[WG] bloodminister WG Staff 107 posts Report post #1 Posted September 10, 2020 Dowódcy! Zwiększyliśmy liczbę żetonów wymaganych do wzięcia udziału w bitwach asymetrycznych okrętami poziomów VII-VIII. Teraz wymagana ilość żetonów wyniesie 450. Zmniejszyliśmy również liczbę żetonów, które otrzymujecie codziennie przy pierwszym logowaniu z 1000 do 800. Zmniejszy to nadmierną efektywność zespołów z okrętami poziomów VII-VIII, a także zmniejszy liczbę botów w zespołach z okrętami poziomów V-VI. Powodzenia w bitwach! Share this post Link to post Share on other sites
[FR1BE] yomato_2 Players 51 posts 1,122 battles Report post #2 Posted October 29, 2020 cha cha cha super byłem na bitwie 8 t ja gracz reszta drużyny boty drużyna przeciwna sami gracze Share this post Link to post Share on other sites
[SONNE] killer6778 Players 171 posts Report post #3 Posted October 30, 2020 On 10/29/2020 at 10:36 AM, yomato_2 said: cha cha cha super byłem na bitwie 8 t ja gracz reszta drużyny boty drużyna przeciwna sami gracze Dla mnie nic nowego dość często tak mam Share this post Link to post Share on other sites
[FR1BE] yomato_2 Players 51 posts 1,122 battles Report post #4 Posted October 30, 2020 godzinę temu, killer6778 napisał: Dla mnie nic nowego dość często tak mam witaj na pokładzie ''HMS Oszukani przez WG'' Share this post Link to post Share on other sites
[KKDR] Slodki_Jak_Wymiotki Players 30 posts 3,005 battles Report post #5 Posted November 1, 2020 Witam, mam takie szybkie pytanie. W jaki sposób rozpoznać, kto jest botem? Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
[N--S] pl_piter [N--S] Players 128 posts 17,177 battles Report post #6 Posted November 1, 2020 4 minutes ago, Slodki_Jak_Wymiotki said: Witam, mam takie szybkie pytanie. W jaki sposób rozpoznać, kto jest botem? Pozdrawiam Po dwukropku przed i po nicku . : ......... : 1 Share this post Link to post Share on other sites
[KKDR] Slodki_Jak_Wymiotki Players 30 posts 3,005 battles Report post #7 Posted November 1, 2020 @pl_piter Dzięki za odpowiedź. Share this post Link to post Share on other sites