Jump to content
Sign in to follow this  
Venatos

possible bug? no researchbueropoints for helena?

5 comments in this topic

Recommended Posts

[_VV_]
Players
74 posts
7,941 battles

i reset the US light cruiser line and just finished the Dallas. after unlocking, buying(through the dallas equipment screen) and equiping the Helena i noticed that there is no researchbuero icon on her.

as you can see in the port, i havent played a match yet.

and as you can see in the tree, the line is reset and the other ships have the icon.

was something changed? as far as i can tell i have not been awarded the researchpoints for Helena yet.

Helena-Port.jpg

Helena-Tree.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
[PUPSI]
Freibeuter
11,815 posts
6 minutes ago, Venatos said:

and as you can see in the tree, the line is reset and the other ships have the icon.

was the Helena researched before the reset?

Share this post


Link to post
Share on other sites
[_VV_]
Players
74 posts
7,941 battles

yes she was.... i think. i had not touched that line in quite some time, i honestly cant remember if i researched her before or after the us-cruiserline split or if i just got her somehow?

im pretty sure i played her before, but might as well have been one of her variants. idk man, i dont remember.

 

is there a hypothetical way i could have gotten her without researching? in the cruiserline split maybe?

Share this post


Link to post
Share on other sites
[PUPSI]
Freibeuter
11,815 posts
1 minute ago, Venatos said:

im pretty sure i played her before,

as far as I can see there is no Helena match in your stats

 

2 minutes ago, Venatos said:

is there a hypothetical way i could have gotten her without researching?

not the Helena afaik (and ships you get as drop/whatever are automatically researched). I guess you got the new Cleveland on tier 8 at the US CA cruiser split and did not research its predecessor before resetting the tree...

Share this post


Link to post
Share on other sites
[_VV_]
Players
74 posts
7,941 battles

that sounds like something i would do. lol

 

ok, i guess we can put this one,

12 minutes ago, Klopirat said:

I guess you got the new Cleveland on tier 8 at the US CA cruiser split and did not research its predecessor before resetting the tree...

on the "user error"-pile.

 

thank you for your assistance! ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×