The_EURL_Guy WG Team, Master Pirate, Sailing Hamster 1,931 posts Report post #1 Posted October 7, 2020 Nadszedł czas, by świeżo koronowani królowie starli się ze sobą w królewskiej batalii! Przeczytaj na portalu Share this post Link to post Share on other sites
[FJORD] przempry Players 27 posts Report post #2 Posted October 9, 2020 Czy jest gdzieś lista okrętów VII tieru, które mogą wypaść z tego kontenera? Czy jest to dowolny dostępny w Zbrojowni i/lub Sklepie Premium? Konkretnie ciekaw jestem czy może wypaść Nelson, który normalnie jest dostępny za wolne XP. Edycja: już nieistotne, wylosowałem Neuve de Julio więc jest OK. Share this post Link to post Share on other sites
ThomAS661 Players 296 posts 15,665 battles Report post #3 Posted October 9, 2020 Kto to tłumaczy? Międzynarodowe finały czy międzyregionalne? Share this post Link to post Share on other sites
[FJORD] przempry Players 27 posts Report post #4 Posted October 9, 2020 godzinę temu, ThomAS661 napisał: Kto to tłumaczy? Międzynarodowe finały czy międzyregionalne? Najprawdopodobniej usługa podobna do deepl.com z mniej lub bardziej uważną korektą człowieka. Zwykle działa całkiem dobrze, ale głównym problemem tłumaczenia maszynowego jest brak spójności terminologicznej. Ogólnie w dużym projekcie tłumaczeniowym trwającym miesiące czy lata utrzymanie spójności terminologii to prawdziwe wyzwanie... Share this post Link to post Share on other sites
[FT-B] Toyminator Players 560 posts 8,520 battles Report post #5 Posted October 10, 2020 Ostatni kontener to dzisiaj i jutro można zdobyć? Jutro skończę misję na top 5, i brakuje mi jednego. Share this post Link to post Share on other sites
[WZN] KROJE_NA_DM Players 11 posts Report post #6 Posted October 10, 2020 ...pytanie odnośnie omawianego kodu :) Więc: czy jest on ogólnie dostępny (wielorazowy/ograniczona ilość) ? czy może jednorazowy, kto pierwszy-ten lepszy? Share this post Link to post Share on other sites
[FJORD] przempry Players 27 posts Report post #7 Posted October 10, 2020 Z tego co wiem to nie będzie żadnego kodu tylko twitch drop dziś i jutro (ale tak można dostać tylko 1 kontener - kto dostanie dziś, nie dostanie jutro drugiego). Share this post Link to post Share on other sites
ThomAS661 Players 296 posts 15,665 battles Report post #8 Posted October 10, 2020 Dostałem właśnie twich container ale nie jest to ten brakujący. Oglądam dalej ale trochę to dziwne. Share this post Link to post Share on other sites
[ISEN] Dark_Havoc Moderator 4,877 posts Report post #9 Posted October 10, 2020 14 minutes ago, ThomAS661 said: Dostałem właśnie twich container ale nie jest to ten brakujący. Oglądam dalej ale trochę to dziwne. No to znaczy, że coś przegapiłeś. Oglądając dziś powinieneś otrzymać ostatni kontener. Share this post Link to post Share on other sites
ThomAS661 Players 296 posts 15,665 battles Report post #10 Posted October 10, 2020 Teraz dostałem ten brakujący. I jest Atlanta :). Share this post Link to post Share on other sites
Silny Players 16 posts 4,724 battles Report post #11 Posted October 10, 2020 1 hour ago, ThomAS661 said: Dostałem właśnie twich container ale nie jest to ten brakujący. Oglądam dalej ale trochę to dziwne. Mam to samo. Oglądam dzisiaj relację od samego początku i nadal nie dostałem ostatniego kontenera. Share this post Link to post Share on other sites
[BPF] zdzislawdyrma Players 2,719 posts 16,448 battles Report post #12 Posted October 11, 2020 bedzie mozna jeszcze jakos zdobyc te emblemanty bo mi brakuje jednego cos musialem przespac Share this post Link to post Share on other sites
[FT-B] Toyminator Players 560 posts 8,520 battles Report post #13 Posted October 11, 2020 Wyleciał Abruzzi. . Mój ostatni okręt premium z misji. Share this post Link to post Share on other sites
[MORZE] DISTANT_HORIZON Players 32 posts 14,879 battles Report post #14 Posted October 11, 2020 6 hours ago, zdzislawdyrma said: bedzie mozna jeszcze jakos zdobyc te emblemanty bo mi brakuje jednego cos musialem przespac Spokojnie. Kolejne elementy kolekcji będzie można zdobyć za ok. pół roku podczas transmisji KOTS XII. Mi też brakuje jednego. Przegapiłem darmowy kontener w zbrojowni (był dostępny przez krótki czas, a mnie wówczas nie było i nie odebrałem). Share this post Link to post Share on other sites