The_EURL_Guy WG Team, Master Pirate, Sailing Hamster 1,862 posts Report post #1 Posted November 12, 2020 Získejte na Černý pátek náskok díky svým výhodám! Přečíst na portálu Share this post Link to post Share on other sites
MS_CZ Beta Tester 33 posts 3,145 battles Report post #2 Posted November 12, 2020 Kdo je Ashley Violet? Nějaký druhoválečný transgender křížený s kočkou? Hrajeme tady s válečnými loděmi nebo je to už star trek? 1 Share this post Link to post Share on other sites
letec1958 Players 41 posts 13,359 battles Report post #3 Posted November 13, 2020 Ahoj,mas naprostou pravdu,delaji z toho edited a jeste za to chteji love,,, edited Share this post Link to post Share on other sites
MS_CZ Beta Tester 33 posts 3,145 battles Report post #4 Posted November 13, 2020 Mě spíš hlavně štve že tuhle hru stremuje člověk který o lodích a bitvách nic neví. Je vidět že ho to evidentně nebaví a nemá k tomu vztah. Hraje na novinářském účtu tak že má vše co ve hře muže být. Hele já jsem holka co právě hraje lodě a ted jsem někoho zasáhla. Odebírejte mě a mějte mě rádi. 1 Share this post Link to post Share on other sites
[WG] YabbaCoe WG Staff 4,646 posts 4,418 battles Report post #5 Posted November 16, 2020 V 13. 11. 2020 v 9:44 MS_CZ řekl/a: Mě spíš hlavně štve že tuhle hru stremuje člověk který o lodích a bitvách nic neví. Je vidět že ho to evidentně nebaví a nemá k tomu vztah. Hraje na novinářském účtu tak že má vše co ve hře muže být. Hele já jsem holka co právě hraje lodě a ted jsem někoho zasáhla. Odebírejte mě a mějte mě rádi. Tak zase každý může streamovat jakoukoliv hru, co se mu zachce. To co popisuješ je pravděpodobně placená propagace hry, klasická marketingová strategie, která však funguje v zisku nových hráčů a celkově povědomí o hře, jako takové... Share this post Link to post Share on other sites
[ART] Hillmaker_77 Players 18 posts 12,523 battles Report post #6 Posted November 19, 2020 Zdar Žabáku, když už tady nakousli tu Ashley Violet, proč má ( a nejen ona ) mužský dabing, když je to žena? Share this post Link to post Share on other sites
[PPH] mortas_invader [PPH] Players 696 posts 14,876 battles Report post #7 Posted November 19, 2020 1 hour ago, Hillmaker_77 said: Zdar Žabáku, když už tady nakousli tu Ashley Violet, proč má ( a nejen ona ) mužský dabing, když je to žena? Přemýšlíš strašně zpátečnicky a nemoderně... rozlišování na muže či ženu už je dávno překonané.. dnes frčí transgender a těch 72 pohlaví nebo kolik si jich ti lulani navymýšleli... tj. pokud to nějak vypadá a jinak mluví... tak je to ve finále ještě jakžtakž OK :-D Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] TheComedian1983 [IDDQD] Alpha Tester 3,719 posts 24,108 battles Report post #8 Posted November 19, 2020 Někdo mě, útočnou helikoptéru Apache, volal? Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] Stratos_HF Privateer 3,771 posts 5,379 battles Report post #9 Posted November 20, 2020 9 hours ago, TheComedian1983 said: Někdo mě, útočnou helikoptéru Apache, volal? Ano já , protiletadlový system S-500 Prometeus i z bráchou Torem . 2 Share this post Link to post Share on other sites
[WG] YabbaCoe WG Staff 4,646 posts 4,418 battles Report post #10 Posted November 20, 2020 Před 16 hodinami Hillmaker_77 řekl/a: Zdar Žabáku, když už tady nakousli tu Ashley Violet, proč má ( a nejen ona ) mužský dabing, když je to žena? Zdravím. Už se to oznamovalo dávno a ví se, že má mužský hlas. Ona chuděra snědla špatné prášky a tak má v sobě více testosteronu no. Nicméně, když jsme se na to ptali vývojářů předtím, tak bylo řečeno, že se bohužel speciální dabing neplánuje Share this post Link to post Share on other sites