The_EURL_Guy WG Team, Master Pirate, Sailing Hamster 1,920 posts Report post #1 Posted October 8, 2020 Czekają na Was misje bojowe, pancernik za wypełnienie dyrektyw i kontenery z nagrodami! Przeczytaj na portalu Share this post Link to post Share on other sites
[ROMT] SirXenon_36 Players 405 posts 7,575 battles Report post #2 Posted October 9, 2020 "Jeszcze więcej żetonów amerykańskich Początek: Pt. 09 Paź. 07:00 CEST (UTC+2) / Twój czas lokalny: Pt. 09 Paź. 07:00 Koniec: Pon. 12 Paź. 07:00 CEST (UTC+2) / Twój czas lokalny: Pon. 12 Paź. 07:00 Otrzymacie również dostęp do szeregu misji bojowych, których wykonanie nagrodzimy jeszcze większą porcją żetonów amerykańskich. Szczegóły znajdziecie w kliencie gry. No, właśnie. Jakoś nie widzę te misji bojowe, a jest już dziś i to od 8:30. Co tu chodzi? Share this post Link to post Share on other sites
[ISEN] Dark_Havoc Moderator 4,875 posts Report post #3 Posted October 9, 2020 45 minutes ago, SirXenon_36 said: "Jeszcze więcej żetonów amerykańskich Początek: Pt. 09 Paź. 07:00 CEST (UTC+2) / Twój czas lokalny: Pt. 09 Paź. 07:00 Koniec: Pon. 12 Paź. 07:00 CEST (UTC+2) / Twój czas lokalny: Pon. 12 Paź. 07:00 Otrzymacie również dostęp do szeregu misji bojowych, których wykonanie nagrodzimy jeszcze większą porcją żetonów amerykańskich. Szczegóły znajdziecie w kliencie gry. No, właśnie. Jakoś nie widzę te misji bojowe, a jest już dziś i to od 8:30. Co tu chodzi? Masz błędnie ustalony czas lokalny w komputerze. W Polsce godzina 7:00 UTC oznacza 9 rano. O 8:30 ich nie będzie. 1 Share this post Link to post Share on other sites
[ROMT] SirXenon_36 Players 405 posts 7,575 battles Report post #4 Posted October 9, 2020 13 minuty temu, Dark_Havoc napisał: Masz błędnie ustalony czas lokalny w komputerze. W Polsce godzina 7:00 UTC oznacza 9 rano. O 8:30 ich nie będzie. Wiem o tym, ale bardzo Ci dziękuję za informacji. :) Ale jest już 9:36, a nowe misji bojowe jakoś nadal nie widzę. Trudno, poczekam do wieczorem. Share this post Link to post Share on other sites
[MAWS] theido Players 3 posts 3,812 battles Report post #5 Posted October 9, 2020 tez nie mam misji, co ciekawe na na Twitchu widać ze niektórzy maja te misje tak jak i "daily rewards" czego przynajmniej w moim kliencie nie ma po zrestartowaniu gry misje się pojawiły Share this post Link to post Share on other sites
[ROMT] SirXenon_36 Players 405 posts 7,575 battles Report post #6 Posted October 9, 2020 4 godziny temu, theido napisał: tez nie mam misji, co ciekawe na na Twitchu widać ze niektórzy maja te misje tak jak i "daily rewards" czego przynajmniej w moim kliencie nie ma Nie tylko ty. Ja też tak mam sam problem. P.S. Wreszcie mam misji bojowe z żetonami. Oby to powtórzą za tydzień. W końcu mamy szanse, że zgarniemy kamuflaż dla okrętu VIII, a to zawsze coś. Dziękujemy ekipa WoW. Share this post Link to post Share on other sites
[MCNC] rubez Players 61 posts 20,581 battles Report post #7 Posted October 9, 2020 8 hours ago, Dark_Havoc said: Masz błędnie ustalony czas lokalny w komputerze. W Polsce godzina 7:00 UTC oznacza 9 rano. O 8:30 ich nie będzie. ... aaa Ty, co masz błędnie ustawione, że misji nie było? Hau, hau. Share this post Link to post Share on other sites
[ISEN] Dark_Havoc Moderator 4,875 posts Report post #8 Posted October 9, 2020 1 hour ago, rubez said: ... aaa Ty, co masz błędnie ustawione, że misji nie było? Hau, hau. Tutaj masz wytłumaczenie czemu po 9 nie było. 1 Share this post Link to post Share on other sites