Jump to content
Sign in to follow this  
YabbaCoe

PT 0.10.0 - Bug Reports

10 comments in this topic

Recommended Posts

[WG]
[WG]
WG Staff
8,414 posts
4,670 battles

captain bad-Recuperato piccolo copia.png

 

Captains!

 

If you encounter any bug while testing on Public Test 0.10.0, please leave your comment in this thread.

Thank you

Share this post


Link to post
Share on other sites
[LVIV]
Players
2 posts
2,257 battles

  Hi.


  The public test version is not opening on my PC. First time it asked for user, then region and it closed. Now it's not showing up any more.

 

  Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
[WG]
[WG]
WG Staff
8,414 posts
4,670 battles
Před 1 hodinou barbosap řekl/a:

  Hi.


  The public test version is not opening on my PC. First time it asked for user, then region and it closed. Now it's not showing up any more.

 

  Thanks

Round 1 Schedule

Starts: Thursday 17th December 17:30 CET (UTC+1)

+ see notification above: The PT server will be available at 18:30 CET (17:30 UTC).

Share this post


Link to post
Share on other sites
[LVIV]
Players
2 posts
2,257 battles

Got it! I have one file failing validation. It downloaded again. Seems like the Avast anti-virus flagged it and moved to the chest.

So I've added an exception for it and it starts now.

I do see a failing connection to the server. Looks like maintenance started earlier :)

 

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Players
3 posts

Just started playing test area.

 

Some bugs:

 

- I got a mix from german and english language ( german player ) at the harbour etc.

- My mail for the account register code was in russian language

- On the map, you reach with "m", sorry dont know the name in english, you can set several waypoints, but you cant move the waypoints. Then you are back on the first arrow. The other waypoints vanish.

- Webserver for "Clans" and several other stuff is not connectable

 

More next time

 

Greets

Share this post


Link to post
Share on other sites
[SYTHE]
[SYTHE]
Players
3 posts
2,647 battles
On 12/17/2020 at 12:55 PM, YabbaCoe said:

captain bad-Recuperato piccolo copia.png

 

Captains!

 

If you encounter any bug while testing on Public Test 0.10.0, please leave your comment in this thread.

Thank you

hi, i play under dr.skullbones58 tried to play 3 to 5 games in public test and not got a game yet its taking 5+ 8 mins to load a game trouble is im not waiting past 5mins, so not played a game yet, i like to play public test to see what the high teir ships are like.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Quality Poster, In AlfaTesters, Beta Tester
2,106 posts
15,180 battles
On 12/19/2020 at 9:37 PM, Lantirn said:

Not sure if its the correct place to ask...

 

Why my premium ships are not shown on my PTS?

 

First time user tho

 

 

Your live account will be synced on your PTS account after you have participated in a few rounds of PTS, as long as the accounts share the same email address.

  • Cool 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×