Jump to content
K9PT

Naval Battles dont working!

10 comments in this topic

Recommended Posts

[KARMA]
Weekend Tester
37 posts
15,525 battles

Naval Battles dont working!..So i start mine naval Battles but they dont count!!..Make 2 and nothing hapen, the system let me slide the bar to Start but dont count my battles.

Share this post


Link to post
Share on other sites
[KARMA]
Weekend Tester
37 posts
15,525 battles

So must be a bug!...Nice

Share this post


Link to post
Share on other sites
[PORT]
[PORT]
Beta Tester, Players
298 posts
38,063 battles

I've played three games so far and not one's been counted

Share this post


Link to post
Share on other sites
[KARMA]
Weekend Tester
37 posts
15,525 battles

Starting counting, but with 20minuts delay, and you dont see what battles your teamates are ...this is a retard problem!!..WG only put to work Premiuns,skins of Transformers etc...the rest off the game is in crap mode!

Share this post


Link to post
Share on other sites
[BONUS]
Beta Tester
76 posts
27,348 battles

Just had a battle with the Anchorage and battle not counted and put it down to a bug as it's a new ship  but it looks like a bug for everyone.

Share this post


Link to post
Share on other sites
[KARMA]
Weekend Tester
37 posts
15,525 battles
1 hour ago, Old_man_G said:

Just had a battle with the Anchorage and battle not counted and put it down to a bug as it's a new ship  but it looks like a bug for everyone.

Wait around 20minuts...

  • Cool 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
[KARMA]
Weekend Tester
37 posts
15,525 battles
1 hour ago, DragonHearted said:

I have had the same issues and it was closer to over 30 mins before it registered, has made it difficult to say the least!

I stop playing for now....Lets see the time WG adress this problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×