Jump to content
Flandre Bug Read more... ×
Sign in to follow this  
You need to play a total of 50 battles to post in this section.
Blackrockshooter31

Visual Error/Bug on the aiming reticle of the CV

9 comments in this topic

Recommended Posts

Players
31 posts
2,728 battles

Hello, i recently got a new laptop and when i tried the german cvs this appeared on my screen instead of the aiming reticle. I contacted support and they could not do anything. I tried all the possible things, wgcheck, lowering the graphics, settings, resolution, safe mode everything. I hope someone here has any info regarding the issue. 
My laptop is equipped with I7 Q 720 and a 230M Nvidia. Thanks!

image_2020-11-29_184937.png

image_2020-11-29_184959.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
[NECRO]
Players
678 posts

Did you sink an Imperial Star Destroyer in the first picture? :Smile_trollface:

 

My guess is that your GPU and/or driver are not up to the current requirements of the game... maybe try different ingame gfx settings?

  • Funny 4

Share this post


Link to post
Share on other sites
Players
4,291 posts
5,630 battles
56 minutes ago, nambr9 said:

My advice is to play full screen with updated gpu drivers.

Maybe he should stop playing WC and play some other class. Imagine ''fixing'' this issue by playing with other class :cap_haloween:

Share this post


Link to post
Share on other sites
[THESO]
Players
4,760 posts
1 minute ago, Hades_warrior said:

Maybe he should stop playing WC and play some other class. Imagine not having this issue with other class :cap_haloween:

 

Could be ... could be :)

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Players
9 posts
30,613 battles

Thank God it's not just me that has this bug. I've tried ripping out my mods. No luck. Tried running on different monitors at different screen resolutions. No luck. ALL my CV's are now totally unplayable. Does anyone have a possible solution to this ???

Share this post


Link to post
Share on other sites
Players
9 posts
30,613 battles
On 11/29/2020 at 5:52 PM, Blackrockshooter31 said:

Hello, i recently got a new laptop and when i tried the german cvs this appeared on my screen instead of the aiming reticle. I contacted support and they could not do anything. I tried all the possible things, wgcheck, lowering the graphics, settings, resolution, safe mode everything. I hope someone here has any info regarding the issue. 
My laptop is equipped with I7 Q 720 and a 230M Nvidia. Thanks!

image_2020-11-29_184937.png

image_2020-11-29_184959.png

I have the exact same bug on ALL my Cv's

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
[-RNR-]
Beta Tester
1,247 posts
16,096 battles
3 minutes ago, Body_Bag_Bert said:

I have the exact same bug on ALL my Cv's

 

I think removing the class should fix it:) 

  • Funny 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×