The_EURL_Guy WG Team, Master Pirate, Sailing Hamster 1,844 posts Report post #1 Posted September 12, 2020 Turniej King of the Sea XI odbędzie się na żywo już w ten weekend. Oglądajcie naszą transmisję i nie przegapcie ani sekundy! Przeczytaj na portalu Share this post Link to post Share on other sites
[ROMT] SirXenon_36 Players 354 posts 7,081 battles Report post #2 Posted September 12, 2020 Czyli muszę to oglądać tylko na tej stronie, by zdobyć kod bonusowy dla kontenera? Jutro o godz. 15:00? https://www.toornament.com/en_GB/tournaments/3829173504481837056/media/ Share this post Link to post Share on other sites
[E--C] brzeczyszkiewicz123 [E--C] Players 948 posts 13,962 battles Report post #3 Posted September 12, 2020 4 hours ago, SirXenon_36 said: Czyli muszę to oglądać tylko na tej stronie, Jak będzie tak jak poprzednim razem, to Twitch wystarczy. 1 Share this post Link to post Share on other sites
RassAlGhul Players 8 posts 14,184 battles Report post #4 Posted September 13, 2020 YOUCANTWINALLTHETIME dla tych co omineli stream :D 2 Share this post Link to post Share on other sites
ThomAS661 Players 289 posts 15,260 battles Report post #5 Posted September 19, 2020 Czyli w zasadzie czekamy na finały na podanie dwóch ostatnich kodów. Share this post Link to post Share on other sites
[AAO] SzakalDarkstar Players 1,997 posts 15,262 battles Report post #6 Posted September 19, 2020 3 hours ago, ThomAS661 said: Czyli w zasadzie czekamy na finały na podanie dwóch ostatnich kodów. To nie będą kody tylko twitch drop. Musisz mieć połączone konto wows-a z twitchem i oglądać stream. Share this post Link to post Share on other sites
HoldMyBeerAndWatch Players 303 posts 9,187 battles Report post #7 Posted September 21, 2020 Ktoś się orientuje ile kontenerów będzie można jeszcze otrzymać. 3 mi brakuje do kontenera z okrętem i się zastanawiam czy da rade zebrać przy tej edycji kotsów. Share this post Link to post Share on other sites
[AAO] SzakalDarkstar Players 1,997 posts 15,262 battles Report post #8 Posted September 21, 2020 2 hours ago, HoldMyBeerAndWatch said: Ktoś się orientuje ile kontenerów będzie można jeszcze otrzymać. 3 mi brakuje do kontenera z okrętem i się zastanawiam czy da rade zebrać przy tej edycji kotsów. Nie dasz rady. Z twitch dropa będą 2. Na poprzednich kotsach było 8. I teraz: 5 z misji, 1 z dostaw codziennych z zbrojowni i 2 z twitch dropa w przyszły weekend. Share this post Link to post Share on other sites
HoldMyBeerAndWatch Players 303 posts 9,187 battles Report post #9 Posted September 21, 2020 4 minuty temu, SzakalDarkstar napisał: Nie dasz rady. Z twitch dropa będą 2. Na poprzednich kotsach było 8. I teraz: 5 z misji, 1 z dostaw codziennych z zbrojowni i 2 z twitch dropa w przyszły weekend. No nic, poczeka się do następnej edycji. Share this post Link to post Share on other sites
[AAO] SzakalDarkstar Players 1,997 posts 15,262 battles Report post #10 Posted September 21, 2020 1 minute ago, HoldMyBeerAndWatch said: No nic, poczeka się do następnej edycji. A odebrałeś te z zbrojowni? Sporo ludzi to przegapiło bo nagle sobie wymyślili że dostawy codzienne zrobią w zbrojowni. Share this post Link to post Share on other sites
HoldMyBeerAndWatch Players 303 posts 9,187 battles Report post #11 Posted September 21, 2020 5 minut temu, SzakalDarkstar napisał: A odebrałeś te z zbrojowni? Sporo ludzi to przegapiło bo nagle sobie wymyślili że dostawy codzienne zrobią w zbrojowni. Tak, i sam się zdziwiłem, że tam je wsadzili. Pewnie tak, albo im czasu braknie na odebranie wszystkiego. Transformersów zrobili już normalnie Jeden kontener przegapiłem ostatnim razem, wylogowało mnie z twitcha i nie skapowałem w porę. Chyba przez to. To i tak tylko 7 a czasu mi na 9-10 brakuje, się poczeka. Dzięki za info tak czy siak, oby w cytadelach wynagrodziło. Share this post Link to post Share on other sites
[AAO] SzakalDarkstar Players 1,997 posts 15,262 battles Report post #12 Posted September 21, 2020 1 minute ago, HoldMyBeerAndWatch said: Tak, i sam się zdziwiłem, że tam je wsadzili. Pewnie tak, albo im czasu braknie na odebranie wszystkiego. Transformersów zrobili już normalnie Jeden kontener przegapiłem ostatnim razem, wylogowało mnie z twitcha i nie skapowałem w porę. Chyba przez to. To i tak tylko 7 a czasu mi na 9-10 brakuje, się poczeka. Dzięki za info tak czy siak, oby w cytadelach wynagrodziło. No to poczekasz. Z czego powiem Ci że mam obawy czy dostaniemy teraz dwa dodatkowe. Niby o tym pisali ale znając WG nie postawił bym na to 10 zł. Znając życie coś się popsuje, część ludzi dostanie, część nie i napiszą że przecież kontenery były losowe i zapraszamy na następne kotsy. Share this post Link to post Share on other sites
[ST0P] LegendarnyPL Players 76 posts 14,051 battles Report post #13 Posted September 28, 2020 Aktualnie brakuje mi dwóch kontenerów . Nie przypominam sobie żebym coś przegapił a o ile dobrze liczą to w przyszły weekend będzie jeszcze tylko jeden z Twicha . Aktualnie powinno mi brakować dwóch czy jednego obrazka ? Share this post Link to post Share on other sites
[PL_RP] arkadiusz_steel Players 131 posts 21,499 battles Report post #14 Posted September 28, 2020 Wczoraj coś poszło nie tak KOTS oglądany prawie 5 godzin i żadnego dropa do kolekcji.Pewnie dużo osób oglądających nie dostało ciekawe czemu ktoś wie? Share this post Link to post Share on other sites
[E--C] brzeczyszkiewicz123 [E--C] Players 948 posts 13,962 battles Report post #15 Posted September 29, 2020 17 hours ago, LegendarnyPL said: Aktualnie brakuje mi dwóch kontenerów . Tego ze zbrojowni odebrałeś? PS. Mnie też brakuje dwóch. Właśnie tego ze zbrojowni przegapiłem... 17 hours ago, arkadiusz_steel said: Wczoraj coś poszło nie tak KOTS oglądany prawie 5 godzin i żadnego dropa do kolekcji Podobno pula na dropy była ta sama, co w sobotę. Więc jeśli ktoś dostał w sobotę, wczoraj mógł zapomnieć o dropach. 1 Share this post Link to post Share on other sites
[ST0P] LegendarnyPL Players 76 posts 14,051 battles Report post #16 Posted September 29, 2020 Odebrałem ze zbrojowni i zrobiłem wszystkie misje . Share this post Link to post Share on other sites
[PL_RP] arkadiusz_steel Players 131 posts 21,499 battles Report post #17 Posted September 29, 2020 5 godzin temu, brzeczyszkiewicz123 napisał: Tego ze zbrojowni odebrałeś? PS. Mnie też brakuje dwóch. Właśnie tego ze zbrojowni przegapiłem... Podobno pula na dropy była ta sama, co w sobotę. Więc jeśli ktoś dostał w sobotę, wczoraj mógł zapomnieć o dropach. Tak kolego masz rację w sobotę był i dlatego niedziela już bez dropa dzięki za info. Człowiek czasami błądzi w tym nadmiarze zadań. Share this post Link to post Share on other sites