The_EURL_Guy WG Team, Master Pirate, Sailing Hamster 1,868 posts Report post #1 Posted November 23, 2020 Povíme vám o jediném herním klientovi a nejnovějších změnách, které jsme v něm provedli. Přečíst na portálu 1 Share this post Link to post Share on other sites
[KG_CZ] beautifulbutterfly Players 114 posts 9,854 battles Report post #2 Posted November 23, 2020 zaujímalo by ma koľko je denný priemer online hráčov na EU, dajú sa zistiť takéto údaje ? Share this post Link to post Share on other sites
[CD-VS] elve3356 Players 2 posts 1,960 battles Report post #3 Posted November 23, 2020 A co takhle ping, je normální, abych měl najednou ping 300 ms +, když před aktualizací jsem byl na nějakech 40 ms? 2 Share this post Link to post Share on other sites
[WOTN] Yebat Players 216 posts 5,513 battles Report post #4 Posted November 24, 2020 Ano, to je zde normalni :D 2 Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] Wolffnstein Korzár 2,493 posts 754 battles Report post #5 Posted November 24, 2020 Před 4 hodinami elve3356 řekl/a: A co takhle ping, je normální, abych měl najednou ping 300 ms +, když před aktualizací jsem byl na nějakech 40 ms? To není možný.. Určitě je chyba na tvé straně, jak by ti řeklo WG.. Ale já ti věřím. Spojler 2 Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] Stratos_HF Privateer 3,771 posts 5,379 battles Report post #6 Posted November 24, 2020 4 hours ago, Wolffnstein said: Hide contents Jsi nynynky , kdybych něměl Kocoura , tak by Tě na dálku adoptoval . Něco na styl Ulabenenysu ze Somálska , za troje pastelky a vagon patron do kalacha 1 1 Share this post Link to post Share on other sites
[SPX] prcek01 Players 4 posts 7,671 battles Report post #7 Posted December 1, 2020 Jěště by to muselo fungovat všem. Vychvalovaný WGC po poslední aktualizaci neukládá a nepamatuje si přihlašovací údaje a podpora si stím neví rady. Všude jinde se to ukládá. Co doddat. Zase vytvořili paskvil a teprve po spuštění z toho budou odstraňovat chyby. Odborníci od WG. Share this post Link to post Share on other sites