The_EURL_Guy WG Team, Master Pirate, Sailing Hamster 1,874 posts Report post #1 Posted November 12, 2020 Vyzvedněte si dárek v podobě sedmi vzácných kontejnerů a 7 dní prémiového účtu World of Warships – přečkejme tuto bouři společně. Přečíst na portálu 18 Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] Flaky26 [IDDQD] Players 412 posts 11,687 battles Report post #2 Posted November 12, 2020 Moc děkuji. 1 Share this post Link to post Share on other sites
[KG_CZ] beautifulbutterfly Players 115 posts 9,874 battles Report post #3 Posted November 12, 2020 Ďakujem 1 Share this post Link to post Share on other sites
[CSN] Ma_Ro_01 Community Contributor 259 posts 7,937 battles Report post #4 Posted November 12, 2020 Super. Díky 1 Share this post Link to post Share on other sites
[CSN] PeeZee71 Beta Tester 1 post 4,040 battles Report post #5 Posted November 12, 2020 pěkné gesto, děkujeme :-) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Jamis Players 1 post 4,818 battles Report post #6 Posted November 12, 2020 Ano přesně DÍKY :-) 1 Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] Stratos_HF Privateer 3,780 posts 5,379 battles Report post #7 Posted November 12, 2020 Jo dobrý díky a co s tím dneškem , zítřkem a dál ? Si moc nestěžuju , ale aby mi to během tří her 2x spadlo ? WTF ? Nejsem zvyklej . Mody nemám , jediný co dělám , že přepíšu config na 144 FPS , těch 75 je fakt málo a bedna mi to dá , se štouráním se v nose . anebo , když to dělá problem , tak udělejte posuvník do nastavení . I když radši ani ne , to by byl zřejmě ještě větší pruser , než ty moje dva pády . O stabilitě hry po každém patchy nemluvě Edit : Tak jsem prohnal i WGCheck a ... a nic . Takže ? Share this post Link to post Share on other sites
ims21 Players 5,201 posts 31,309 battles Report post #8 Posted November 12, 2020 Taky dík za 7dní PU. PS: těch 12 duplikátů do splněných sbírek ale asi neužiju :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] TheComedian1983 [IDDQD] Alpha Tester 3,719 posts 24,120 battles Report post #9 Posted November 12, 2020 Moc hezké. Díky a klobouček. Tohle není zrovna běžné 1 Share this post Link to post Share on other sites
[WG] YabbaCoe WG Staff 4,677 posts 4,418 battles Report post #10 Posted November 12, 2020 Před 58 minutami ims21 řekl/a: Taky dík za 7dní PU. PS: těch 12 duplikátů do splněných sbírek ale asi neužiju :) Neremcej, aspoň za to máš kredity, když už 1 Share this post Link to post Share on other sites
ims21 Players 5,201 posts 31,309 battles Report post #11 Posted November 12, 2020 No, vlastně Před 7 minutami YabbaCoe řekl/a: Neremcej, aspoň za to máš kredity, když už Neremcam - kredity se hodí Spojler Ale ani Mikasu za to nekoupím 2 Share this post Link to post Share on other sites
[PPH] mortas_invader [PPH] Players 706 posts 14,914 battles Report post #12 Posted November 12, 2020 7 minutes ago, ims21 said: No, vlastně Neremcam - kredity se hodí Reveal hidden contents Ale ani Mikasu za to nekoupím Týýýýý hade..... takový těžký love... já se furt mrcasím s Missouri abych byl mírně do plusu... motám se kolem 14 ti mega na hotovosti.. a ne 1,4 miliardy.... a koupě nové lodě ze stromu je vždy vítr... a on takhle... Si kvůli tobě Ims21 za trest dnes naliju o ruma navíc, jak jsi mě nasr... :-)))) 1 1 Share this post Link to post Share on other sites
[9-ND] imartas Players 237 posts 10,987 battles Report post #13 Posted November 12, 2020 Díky moc. 1 Share this post Link to post Share on other sites
[WH1TE] Trafo76 Players 174 posts 10,666 battles Report post #14 Posted November 12, 2020 Díky. 1 Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] Wolffnstein Korzár 2,497 posts 754 battles Report post #15 Posted November 12, 2020 Díky. :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
[HUG] hugys14 Players 92 posts 17,060 battles Report post #16 Posted November 12, 2020 Díky 1 Share this post Link to post Share on other sites
letec1958 Players 41 posts 13,399 battles Report post #17 Posted November 13, 2020 Ahoj,musim jenom podekovat,ale bohuzel jsem byl mimo,takze 7 dni premka,de mimo me,asi jste cekali,as budu v edited a ja jsem takyze byl,takze cus a kapitanum preji,at si to uzijou,pro me ....00000000 Share this post Link to post Share on other sites
letec1958 Players 41 posts 13,399 battles Report post #18 Posted November 13, 2020 a jeste bych chtel poslat jednu pripominku panum vyvojarum a menegmentu a to tuto.....panove,vyvazenost hry spociva na schopnostech IT,ale bohuzel vi,IT nemate asi ani potuchy,co to ta vyvazenost vlasne je....priklad...v 6 tieru z 90% hraji proti 8 tieru.......a dal to pokracuje vzestupne.....ale s 10 tirem us proti nikomu,krome 10 a to z 99% a tomu vi rikate vyvazenost hry????tak se Vam panove musim jenom vysmat a doporucuji menegmentu,aby vice dbali na urovni svych zamestnancu,myslim tim na jejich IQ,protoze to,co predvadi,je fakt podvod,jinak at se dari panove ahoj Vlada z Brna Share this post Link to post Share on other sites
ims21 Players 5,201 posts 31,309 battles Report post #19 Posted November 13, 2020 Před 3 hodinami letec1958 řekl/a: Ahoj,musim jenom podekovat,ale bohuzel jsem byl mimo,takze 7 dni premka,de mimo me,asi jste cekali,as budu v riti a ja jsem takyze byl,takze cus a kapitanum preji,at si to uzijou,pro me ....00000000 Jak jde mimo ??? Ten dárek si vyzvedneš odkliknutím tlačítka, přece. Navíc: "Dárek lze vyzvednout do: Čt. 26 Lis. 06:00 CET (UTC+1) / váš místní čas: Čt. 26 Lis. 06:00" Takže na to máš ještě 13 dnů. Tak proč bručíš ? Zase se ale můžeš považovat za významnou osobu, když celé WG má na tebe nasazeného agenta a čeká, až jim dá signál, že budeš pryč, aby v tom čase dalo dárek. 3 2 Share this post Link to post Share on other sites
[WG] YabbaCoe WG Staff 4,677 posts 4,418 battles Report post #20 Posted November 13, 2020 Před 3 hodinami letec1958 řekl/a: Ahoj,musim jenom podekovat,ale bohuzel jsem byl mimo,takze 7 dni premka,de mimo me,asi jste cekali,as budu v riti a ja jsem takyze byl,takze cus a kapitanum preji,at si to uzijou,pro me ....00000000 Přesně, jak píše ims, máš čas si toto vyzvednout až do 26. listopadu. Někdy si jen stačí něco přečíst, než něco napíšu do vlákna přímo k danému článku... Před 3 hodinami letec1958 řekl/a: a jeste bych chtel poslat jednu pripominku panum vyvojarum a menegmentu a to tuto.....panove,vyvazenost hry spociva na schopnostech IT,ale bohuzel vi,IT nemate asi ani potuchy,co to ta vyvazenost vlasne je....priklad...v 6 tieru z 90% hraji proti 8 tieru.......a dal to pokracuje vzestupne.....ale s 10 tirem us proti nikomu,krome 10 a to z 99% a tomu vi rikate vyvazenost hry????tak se Vam panove musim jenom vysmat a doporucuji menegmentu,aby vice dbali na urovni svych zamestnancu,myslim tim na jejich IQ,protoze to,co predvadi,je fakt podvod,jinak at se dari panove ahoj Vlada z Brna Předem se omlouvám, ale na toto prostě musím reagovat. "vyváženost hry spočívá na schopnostech IT, ale bohužel VY,IT nemáte ani potuchy"... ehm, možná já osobně nemám o IT kouzlech ani potuchy, to je pravda, ale jsem si jistý, že vývojáři se v IT vyznají až moc dobře. Co se týče tvého tvrzení, že z 90% na VI tieru hraješ proti 8čkám, tak se nezakládá na pravdě, jelikož MM je nastaven tak, že pouze v 40% hraješ +2 tiery. Nicméně proti sedmičkám můžeš hrát prakticky neomezeně. To, že hraješ s desítkou proti desítkám je však podle vyváženosti správně, ne? Či tedy situace, kdy s lodí jakéhokoliv tieru hraješ pouze proti lodím stejného tieru, pak je bitva absolutně spravedlivá. Pokud zde házíš taková čísla, měl bys nějaké data, které by tvé tvzení potvrdila? A pak tedy závěr tvého příspěvku, jelikož tím vlastně přímo útočíš na mě. Nevím, kde konkrétně vidíš podvod, ale to je nepodstatné. Ale tvrdit, že všichni, takže i já, máme malé IQ, zatímco tobě nic neříká česká gramatika, to je hodně odvážné tvrzení. Můj titul inženýra ekonomie sice nevypovídá o mém inteligenčním kvocientu, ale je známkou toho, že dané číslo nebude úplné nízké. 8 Share this post Link to post Share on other sites
[KG_CZ] beautifulbutterfly Players 115 posts 9,874 battles Report post #21 Posted November 13, 2020 2 hours ago, YabbaCoe said: Přesně, jak píše ims, máš čas si toto vyzvednout až do 26. listopadu. Někdy si jen stačí něco přečíst, než něco napíšu do vlákna přímo k danému článku... Předem se omlouvám, ale na toto prostě musím reagovat. "vyváženost hry spočívá na schopnostech IT, ale bohužel VY,IT nemáte ani potuchy"... ehm, možná já osobně nemám o IT kouzlech ani potuchy, to je pravda, ale jsem si jistý, že vývojáři se v IT vyznají až moc dobře. Co se týče tvého tvrzení, že z 90% na VI tieru hraješ proti 8čkám, tak se nezakládá na pravdě, jelikož MM je nastaven tak, že pouze v 40% hraješ +2 tiery. Nicméně proti sedmičkám můžeš hrát prakticky neomezeně. To, že hraješ s desítkou proti desítkám je však podle vyváženosti správně, ne? Či tedy situace, kdy s lodí jakéhokoliv tieru hraješ pouze proti lodím stejného tieru, pak je bitva absolutně spravedlivá. Pokud zde házíš taková čísla, měl bys nějaké data, které by tvé tvzení potvrdila? A pak tedy závěr tvého příspěvku, jelikož tím vlastně přímo útočíš na mě. Nevím, kde konkrétně vidíš podvod, ale to je nepodstatné. Ale tvrdit, že všichni, takže i já, máme malé IQ, zatímco tobě nic neříká česká gramatika, to je hodně odvážné tvrzení. Můj titul inženýra ekonomie sice nevypovídá o mém inteligenčním kvocientu, ale je známkou toho, že dané číslo nebude úplné nízké. Žabak na Tvojom mieste by som ani nereagoval na hráčov s WR pod 45,70, zvytocne ale úplne zbytočné si sa rozculil Share this post Link to post Share on other sites
[WG] YabbaCoe WG Staff 4,677 posts 4,418 battles Report post #22 Posted November 13, 2020 Před 7 minutami beautifulbutterfly řekl/a: Žabak na Tvojom mieste by som ani nereagoval na hráčov s WR pod 45,70, zvytocne ale úplne zbytočné si sa rozculil Já jsem klidný jen jsem potřeboval reagovat na útok, vlastně jít do protiútoku... samozřejmě v rámci mezí 1 Share this post Link to post Share on other sites
[PIMO] Pahlien Players 7 posts 4,413 battles Report post #23 Posted November 13, 2020 Dakujem Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] TheComedian1983 [IDDQD] Alpha Tester 3,719 posts 24,120 battles Report post #24 Posted November 13, 2020 Biggles (živé meme a oblíbený vtip) nikdy nezklame Ten je fakt ***** jak daleko vidí a tipl bych si že mu ríkají bystrooký. Sranda jak herní projev jde často ruku v ruce s chováním. Solidní hráči většnou komunikují na úrovni (nepočítám re-rolly) a jeklové jsou prostě vyďobaní Mimochodem Bigglesovi tady brzy vyroste konkurence. Jistá legenda z tanků dorazila do našich vod. Bude sranda. Share this post Link to post Share on other sites
[HUG] hugys14 Players 92 posts 17,060 battles Report post #25 Posted November 13, 2020 Před 15 hodinami letec1958 řekl/a: a jeste bych chtel poslat jednu pripominku panum vyvojarum a menegmentu a to tuto.....panove,vyvazenost hry spociva na schopnostech IT,ale bohuzel vi,IT nemate asi ani potuchy,co to ta vyvazenost vlasne je....priklad...v 6 tieru z 90% hraji proti 8 tieru.......a dal to pokracuje vzestupne.....ale s 10 tirem us proti nikomu,krome 10 a to z 99% a tomu vi rikate vyvazenost hry????tak se Vam panove musim jenom vysmat a doporucuji menegmentu,aby vice dbali na urovni svych zamestnancu,myslim tim na jejich IQ,protoze to,co predvadi,je fakt podvod,jinak at se dari panove ahoj Vlada z Brna viz. ims21 (tomu se omlouvám za vypůjčení bez dovolení): Dřívější oblíbence považuji za nadprůměr oproti současným plačícím exotům ve hře a tudíž se nehodí, abych je zde uváděl. 1 Share this post Link to post Share on other sites