci" 35 za dublon. Takže ty lodě mají cenu jen 482500 nebo 675500 free XP? A ve hře 1M free ... 1 Share this post Link to post Share on other sites
[T-N-T] Sigimundus Weekend Tester, Players, In AlfaTesters 5,902 posts 13,540 battles Report post #5 Posted January 8 39 minutes ago, ims21 said: Že by částečné provalení podvodů s lootboxy nenaplnilo kýženým způsobem pokladnu ? Škoda hoši, šetřím na APR Yamato v plné palbě, ale určitě bych jinak koupil alespoň 3. Jinak - zase wg počty ... freečka se konvertují 25ks za dublon, v "akci" 35 za dublon. Takže ty lodě mají cenu jen 482500 nebo 675500 free XP? A ve hře 1M free ... Od kdy FreeXp neco stoji, tech ma kazdej habakuk Share this post Link to post Share on other sites
ims21 Players 5,250 posts 31,615 battles Report post #6 Posted January 8 Před 1 hodinou Sigimundus řekl/a: Od kdy FreeXp neco stoji, tech ma kazdej habakuk Divné, že jsi za tu dobu ještě neslyšel o konverzi XP na Free XP za dublony ve výhodném kurzu 1 Share this post Link to post Share on other sites
[SALIS] Perezz Beta Tester 210 posts 10,851 battles Report post #7 Posted January 8 8 hours ago, ims21 said: Jinak - zase wg počty ... freečka se konvertují 25ks za dublon, v "akci" 35 za dublon. Takže ty lodě mají cenu jen 482500 nebo 675500 free XP? A ve hře 1M free ... U virtuálních produktů se jeví jako výhodná startegie dvojích , nebo i trojích, čtverých ... cen. Každý člověk je jiný. Jinak si cení svůj volný čas. Má jiné příjmy. Je jinak "lakomý". Ty máš s "produkcí" pixelového produktu nulové klonovací náklady. Snažíš se to narvat každému, chudému i bohatému za cenu jakou unese, ale nechceš aby to vypadalo tak blbě, že máš dvojí cenu. Tak ty různé ceny zamaskuješ jak jen dovedeš. Ale tys je odmaskoval pro jistotu: Chápu , že náklady na produkci originálu modelu a celé hry nulové nejsou. Share this post Link to post Share on other sites