The_EURL_Guy WG Team, Master Pirate, Sailing Hamster 1,862 posts Report post #1 Posted November 26, 2020 Spodziewajcie się jeszcze cenniejszych nagród za wykonywanie misji bojowych! Przeczytaj na portalu Share this post Link to post Share on other sites
[MAX] Jasoandr Players 453 posts 22,193 battles Report post #2 Posted November 30, 2020 No tak, na anglosaskie święto dajecie flagę pamiątkową, ale jak było nasz dzień niepodległości to polskiej flagi nie daliście. Co ja narzekam, przecież mam flagę czechosłowacką, argentyńską ... po co mi jakaś polska. 2 Share this post Link to post Share on other sites
[BAWY] iraopole Players 130 posts 21,713 battles Report post #3 Posted November 30, 2020 E tam nie narzekaj jaki kraj i jaka MW takie bonusy, był też POLSKI stream z okazji rocznicy powstania MW i wielkie G z tej okazji dali. 1 Share this post Link to post Share on other sites
[E--C] brzeczyszkiewicz123 [E--C] Players 957 posts 14,014 battles Report post #4 Posted November 30, 2020 5 godzin temu, Jasoandr napisał: No tak, na anglosaskie święto dajecie flagę pamiątkową, ale jak było nasz dzień niepodległości to polskiej flagi nie daliście. Co ja narzekam, przecież mam flagę czechosłowacką, argentyńską ... po co mi jakaś polska. Wiesz, dali swojego czasu kamuflaż na Błyskotkę (a że z błędem? Oj tam oj tam, no kto by się przejmował) czy naszywkę, to po co więcej? <- to był sarkazm, jakby ktoś nie wyczaił. Share this post Link to post Share on other sites
[MAX] Jasoandr Players 453 posts 22,193 battles Report post #5 Posted December 1, 2020 15 godzin temu, brzeczyszkiewicz123 napisał: Wiesz, dali swojego czasu kamuflaż na Błyskotkę (a że z błędem? Oj tam oj tam, no kto by się przejmował) czy naszywkę, to po co więcej? <- to był sarkazm, jakby ktoś nie wyczaił. Tak wiem, dają/powtarzają również różne inne flago czy emblematy w myśl idei, ktoś przegapił ma kolejną szansę na uzupełnienie kolekcji. Była świetna okazja by ponownie dać naszą flagę i niczego nie zorganizowano. Więc jest smuteczek. 1 Share this post Link to post Share on other sites