The_EURL_Guy WG Team, Master Pirate, Sailing Hamster 1,862 posts Report post #1 Posted September 9, 2020 Kapitanowie, witajcie w teście publicznym aktualizacji 0.9.9! Przeczytaj na portalu Share this post Link to post Share on other sites
[WOB] PanNickt Players 4,804 posts 16,397 battles Report post #2 Posted September 9, 2020 Skończyły się nagrody w postaci okrętu premium 6T za zrobienie misji w kolejnych trzech PT. 1 Share this post Link to post Share on other sites
[ROMT] SirXenon_36 Players 375 posts 7,226 battles Report post #3 Posted September 9, 2020 To prawda. Widocznie uznali, że za dużo okrętów PRENIUM "bez zapłacenie dublonów" już rozdali, więc mówili "dość". Było to widać w kilku ostatnich mini-eventów, gdzie nie widziałem kolejny okręty VI-VII PRENIUM za szereg misji bojowe. Wielka szkoda. Teraz dają okręty poziomu VIII w stoczni, ale już nie da się zdobyć bez zapłacenie dublonów. Brałem udziału tylko w wiosnę i w lecie 2020, a nigdy wcześniej. W sumie zgarnąłem 2 kontenery VI. To lepsze niż nic. Share this post Link to post Share on other sites
[PLO] NiszczycielK2006 Players 117 posts Report post #4 Posted September 10, 2020 Okręty premium zdobywało się za dość intensywną grę na serwerze testowym. Nie ma wątpliwości, że przy takich nagrodach ilość rozegranych bitew bardzo spadnie. W tej aktualizacji chyba za bardzo nie ma co testować i pewno nie zależy im na dużej ilości graczy. Pytanie co będzie jak wejdzie aktualizacja, która będzie wymagała testowania. Share this post Link to post Share on other sites
[MS-B] Issithin Beta Tester, Players 1,233 posts 10,177 battles Report post #5 Posted September 10, 2020 Eh... to znaczy, że wydarzenia "Sezony testu publicznego" dobiegły końca i już nie będą kontynuowane? Nawet wzmianki o tym nie było. Share this post Link to post Share on other sites
[MKDP] Baltona_2016 Players 97 posts 11,877 battles Report post #6 Posted September 10, 2020 Wszystko w normie !!! 1.Dlaczego na siłę aktualizuje się gra i instaluje z AUTOMATU w WINDOWS rzeczy których nie chcę od 3 dni ?!? 2.Po aktualizacji gry ,WINDOWS do czyszczenia i ustawiania na nowo? 3.Dlaczego gra ingieruje w ustawienia WINDOWS ,PLIKI TYMCZASOWE ITD ? 4.Nie przywiązuje większej wagi do nagród !!!!Chcę tylko miło i spokojnie pograć w grę !!!! 5. Wsparcie gracza milczy na ten temat tzn ingerencji w ustawienia windows ? 6. Windows twierdzi że sprawdza problem . KTO TU KOGO ROBI W BAMBUKO ? 1 2 Share this post Link to post Share on other sites
ThomAS661 Players 290 posts 15,370 battles Report post #7 Posted September 11, 2020 Generalnie nagrody słabe i jak pisaliście brak dalekosiężnej wisienki w postaci kontenera ze statkiem. Do tego jedno z zadań to gra CV którego słabo trawię. Więc tym razem Kapitanie: Spocznij i poczekaj na lepsze czasy, może wrócą :) Share this post Link to post Share on other sites
Izdebnik Players 46 posts 1,655 battles Report post #8 Posted September 12, 2020 ingerencja w system windows aż nadto widoczna - a tu lipa - serwer postawiony na linuksie i w sandboxie.. tak więc nie widzą co jest na komputerze... granie lotniskowcem - szczególnie dla kogoś kto nigdy nie grał lotniskowcem jest serio dużym nadużyciem ostatnia sprawa - ciekawe kiedy wreszcie władcy tej gry zaczną brac się za sowietów - i ich nazizm serio mnie nie obchodzi zdanie deweloperów, administratorów i włascicieli gry w momencie kiedy nazizm i faszyzm jest tolerowany - a na to sobie tak samo pozwala społeczność Share this post Link to post Share on other sites